- 19 Aralık 2021
- 2.198
- 2.732
- 83
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.801
Amin canım sıkıntının geçmiş olmasına inan çok sevindim bir daha yaşamazsın insallah gerçekten insan çok korkuyor yani elinde olmayan birşey ve olumsuz birşey olmasını istemiyorsun kafa da hemen binbir tane senaryo dönüyor hepimize sağlıklı sıhhatli kolay gebelikler diliyorum10. Haftada ilkini yasadim bir gun hastanede kaldim. İkinicisini 13 haftalıkken yaşadım ama kanamam çoktu hatta o kadar çoktu ki çok kan kaybettigimden dolayı bayıldımsizin mesajinizi gordum leke gibi yazmistiniz benimki öyle değildi durmayan bir kandı sebebide belli değildi ilkinde kanama alanim vardi,cok olanda sebep belli değildi Allahim kimseye yaşatmasın o korkuyu
Valla kuzu ben 2 ay aralıksız her gün yaşadım bunu artık alıştım ya geçmeyecek anlaşıldı dediğim yerde azalmaya başladı ve artık her gün çıkarmıyorum baya rahatladı bakalım inşallah tamamen geçer buna da şükürSelam kızlar ben de carsamba günü 16. Hafta oluyor üc haftadır sabah ögürmelerim var bos safra çıkıyor öncesinde bu durum yoktu cok zorluyor beni, üc dört günde bir midem zorluyor aksama kadar bakalım ne zaman bitecek bekliyorum
İnsallah canım ben de o moddayım dogurana kadar gidecek herhalde diyorumValla kuzu ben 2 ay aralıksız her gün yaşadım bunu artık alıştım ya geçmeyecek anlaşıldı dediğim yerde azalmaya başladı ve artık her gün çıkarmıyorum baya rahatladı bakalım inşallah tamamen geçer buna da şükür
Yok yok geccek inşallah az sabırİnsallah canım ben de o moddayım dogurana kadar gidecek herhalde diyorum
Yarın ki sonuçları banada yazarsan cok sevinirimBebik olsun bedensin canım bende bir kez 7 haftalıkken gitmiştim kalp atışını duymaya sonra gitmedim bende çok sık tercih etmiyorum bizde 14+5 iz yarın randevumuz var bakalım ne diyecek belki cinsiyette belli olurbu arada sabah bulantılari bende de var ama öğürmem ve safra çıkışı baya baya azaldı çok şükür bazen bulaniyor geçiyor devamı gelmiyor yarın da güzel sonuçlar alırım inşallah
Kuzum benimde ikinci gebeliğim bıtane oğlum var şimdide kızımı bekliyorum. Oğluma bakarken bazen çok tuhaf oluyorum bazen üzülüyorum korkuyorum bir yandan kafamda binbir türlü şey dönüyor Allahım bu süreçleri sağsağlım atlatıp ikisinin oynadığı zamanları göstersin ınsallahKizlar merhabaumarım hepimiz kolay, sağlıklı bir gebelik geçiririz. Size sorum ikinci çocuğuna hamile olan var mı aramizda ? Benim ikinci gebeliğim ve inanılmaz korkum var ilki böyle değildi arkamda evladım olacak filan diye düşünmekten kendimi alamıyorum birde Ankara da olup doktoru belli olan var mı bana da fikir olur
Ay Allah bağışlasın canım benim. Nasıl için rahatladı aynı durumdayızKuzum benimde ikinci gebeliğim bıtane oğlum var şimdide kızımı bekliyorum. Oğluma bakarken bazen çok tuhaf oluyorum bazen üzülüyorum korkuyorum bir yandan kafamda binbir türlü şey dönüyor Allahım bu süreçleri sağsağlım atlatıp ikisinin oynadığı zamanları göstersin ınsallah
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin :) ekledim listeyeKızlar selamen son kanamam oldu demiştim sonrada yazmayı unuttum çok şükür atlattık ikinciye oldu korkuttu ama iyiyiz çok şükür 16+4 olduk ve cinsiyetimiz belli oldu Allah'ın izniyle kızımız geliyormus bizide listeye ekleyebilirsiniz ismide Aden Lisa
bu bende hamileliğin ilk başından beri var canım , son bir haftadır yok çok şükür, 16+5im bende nasipse bugünSelam kızlar ben de carsamba günü 16. Hafta oluyor üc haftadır sabah ögürmelerim var bos safra çıkıyor öncesinde bu durum yoktu cok zorluyor beni, üc dört günde bir midem zorluyor aksama kadar bakalım ne zaman bitecek bekliyorum
İnsallah benimde biter canım artık milletin ay ne rahatladım dedigi bölüme gecmek istiyorumbu bende hamileliğin ilk başından beri var canım , son bir haftadır yok çok şükür, 16+5im bende nasipse bugün
Günaydın :) 14-15. haftada kilo almaya başlarsın , göbek benim 12-13 gibi çıkmaya başladı şuan daha belli oluyor :) ama hala tabi tam hamile göbeği denilemez bence :)Kızlar günaydınben de haziranın son haftasıyla size yetişiyorum Herkes nasıl hamileliklerini sorunsuz ilerliyordur inş
13.haftamdayım henüz kilo almadım hatta vermişim gibi biraz. Kilo alımı ne zaman başlıyor kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız mesela?
Bir de bu göbek ne zaman çıkmaya başlayacak benim karnım sabahları hala dümdüz akşama doğru şişiyor yemekten. Hayatımda reflü yaşamadım şimdi her akşam gavisconsuz duramıyorum reflüden şişiyor heralde
Daha hiç almadım, tüp bebek annesiyim çok uğraştım çok üzüldüm o yüzden artık belli olsun istiyorum yaGünaydın :) 14-15. haftada kilo almaya başlarsın , göbek benim 12-13 gibi çıkmaya başladı şuan daha belli oluyor :) ama hala tabi tam hamile göbeği denilemez bence :)
Rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin canım :) bende 5 yıl bekledim çok şükür bugünümüzeDaha hiç almadım, tüp bebek annesiyim çok uğraştım çok üzüldüm o yüzden artık belli olsun istiyorum ya
Ben Ankara'dayım. Medical Park'ta Süha Hoca'nın hastasıyım, çoook da memnunumKizlar merhabaumarım hepimiz kolay, sağlıklı bir gebelik geçiririz. Size sorum ikinci çocuğuna hamile olan var mı aramizda ? Benim ikinci gebeliğim ve inanılmaz korkum var ilki böyle değildi arkamda evladım olacak filan diye düşünmekten kendimi alamıyorum birde Ankara da olup doktoru belli olan var mı bana da fikir olur
Yazarım tabi insallah canım amin teşekkür ederimYarın ki sonuçları banada yazarsan cok sevinirimcinsiyeti belli olursa söylersinn hayırlı haberler al
Amin inşallah canımAy Allah bağışlasın canım benim. Nasıl için rahatladı aynı durumdayızşuan cinsiyet belli değil oğluma baktıkça neler geliyor aklıma anlatamam. Nedense doğumdan bu sefer çokta korkuyorum. Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de ankaradayım.doğum paketini ne kadara aldın acabaBen Ankara'dayım. Medical Park'ta Süha Hoca'nın hastasıyım, çoook da memnunumDoğum paketi aldım, bir aksilik olmadığı sürece hocamla devam
Kız gibi geldi bana ama bilemedim.anne karnında çok şiş oluyor kukuşları kızların.o yüzden testisle karıştırıyorlar.ama sankim kızKızlar cinsiyet için bakar mısınız? Doktor net bir şey söylemedi çatladım meraktan. 2 bacak ultrasonu :) 12+3üz şuan
Eki Görüntüle 3358380
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?