2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhabaa :) öncelikle bu lekelenme enfeksiyon kaynaklıda olabilir, rahim ağzıyla ilgili de olabilir bebek ile de ilgili olabilir, size tavsiyem mümkünse bir doktora görünün bu haftalarda bu tarz lekelenmeleri doktorlar değirlendirmek istiyor, idrar örneği alıp ona da bakarlar hem için rahat eder

Kızlar ya her akşam yemeğinden sonra karnım çok fazla sertleşiyor. Ve nefes almakta zorlanıyorum. Azda yesem çokta yesem aynı. Sizdede bu durum varmı bende mi tuhaflık var
bende yemek yiyince değil de uzun yürüyünce çok merdiven çıkınca nefesim yetmiyor :)

Arkadaşlar belim çok ağrıyor sanki ortadan kırıldı sizin de böyle bel ağrılarınız oluyor mu

Listeye baktım da 5 kız 1 erkek var çevremde de kimi duysam hep kız bebek bekliyorlar.en aon gittiğim doktor 2 ay sonra belli olur dedi yani 18. Hafta kafayı yemiş herhalde dedim içimden az daha bekler doğumda öğrenirim yani haftaya başka doktora gideceğim 12 bitmiş olacak görünür diye düşünüyorum.bir de ikili testin zamanı kaçıncı hafta oluyor ikisini bir arada çıkartayım dedim o kadar para vereceğim bari detaylıya da baksın

2 ay mııı daha neler 13-14. Haftada tahmin edebiliyorlar da kızsa kesinleşmesi 16yı buluyor 18 ne eğer şimdiden emin olmak istersen fetal dna yaptırabilirsin ikili teste de gerek kalmaz ama onu düşünmüyorsan ikili test için fazla zamanın kalmamış bu hafta mutlaka yaptırmalısın 14. Hafta son

Bel ve kuyruk sokumu sanki çıt diye yerine oturacak gibi ağrı var sürekli bir de oturup kalkarken kasıklarım yırtılıyor sanki
Rahim artık leğen kemiğinin üzerine çıkmaya başladı yani karnı geriyor 13. Haftada çok keskin sancılar çekmiştim ama uzun sürmedi ani dönüşlerde oturup kalkarken bıcak saplanması gibiydi. Bel ağrısı için kedi-inek egzersizini yapabilirsin. Hamilelikte bükülmeler fazla önerilmiyor en güvenli egzersiz o bence. Çıt diye yerine oturacak hissi kaslar esnekliğini kaybettiği için oluyor aslında benim de aynı :) 2. Trimesterda hepimize biraz hareket diliyorum kızlar

Bel ve kuyruk sokumu sanki çıt diye yerine oturacak gibi ağrı var sürekli bir de oturup kalkarken kasıklarım yırtılıyor sanki
Benim de kasıklarım çok ağrıyor ama bu haftalarda normalmiş bu ağrı. Round ligament ağrısı diyorlarmış. Rahim genişlediği ama rahmi tutan kaslar bağ doku rahim kadar hızlı büyüyemediği için oluyormuş. O yüzden ona çok kafa takmıyorum ama bel çok kötü

Deneyeyim canım dediğin egzersizi

Kızlar ben yoga egitmeniyim :) 14. haftamı tamamladıktan sonra talep edenlerinizle zoomda haftada 1 ya da 2 pratik yaparız.. hem yüzyüze sohbet etme sansımız olur, hem de hepimize iyi gelir..
Ben çok isterim lütfen yapacak olursanız bana da haber verir misiniz kaçırmayayım :)

Tam ben gruba yazacaktim hiç kasık ağrısı yaşayan var mı diye sağ kasık tarafım ağrıyor sabahtan beri anlamadm genelde de hep dinlenir durumdaym anlamadm 13+2 olduk normal mi ki

bence doktorunuza danışmadan değişiklik yapmayın

Tam ben gruba yazacaktim hiç kasık ağrısı yaşayan var mı diye sağ kasık tarafım ağrıyor sabahtan beri anlamadm genelde de hep dinlenir durumdaym anlamadm 13+2 olduk normal mi ki
benim de oluyor arada kasık ağrılarım hatta bacak kısmına bile vuruyor bazen ağrısı ama normalmiş endişe etmedim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…