2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba güzel anneler 🥰 bizde 11 haftalığız doktor tahminde bulunamadı sizlerin fikri nedir çok merak ettim:)

Eklentiler

• IMG_20231130_144125.webp
    IMG_20231130_144125.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba kızlar ben de Fetal DNA için bugün kan verdim. Sonuç bekleyen var mı benim gibi başka?

Benim fetal dna sonucu da az önce çıktı, bir sürü sendrom üzerinde çalışmışlar çokk şükür hepsi temiz elhamdülillah 🙏🏻🥳🤩 yapılan firma Genoks

Ayrıca cinsiyet kesin kızzz, onu da söylediler🎀💕🎀💕🥹

Benim fetal dna sonucu da az önce çıktı, bir sürü sendrom üzerinde çalışmışlar çokk şükür hepsi temiz elhamdülillah 🙏🏻🥳🤩 yapılan firma Genoks

Aaaa çok guzzel haber.. sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin Allah'ım kızçeniziii ❣️

Çoookk şükürrr maşallah size 🧿😍 ayyy prensesler çoğalıyorr sağlıkla gelsinnn minnoşş 💕💕💕🤩

Kızlaaarrr fetal dna sonucum geldi çok şükür her şey yolundaymış çok mutluyum darısı hepinize inşallah yürekten dua ediyorum sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🥹🙏🏻
Cinsiyeti de öğrendim nasıl kandırdı ama sizi kızım 🙈💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Ayy maşallah çok sevindimm 🥹🤗🥳 amiiin inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırızz.. kız senesi galibaa 2024 😁😁

Ayy maşallah çok sevindimm 🥹🤗🥳 amiiin inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırızz.. kız senesi galibaa 2024 😁😁
Valla öyle galiba 🙈🙈 Allah herkesin gönlüne göre versinn ikisine de çok sevinicektim ama kızı duyunca pamuk oldum 🥹💕💕 çok teşekkür ederim canımm aminn 😍🧿

Kızlaaarrr fetal dna sonucum geldi çok şükür her şey yolundaymış çok mutluyum darısı hepinize inşallah yürekten dua ediyorum sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🥹🙏🏻
Cinsiyeti de öğrendim nasıl kandırdı ama sizi kızım 🙈💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Gözün aydın maşallah kızlarla doldu grup 🥰🌸

Çoook sevindiiiim :) sağlıcakla nasip olsun inşallahhhh :)

Merhaba herkes iyidir umarim bir sorum olacak doktor ilk 3 ay folik asit kullandim, 12.haftada doktor takviye ilac ve demir hapi ve d vitamini verdi fakat kan degerlerime bakmadan verdi yani bende demir d vit veya diger degerlerim ne durumda bakmadan takviye yazmasi bana garip geldi sizde durum nasil oldu degerlerinize bakildi mi ? 15inde tekrar gidecegim bakilsin diyecegim isine karismak istemesem de gonlum rahat etmedi acikcasi bu sekilde..

Bir de ikili test yaptırmaktan vazgeçtim . Bişey çıksa sanki aldıracak mıyım. Üzüldüğümle kalıcam. Üstelik sonuçlar kesin de değil. Boşu boşuna kendini yıpratan da çok. Üzüldükçe bebek daha da zarar görecek. Kan vermeyle falan uğraşmıcam yani

Bennn😃 ye tatşıyı doğur hakkıyı ye eksiyi doğur ayşeyi derler bakalım . Benım canım da biberli ve tuzlu çekiyor hep .
Ben de hep tatlı şeyler yemek istiyorum et falan yemek olarak da kebablar geliyor gözümün önüne daha ogrenmedim cinsiyeti iki kızım.var bu da kız gibi hissediyorum

Back
X