- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.761
benimde oluyor kuzum bol su içiyorum rahatlıyorKızlar bir aydan fazladır akintim vardı. Ama 2 gündür su gibi o kadar arttıki. Tam bu konuyu buraya yazmak için giriş yaptım. Bazı arkadaşların da aynı durumu yaşadığını gördüm. Tedirgin oluyorum yine de. Diğer hamileliklerim de bu kadar olmamıştı sanki. İnşallah zamanında saglikla kavuşuruz bebislerimize
evet vajina kendini yenilerken döküyormuş bunları korumak amaçlı :) ama koku yeşil-sarı renk yanma gibi durumlarda enfeksiyon olabileceğinden önemliymiş kuzumbu yaşadığımız akıntının aslında bizi korumak için olduğunu okumuştum biryerde yani endişelenecek bişey yok canım vücut kendii üretiyormuş ve olması gereken birşeymiş, bakteri ve enfeksiyona karşı korumak için gelişen birşeymiş sanıyorum
Çok teşekkür ederim canımbenimde oluyor kuzum bol su içiyorum rahatlıyor
Çok teşekkür ederim canım. İçim rahatladı bilmiyordum böyle olduğunu.bu yaşadığımız akıntının aslında bizi korumak için olduğunu okumuştum biryerde yani endişelenecek bişey yok canım vücut kendii üretiyormuş ve olması gereken birşeymiş, bakteri ve enfeksiyona karşı korumak için gelişen birşeymiş sanıyorum
Günaydın canım benim de az önce sağlık ocağına gittim orada ölçtüm dedim belki evdeki alet hatalıdır orada da 12.7 çıktı küçüğü de 69 çıktı yine de yüksek dedi hemşire birkaç gün öçtürüp kadın doğuma göstermem gerektiğini söyledi Bir de benim birkaç gündür eşkiyeden başarım ve göz ağrım var bunu da söylediğimde tansiyondan da olabilir olmayabilir dedi ama benim de o kadar yüksek bir tansiyonum Yok ben de çok stres altındayım bilmiyorum stresten her tarafım ağrıyor gerçekten korkudan böyle gebelik zehirlenmesi şeylerini falan okuduğum için de daha çok etkileniyorum Bir de yani 5 kayıpan sonra ilk defa bir gebeliğin bu kadar buraya kadar geldi yani bu zamana kadar ilerledi hani kaybetme korkusu gerçekten çok kötüGünaydın Yasemin, benim canımın çok sıkkın bi ara 14.5-9.5 civarı çıktı. Doktorda da ölçtük o civarda çıktı. Takip et dedi yoksa cihaz vs takılması lazım dedi ama şu aralar 12-8 civarı. Senin tansiyonun normal geldi bana, bence stres yapma ama takipte kal
Aynen benimde 2 Ocak güzel haberler alalım inşallahayy büyümüş de kilosu varmış artıkmaşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah benim 2 Ocakta kontrolüm zaman geçmiyor resmen
canım bol su iç tuzlu yeme böyle dene bir ölç bakalım , korkma herşeyin çaresi var tansiyon olursa ona uygun ilaç kullanırsın ama tuza dikkat etGünaydın canım benim de az önce sağlık ocağına gittim orada ölçtüm dedim belki evdeki alet hatalıdır orada da 12.7 çıktı küçüğü de 69 çıktı yine de yüksek dedi hemşire birkaç gün öçtürüp kadın doğuma göstermem gerektiğini söyledi Bir de benim birkaç gündür eşkiyeden başarım ve göz ağrım var bunu da söylediğimde tansiyondan da olabilir olmayabilir dedi ama benim de o kadar yüksek bir tansiyonum Yok ben de çok stres altındayım bilmiyorum stresten her tarafım ağrıyor gerçekten korkudan böyle gebelik zehirlenmesi şeylerini falan okuduğum için de daha çok etkileniyorum Bir de yani 5 kayıpan sonra ilk defa bir gebeliğin bu kadar buraya kadar geldi yani bu zamana kadar ilerledi hani kaybetme korkusu gerçekten çok kötü
Teşekkür ederim canım evet ben de biliyorum ona uygun ilaçların olduğunu fakat internete bakınca tansiyonla ilgili çok kötü şeyler okudum gebelik zehirlenmesiyle oydu bu düşüydü 3 gündür resmen ne ölüyor ne diriyim ya vallahi acaba öyle mi benimkiydi acaba böyle mi diye düşünmekten yani karnımı kramplar giriyor biliyorumcanım bol su iç tuzlu yeme böyle dene bir ölç bakalım , korkma herşeyin çaresi var tansiyon olursa ona uygun ilaç kullanırsın ama tuza dikkat et
Teşekkür ederim canım evet ben de biliyorum ona uygun ilaçların olduğunu fakat internete bakınca tansiyonla ilgili çok kötü şeyler okudum gebelik zehirlenmesiyle oydu bu düşüydü 3 gündür resmen ne ölüyor ne diriyim ya vallahi acaba öyle mi benimkiydi acaba böyle mi diye düşünmekten yani karnımı kramplar giriyor biliyorum
o kadar haklısın ki canım , ama stres bebeği de etkiliyor Allah korusun , istersen bir an önce git doktora kontrollerini yaptır rahat et en azından bu kadar kendini üzmezsin , ama bence normaldir , internetten baktığımda 14ü geçtiğinde dikkat edilmelidir diyor
Teşekkür ederim canım benim enim de haftaya randevum var o zamana kadar tansiyonumu düzenli ölçtürüp doktora göstereceğim İnşallah bir şey yoktur baş ağrısı beni zorluyor baş ağrısı tansiyonum düşük olduğu halde de başım ağrıyor sebebini de bilmiyorumo kadar haklısın ki canım , ama stres bebeği de etkiliyor Allah korusun , istersen bir an önce git doktora kontrollerini yaptır rahat et en azından bu kadar kendini üzmezsin , ama bence normaldir , internetten baktığımda 14ü geçtiğinde dikkat edilmelidir diyor
Bende de birkac gundur cok akinti var… yani bazen camasirimi baya islatiyor degistirmek zorunda kaliyorum. Ama hepimizde var bence normalKızlar bir aydan fazladır akintim vardı. Ama 2 gündür su gibi o kadar arttıki. Tam bu konuyu buraya yazmak için giriş yaptım. Bazı arkadaşların da aynı durumu yaşadığını gördüm. Tedirgin oluyorum yine de. Diğer hamileliklerim de bu kadar olmamıştı sanki. İnşallah zamanında saglikla kavuşuruz bebislerimize
baş ağrısı bende de oluyor arada, o sanırım kan basıncı arttığı için de oluyormuş, sen bol su iç dinlen kuzum düzelir inşallahTeşekkür ederim canım benim enim de haftaya randevum var o zamana kadar tansiyonumu düzenli ölçtürüp doktora göstereceğim İnşallah bir şey yoktur baş ağrısı beni zorluyor baş ağrısı tansiyonum düşük olduğu halde de başım ağrıyor sebebini de bilmiyorum
Ay 2 miii2 kg da bana yaz karşim 16+4
yok geceleri hiç uyanmadım daha yemek için :) ilerleyen zamanlarda nolur bilmiyorumAy 2 miiigeceleri hic mi acikmiyosunuz sizz
Ay inşallah canım benim gerçekten ya böyle var ya en ufak bir şey değil insan diken üstünde oluyor gerçekten Rabbim şu dönemi hayırlısıyla sağlıkla sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinbaş ağrısı bende de oluyor arada, o sanırım kan basıncı arttığı için de oluyormuş, sen bol su iç dinlen kuzum düzelir inşallah
aminnnnAy inşallah canım benim gerçekten ya böyle var ya en ufak bir şey değil insan diken üstünde oluyor gerçekten Rabbim şu dönemi hayırlısıyla sağlıkla sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
ilk sayfada karar verdiğimiz isimler var canım :)selam kızlar, kız çocuğu için isim düşünenler var mı birbirimize fikir verelim:) ikizler burcu olacaklar sanırım
Ben 3 kilo vermiştim normal kiloma daha 1 kilo var yani benim -1 bakalım iştahım açıldı üç dört gündür nasıl ilerlicekAy 2 miiigeceleri hic mi acikmiyosunuz sizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?