- 11 Ekim 2023
- 68
- 108
- 13
- 29
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.741
Günaydın mevsimli, nasıl oldun?
GÜNAYDIN GİTTİN Mİ ACİLE
cok gecmıs olsun ınsallah bır sıkıntı olmamıstır kontrol oldun mu haber ver bızede
Canım kızlar günaydın gitmedim Dr. Önce kendimi sakinleştirdim ve yattım dinlendim ara ara kalktım baktım hiç başka gelen giden yok arkası yok yani ağrım falan da yoktu çok şükür yarın randevum vardı zaten o yüzden sakin kaldım gece de rahat uyudum bir problem yoktu bugün de aynı şekilde sabah da bulantım olunca yine ben iyim mesajı verdi sanki bebeğim mutlu oldum
sevındım çok şükür canımCanım kızlar günaydın gitmedim Dr. Önce kendimi sakinleştirdim ve yattım dinlendim ara ara kalktım baktım hiç başka gelen giden yok arkası yok yani ağrım falan da yoktu çok şükür yarın randevum vardı zaten o yüzden sakin kaldım gece de rahat uyudum bir problem yoktu bugün de aynı şekilde sabah da bulantım olunca yine ben iyim mesajı verdi sanki bebeğim mutlu oldumşimdilik iyim çok şükür
çok şükür canım canlı parlak kırmızı değilse korkmayın diyorlar zaten e devamı da gelmemiş endişe etme tabi çok sevindimCanım kızlar günaydın gitmedim Dr. Önce kendimi sakinleştirdim ve yattım dinlendim ara ara kalktım baktım hiç başka gelen giden yok arkası yok yani ağrım falan da yoktu çok şükür yarın randevum vardı zaten o yüzden sakin kaldım gece de rahat uyudum bir problem yoktu bugün de aynı şekilde sabah da bulantım olunca yine ben iyim mesajı verdi sanki bebeğim mutlu oldumşimdilik iyim çok şükür
Ya ben yanımda sürekli yedek çamaşırla geziyorumsizlere dün yaşadığım birşeyi anlatmak istiyorum. Daha önce buradaki yazışmalardan da bazılarımızda olduğunu okumuştum ama yine de bir tık endişelendim. Dün resmen yemek yerken birden bire altıma kaçırdım tuvalete zor yetiştim ama yolda da durduramadım. 5 dk sonra yine aynı şey geldi başıma sonra birdaha olmadı ama tabi içime kurt düştü bir kere. Araştırdım her yerden normal diyorlar sabah da doktorumu aradım hemen o da normal gebelikte sık karşılaşırız bu durumlarla dedi içim rahatladı. Ama yani birden foşş diye gelince de noluyo dedim yani bebeğime bişey mi oluyor diye de korktum yani. Çok şükür normalmiş yani bu da bana komik bir gebelik anısı olarak kaldı
Valla bildiğin parlak bir kırmızıydi canım takipteyim yine de kendimi dinlenmeye aldım bir iki gün yarın gidince öğrencez artık neler oluyor belki cinsiyetini de öğrenirimçok şükür canım canlı parlak kırmızı değilse korkmayın diyorlar zaten e devamı da gelmemiş endişe etme tabi çok sevindim
Ay komik olmuş hiç duymamıştımsizlere dün yaşadığım birşeyi anlatmak istiyorum. Daha önce buradaki yazışmalardan da bazılarımızda olduğunu okumuştum ama yine de bir tık endişelendim. Dün resmen yemek yerken birden bire altıma kaçırdım tuvalete zor yetiştim ama yolda da durduramadım. 5 dk sonra yine aynı şey geldi başıma sonra birdaha olmadı ama tabi içime kurt düştü bir kere. Araştırdım her yerden normal diyorlar sabah da doktorumu aradım hemen o da normal gebelikte sık karşılaşırız bu durumlarla dedi içim rahatladı. Ama yani birden foşş diye gelince de noluyo dedim yani bebeğime bişey mi oluyor diye de korktum yani. Çok şükür normalmiş yani bu da bana komik bir gebelik anısı olarak kaldı
valla sürekli günlük ped kullanıyorum allahtan da kullanıyormuşumYa ben yanımda sürekli yedek çamaşırla geziyorumHapşurunca, öksürünce, midem bulanıp da aniden öğürünce.... Çok sık yaşıyorum, korkma canım
Başlarda baya moralim bozuluyordu filan, utanıyordum. Şimdi kabullendim, dediğin gibi komik anılar olarak hatırlayıp güleceğiz. Hele son aylarda bebek iyice sıkıştırınca bakalım neler olacak
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımValla bildiğin parlak bir kırmızıydi canım takipteyim yine de kendimi dinlenmeye aldım bir iki gün yarın gidince öğrencez artık neler oluyor belki cinsiyetini de öğrenirim
İştahımızın açık olduğu zamanlar geçiyor artık ya inşallahAzcik bulantimiz mi olsaydi acaba
evet yaa bilmediğimiz bir olayın detaylarını yaşayınca da tedirgin oluyoruz haliyle şimdi gülüyorum ama dün çok gergindim tabi doktorumla konuştuktan sonra rahatladımAy komik olmuş hiç duymamıştımneyse ki normalmis bizimde bilgimiz olsun en azından ilk defa gebelik yaşayanlar biraz fazla terdigin oluyoruz sanırım aahh hayırla doğsun bıdıklarimizzz
hayırlı olsun canım :)
2 kg da bana yaz karşim 16+4Kilo check kizlaran itibariyle kac kilo aldiniz ben biraz endiseliyim kendi adima… +5 kilo 15+2’de
yok benim hiç olmadı çok şükürBenim hiç bakılmadı daha . Vajinal bakınca bişy olmuyor dimi kanama falan. Birileri kanamam oldu falan yazmışlar
ayy büyümüş de kilosu varmış artıkkızlar benimde bugün kontrolüm vardı , iyiyiz çok şükür , kız olduğu kesinleşti yavrumuzun :) 180 gr dedi doktorumuz kilosuna da :))
sağol canım benim :) çok şükür bugünlerimize . evet gerçekten zaman geçmiyor insan hep izlemek istiyor :))ayy büyümüş de kilosu varmış artıkmaşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah benim 2 Ocakta kontrolüm zaman geçmiyor resmen
bu yaşadığımız akıntının aslında bizi korumak için olduğunu okumuştum biryerde yani endişelenecek bişey yok canım vücut kendii üretiyormuş ve olması gereken birşeymiş, bakteri ve enfeksiyona karşı korumak için gelişen birşeymiş sanıyorumKızlar bir aydan fazladır akintim vardı. Ama 2 gündür su gibi o kadar arttıki. Tam bu konuyu buraya yazmak için giriş yaptım. Bazı arkadaşların da aynı durumu yaşadığını gördüm. Tedirgin oluyorum yine de. Diğer hamileliklerim de bu kadar olmamıştı sanki. İnşallah zamanında saglikla kavuşuruz bebislerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?