- 18 Mart 2015
- 2.662
- 4.918
- 333
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.581
Canım çok şükür iyiyimThemiscan selam canım nasılsın herşey yolund mı? uzun zamandır paylaşımını görmedim bi seslenmek istedim :)
Benim de cuma alındı ama bence benimki de çalışılmaya bugün başlamıştır. 10-12 iş günü dediler bana da. Umarım çok beklemeyiz, cinsiyetten sağlık durumu beni çok tedirgin ediyor beklemek çok zorinşallah canım, ben cumartesi kan verdim ama çalışma bu hafta içi başlayacak dediler sonra da 7-10 iş günü içinde sonuç çıkıyormuş sanırım 15 aralıktan önce sonucu gelir heyecanlııyım
Evet canım. Bu haftada başlıyormuş özellikle sağ kasıkta. Çok artarsa veya lekelenme de olursa doktoruna mutlaka sor tabiiTam ben gruba yazacaktim hiç kasık ağrısı yaşayan var mı diye sağ kasık tarafım ağrıyor sabahtan beri anlamadm genelde de hep dinlenir durumdaym anlamadm 13+2 olduk normal mi ki
Canım ben de dün 13+2 ydim ve dünden beri sağ kasığım ağrıyor ben dün bir de düştüm ondan mı diye kafamı yoruyorum sürekli ama bu haftalarda oluyor da deniyorTam ben gruba yazacaktim hiç kasık ağrısı yaşayan var mı diye sağ kasık tarafım ağrıyor sabahtan beri anlamadm genelde de hep dinlenir durumdaym anlamadm 13+2 olduk normal mi ki
Su ictigimde kusuyorum rahatlıyor midem sonrasinda yemek yiyebiliyorum kusmasam akşama kadar midem bulanıyor bide sizin dediginiz gibi denicem teşekkür ederim canımMerhaba
Aç karnına sus içerseniz daha çok mideniz bulanır. En iyisi kalkar kalmaz çubuk kraker sonra hemen kahvaltı hazırlığı olsa daha güzel olur.
sevindim canım iyi olmanıza, ağrın geçmezse bence git bi kontrol ol geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyorum. Ben de cumartesi kan verdim fetal dna için 11 haftalık olduk heyecanla bekliyoruz bakalımCanım çok şükür iyiyim
Geçen pazartesi gittim en son biliyorsun ara ara kanamalarım oluyordu en son geçen hafta pazartesi kanamam oldubir haftadır bir sorunum yoktu.
Doktorum geçen hafta 11+3 ken cinsiyeti için kız tahmin ettiğini söyledi
Geçtiğimiz cuma günü fetal DNA için kan verdim :)
Dün pikniğe gittik orada ayağım kaydı düştüm popo üstüne dinden beri sanki kaşığımda ağrım var. Durum bu şu an bir şey yok diyip kendimi telkin ediyorum. Bu hafta gideceğim doktora günü belli değil henüz fetal DNA sonucum da çıkarsa ikisini birlikte değerlendireyim istiyorum. Daha kötü olmazsam gitmeyi düşünmüyorum.
İyi suyu içebiliyorsun yine MaşallahSu ictigimde kusuyorum rahatlıyor midem sonrasinda yemek yiyebiliyorum kusmasam akşama kadar midem bulanıyor bide sizin dediginiz gibi denicem teşekkür ederim canım
Merhaba canım, doğru bu testler sadece olasılık yansıtıyor , kendini üzüp hiiç strese sokma, Rabbim sağlıkla nasip etsin .Merhaba kızlar. Bugün ikili tarama sonucum yüksek riskli çıktı. Perinatolojiye yönlendirdi. Yarın için randevu aldım. Kimisi takma kafana ağırlıklı yanlış sonuç veriyor diyorlar ama hiçbir bilgim yok bu konuda. Tabi sonuç nasıl olursa olsun Baş göz üstüne ama insan kafasına takmadan edemiyor ne yazık ki. Sizin var mı daha önce başına gelen sonucun riskli çıkıp ama herhangi bir problemi olmadan doğan tanıdığınız bildiğiniz birileri
Ense kalınlığı 1.70 mm canım.Merhaba canım, doğru bu testler sadece olasılık yansıtıyor , kendini üzüp hiiç strese sokma, Rabbim sağlıkla nasip etsin .
Ense kalınlığı bakıldı mı? O ölçü önemli bence
Bildigim kadariyla 2li test kesin sonuc vermiyor riskli bi durum varsa fetal dna testi oneriliyor doktor daha iyi bilirMerhaba kızlar. Bugün ikili tarama sonucum yüksek riskli çıktı. Perinatolojiye yönlendirdi. Yarın için randevu aldım. Kimisi takma kafana ağırlıklı yanlış sonuç veriyor diyorlar ama hiçbir bilgim yok bu konuda. Tabi sonuç nasıl olursa olsun Baş göz üstüne ama insan kafasına takmadan edemiyor ne yazık ki. Sizin var mı daha önce başına gelen sonucun riskli çıkıp ama herhangi bir problemi olmadan doğan tanıdığınız bildiğiniz birileri
Ense kalınlığı çok çok normal, bence hiiç canını sıkma , 3 mm üzeri down sendromu riski bildiğim kadarıyla, bence hiç sorun yokEnse kalınlığı 1.70 mm canım.
İnşAllah canım inşAllah. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşAllahEnse kalınlığı çok çok normal, bence hiiç canını sıkma , 3 mm üzeri down sendromu riski bildiğim kadarıyla, bence hiç sorun yok
Tertemiz sonuçların olsun inşallahsevindim canım iyi olmanıza, ağrın geçmezse bence git bi kontrol ol geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyorum. Ben de cumartesi kan verdim fetal dna için 11 haftalık olduk heyecanla bekliyoruz bakalım
Kusmak için içiyorum yaİyi suyu içebiliyorsun yine Maşallah
Ben görmek dahi istemiyorum yeni yeni içiyorum.
3 gün önce içim yandım soğuk su içtim yarım bardak beynim dondu boğazlarım acıyordu sabah kalktığımda
Canım bende 2.3 olctu düşün ama şükür test temiz çıktıEnse kalınlığı 1.70 mm canım.
Bende aynı durumdayım. Yorulmasam da özellikle yerde oturup uzandıgımda kalkarken belim feci agrıyor. Tam dikelemeden anca yürüyorum yaslı insanlar gibi tam tabiriyleYa benim belim gün içinde fazla yorulmussam dinlenmek için oturnca biraz kalkıyorum Allah'ım belimin agrisindan ayağımı cekemiyorum resmen yüruyemiyorum yavaş yavaş hareket ettikçe geçiyor
Sanki birşey batıyor gibi canım gidiyor ama yorulunca oluyor benimki canım normalde olmuyor şükür. Annem sanki 6-7 aylık hamile gibi yürüyorsun bazen niye böyle diyor dedim yürüyemiyorum ki dedimBende aynı durumdayım. Yorulmasam da özellikle yerde oturup uzandıgımda kalkarken belim feci agrıyor. Tam dikelemeden anca yürüyorum yaslı insanlar gibi tam tabiriyle
Yengem 6 ay boyunca ağladı bu yüzden canım down sendromlu dediler bir çok sıkıntı vardi ama masallah sapasağlam bal gibi tostik bir kizi olduMerhaba kızlar. Bugün ikili tarama sonucum yüksek riskli çıktı. Perinatolojiye yönlendirdi. Yarın için randevu aldım. Kimisi takma kafana ağırlıklı yanlış sonuç veriyor diyorlar ama hiçbir bilgim yok bu konuda. Tabi sonuç nasıl olursa olsun Baş göz üstüne ama insan kafasına takmadan edemiyor ne yazık ki. Sizin var mı daha önce başına gelen sonucun riskli çıkıp ama herhangi bir problemi olmadan doğan tanıdığınız bildiğiniz birileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?