- Konu Sahibi mesirmacunu
- #4.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ben de Fetal DNA için bugün kan verdim. Sonuç bekleyen var mı benim gibi başka?
Aaaa çok guzzel haber.. sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin Allah'ım kızçeniziiiBenim fetal dna sonucu da az önce çıktı, bir sürü sendrom üzerinde çalışmışlar çokk şükür hepsi temiz elhamdülillahyapılan firma Genoks
Ayrıca cinsiyet kesin kızzz, onu da söylediler![]()
Çoookk şükürrr maşallah sizeBenim fetal dna sonucu da az önce çıktı, bir sürü sendrom üzerinde çalışmışlar çokk şükür hepsi temiz elhamdülillahyapılan firma Genoks
Aaaa çok guzzel haber.. sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin Allah'ım kızçeniziii![]()
Çoookk şükürrr maşallah sizeayyy prensesler çoğalıyorr sağlıkla gelsinnn minnoşş
![]()
Kızlaaarrr fetal dna sonucum geldi çok şükür her şey yolundaymış çok mutluyum darısı hepinize inşallah yürekten dua ediyorum sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Cinsiyeti de öğrendim nasıl kandırdı ama sizi kızım![]()
Valla öyle galibaAyy maşallah çok sevindimmamiiin inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırızz.. kız senesi galibaa 2024
![]()
Gözün aydın maşallah kızlarla doldu grupKızlaaarrr fetal dna sonucum geldi çok şükür her şey yolundaymış çok mutluyum darısı hepinize inşallah yürekten dua ediyorum sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Cinsiyeti de öğrendim nasıl kandırdı ama sizi kızım![]()
Çoook sevindiiiim :) sağlıcakla nasip olsun inşallahhhh :)Benim fetal dna sonucu da az önce çıktı, bir sürü sendrom üzerinde çalışmışlar çokk şükür hepsi temiz elhamdülillahyapılan firma Genoks
dimi hiç erkek çıkmadı daha :)Gözün aydın maşallah kızlarla doldu grup![]()
BennnKızlar benim gibi meyve dışında hiç tatlı yiyemeyen var mı ben de bunu merak ediyorum![]()
Ben de hep tatlı şeyler yemek istiyorum et falan yemek olarak da kebablar geliyor gözümün önüne daha ogrenmedim cinsiyeti iki kızım.var bu da kız gibi hissediyorumBennnye tatşıyı doğur hakkıyı ye eksiyi doğur ayşeyi derler bakalım . Benım canım da biberli ve tuzlu çekiyor hep .