- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.601
Rabbim kucağına sağlıcakla nasip etsin canım maşaallahh herkes erken öğreniyor gerçi erkek se erken öğreniliyor bakalım benim yarına neler olcakKızlar benimde oglusum oluyor /90erkek dedi doktorum ama bir hafta sonra tekrar bakcak❤@melegim can .!. Dogru bildin canım
Amin canım hepimiz saglikla alalim inşallahRabbim kucağına sağlıcakla nasip etsin canım maşaallahh herkes erken öğreniyor gerçi erkek se erken öğreniliyor bakalım benim yarına neler olcak
Kızsa zaten geç ilk gebemde 4.5 ayda öğrendim yarın erkek çıkmazsa kesin kızdırAmin canım hepimiz saglikla alalim inşallaherkekse gorur senin doktorunda
Kızsa zaten geç ilk gebemde 4.5 ayda öğrendim yarın erkek çıkmazsa kesin kızdır
Aaa hadi gözün aydın canımmKızlar benimde oglusum oluyor /90erkek dedi doktorum ama bir hafta sonra tekrar bakcak❤
@melegim can Dogru bildin canım
Joouuu yarın kontrol mü varRabbim kucağına sağlıcakla nasip etsin canım maşaallahh herkes erken öğreniyor gerçi erkek se erken öğreniliyor bakalım benim yarına neler olcak
Aaa hadi gözün aydın canımmlisteye yazayım mı bekleyelim mi bir hafta daha
Evett bebeğimm 09.45 teJoouuu yarın kontrol mü varhadi güzel sağlıklı haberlerle bekliyoruz seni
Kaçıncı haftadaydın canım cinsiyeti öğrendiğinde ve karından mı bakınca görüldü. Benimde 3 gün sonra kontrolüm var benimkininde cinsiyeti belki belli olurKızlar benimde oglusum oluyor /90erkek dedi doktorum ama bir hafta sonra tekrar bakcak❤
@melegim can Dogru bildin canım
11+4 tum canım evet karindan gorundu ❤Kaçıncı haftadaydın canım cinsiyeti öğrendiğinde ve karından mı bakınca görüldü. Benimde 3 gün sonra kontrolüm var benimkininde cinsiyeti belki belli olur
Ne güzell bende cuma günü gidecem 13+3 oluyoruz inşallah goruruz. Bugün itibariyle 13. Haftaya girdik11+4 tum canım evet karindan gorundu ❤
Gorur kuzum bencedeNe güzell bende cuma günü gidecem 13+3 oluyoruz inşallah goruruz. Bugün itibariyle 13. Haftaya girdik
Ay maşAllah canım inşAllah benim de temiz çıkarCanım bende 2.3 olctu düşün ama şükür test temiz çıktı
Çok sağ ol canım. Söylediğin şeyde o kadar haklısın ki. Keşke yaptırmasaydım diyorum. Rabbim her şeyin en iyisini en hayırlısını bilir. Rabbime emanet ediyorum. İnşAllah sağ Salim kucağımıza alırız hepimizYengem 6 ay boyunca ağladı bu yüzden canım down sendromlu dediler bir çok sıkıntı vardi ama masallah sapasağlam bal gibi tostik bir kizi oldulütfen üzülme şuan çok çok küçük hiçbirsey belli olmaz Rabbim ol dedikten sonra. ben bu testlerin yapilmaasi taraftarı değilim hani nenolursa olsun başım gözüm üstüne diyoruz ya burdaki teslimiyeti kaybediyoruz zaten hani bu düşüncedeysen naçizane benim fikrim bu herkesin fikrine saygı duyarım (amacım böyle üzüntüler belki de boş yere bunları yaşamamak)inşallah sağlıklı bir bebeğin olcak üzme kendini de bebeğini de herşey güzel olsun gönlünce
Günaydınnnn :)günaydınnnn güzel anneler
ayy çok heyecanlı bu fetal dnada cinsiyet öğrenildiği için ben heyecanlanıyorum :))) benim göbüş çıktı canım marryGünaydınlarrr
Cumartesi Fetal DNA için kan verdim. Heyecanla sonuçları bekliyorum.
Karınlar büyüdü mü güzel hamişlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?