2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Amin canım sıkıntının geçmiş olmasına inan çok sevindim bir daha yaşamazsın insallah gerçekten insan çok korkuyor yani elinde olmayan birşey ve olumsuz birşey olmasını istemiyorsun kafa da hemen binbir tane senaryo dönüyor hepimize sağlıklı sıhhatli kolay gebelikler diliyorum

Valla kuzu ben 2 ay aralıksız her gün yaşadım bunu artık alıştım ya geçmeyecek anlaşıldı dediğim yerde azalmaya başladı ve artık her gün çıkarmıyorum baya rahatladı bakalım inşallah tamamen geçer buna da şükür

İnsallah canım ben de o moddayım dogurana kadar gidecek herhalde diyorum

Yarın ki sonuçları banada yazarsan cok sevinirim cinsiyeti belli olursa söylersinn hayırlı haberler al

Kuzum benimde ikinci gebeliğim bıtane oğlum var şimdide kızımı bekliyorum. Oğluma bakarken bazen çok tuhaf oluyorum bazen üzülüyorum korkuyorum bir yandan kafamda binbir türlü şey dönüyor Allahım bu süreçleri sağsağlım atlatıp ikisinin oynadığı zamanları göstersin ınsallah

Ay Allah bağışlasın canım benim. Nasıl için rahatladı aynı durumdayız şuan cinsiyet belli değil oğluma baktıkça neler geliyor aklıma anlatamam. Nedense doğumdan bu sefer çokta korkuyorum. Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin :) ekledim listeye

bu bende hamileliğin ilk başından beri var canım , son bir haftadır yok çok şükür, 16+5im bende nasipse bugün

Kızlar günaydın ben de haziranın son haftasıyla size yetişiyorum Herkes nasıl hamileliklerini sorunsuz ilerliyordur inş
13.haftamdayım henüz kilo almadım hatta vermişim gibi biraz. Kilo alımı ne zaman başlıyor kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız mesela?
Bir de bu göbek ne zaman çıkmaya başlayacak benim karnım sabahları hala dümdüz akşama doğru şişiyor yemekten. Hayatımda reflü yaşamadım şimdi her akşam gavisconsuz duramıyorum reflüden şişiyor heralde

Günaydın :) 14-15. haftada kilo almaya başlarsın , göbek benim 12-13 gibi çıkmaya başladı şuan daha belli oluyor :) ama hala tabi tam hamile göbeği denilemez bence :)

Günaydın :) 14-15. haftada kilo almaya başlarsın , göbek benim 12-13 gibi çıkmaya başladı şuan daha belli oluyor :) ama hala tabi tam hamile göbeği denilemez bence :)
Daha hiç almadım, tüp bebek annesiyim çok uğraştım çok üzüldüm o yüzden artık belli olsun istiyorum ya

Ben Ankara'dayım. Medical Park'ta Süha Hoca'nın hastasıyım, çoook da memnunum Doğum paketi aldım, bir aksilik olmadığı sürece hocamla devam

Kızlar cinsiyet için bakar mısınız? Doktor net bir şey söylemedi çatladım meraktan. 2 bacak ultrasonu :) 12+3üz şuan

Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…