- 3 Kasım 2023
- 330
- 411
- 18
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.501
Valla ilk hamileliğimde de 25 kg aldım ve vermek yıllarımı aldı. Emzirirken de çok yiyosun çünkü. Ama tabii canları sağolsun yeter ki iyi olsunlarBebisler iyi olsun da kilo verilir artik napalim kac kere hamile olucaz
Bence gayet ideallBen de oyle hamileligin basindan beri o kadar hareketsizim ki koltuktan kafami kaldiramiyorum. Yeni yeni biraz daha iyiyim. Ben de 54-55tim sanirim kendime koydugum sinir 70
Allah razı olsun Amin İnşallahAllah bir daha yaşatmasın kimseye zor bir süreç sağlıkla kucağına al bebeğini canım herşey Allah'tan
Günaydın listede adınız yoksa beni etiketleyerek sat yaş ve kalp atış haftanızı yazabilirsiniz :)
Ben de oyle oldum 2 kere agir grip gecirdim ilac da icemedim simdi 1000lik c vitamini aldim hergun onu icecegimBende yaklaşık uc hafta önce doyöuyorudum sürekli bişeyler yiyordum. Ama bi salgına yakalanıp hastalanonca baya köyü oldum iştah glan kalmadı almış olduğum bir kişoyuda o arada verdim. Bir haftadır bendede öksürük var sağlık o agına gittim dayanamayıp. Kanında enfeksıyon çıkmadığı sürece işaç vermeme dıyolar. Ama öksürmekten karnım bile ağırıyordu. Bol bol su ve mantalına c vitamını yüksek besınler yiyerek hafiflettim ama hala geniz akıntısı devam ediyor. Nedendir bilmem ben gebelıkten çok grıbal enfeksıyondan başım belada 3 ayda 5 kere grıp oldum resmen
Canım eczanelerde serum fizyolojik var ondan al bana da doktor soyledi burun akıntısı için genizde de işe yarar bence siringayla burnu temizlerken belki rahatlarsın biraz o akıntı yapıyor öksürüğüBende yaklaşık uc hafta önce doyöuyorudum sürekli bişeyler yiyordum. Ama bi salgına yakalanıp hastalanonca baya köyü oldum iştah glan kalmadı almış olduğum bir kişoyuda o arada verdim. Bir haftadır bendede öksürük var sağlık o agına gittim dayanamayıp. Kanında enfeksıyon çıkmadığı sürece işaç vermeme dıyolar. Ama öksürmekten karnım bile ağırıyordu. Bol bol su ve mantalına c vitamını yüksek besınler yiyerek hafiflettim ama hala geniz akıntısı devam ediyor. Nedendir bilmem ben gebelıkten çok grıbal enfeksıyondan başım belada 3 ayda 5 kere grıp oldum resmen
hoşgeldinnn canım ekledim listeye sağlıcakla kucağına al inşallahhh
Benim var perşembe günüBu hafta kontrolü olanlar var mı kızlar
Bu hafta kontrolü olanlar var mı kızlar
Amin amin hepimiz inşallahhoşgeldinnn canım ekledim listeye sağlıcakla kucağına al inşallahhh
Aynı hastaneye gidiyoruz. :)Benim bugün kontrolüm vardı her sey yolunda ense kalınlığı falan her sey iyiyse ikili test yaptırmak istemiyorum dedim doktorum sorun yok sen bilirsin dedi yaptırmadım saygı duydu yanibu da resmimiz cinsiyeti göremedik 94 kilo oldugumdan göbek yagim cok o yuzden tam goremedik bence 10gun sonra yine kontrol muayenesine gidecegim inşallah görürüz merak ediyorum Eki Görüntüle 3344897
Bnmde var cuma gunu belki cinsiyetini gorebiliriz doktor iyiyse gercekten 13+3 de olacam. Eger gorulmezse haftaya gel diyecek o zmnda 14+3 oluyor görsün artık bi zahmetBu hafta kontrolü olanlar var mı kızlar
Cünkü 12. Haftada öğrenen çok tanıdıgım var ve özelde gorulebiliyor dedigim gibi doktor gercekten iyiyse. Heyecanla bekliyorum tabiki ilk önce sağlığı cok daha önemli kız erkek farketmez ama insan çok merak ediyor. Ve şuan 12+5 e girdikBnmde var cuma gunu belki cinsiyetini gorebiliriz doktor iyiyse gercekten 13+3 de olacam. Eger gorulmezse haftaya gel diyecek o zmnda 14+3 oluyor görsün artık bi zahmet
Pazartesi benimdeBu hafta kontrolü olanlar var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?