• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar kilom hamile kaldıgımda 64,5 falandı, suan 18 haftalıgım 67 olmusum son iki haftadır yedim biraz, bi tık hızlı mı gidiyor acaba diye düsündüm sizce boyum 1.62
Ben de toplamda 4 kilo almışım her aya 1 kilo gibi. Artık biraz daha dikkat edeceğim gereksiz şişmek istemiyorum. Bence seninki de iyi canım ama dikkat etmek de lazım.

Kızlar kulaklarınız zonkluyor mu bu haftalarda sanki koşmuşumda yorulmuşum gibi küt küt diye atıyor kulaklarımın içi

Herkese merhaba, ben de bugun kontrolden cıktım. 16+2deyim ve her sey cok yolunda dedi doktorumuz. 29 Ocak ayrıntılı ultrasona giricez :) Biz de biraz biraz alısverise basladık. Bebek arabasını aldık martta teslim olacak sekilde. Bebek odası da nisanda teslim olacak sekilde yarın alıyoruz, ayırttırmıstık. Doğum hariç en büyük giderler bunlar diye aradan cıkmıs oldu.. :) Bunlar dısında ufak ufak ihtiyaçlarını da yavas yavas gideriyoruz..
çok sevindim iyi olmanıza canım :) benimde 29 ocakta ayrıntılı randevum, hayırlı güzel haberler alırız inşallahh :) aldıklarını sağlıkla kullanmak nasip olsun

Kızlar çok canım sıkkın dün kanamam oldu baya doktor 1 hafta yatış ve Progestan iğne verdi. Şimdiye kadar hiç sorunum olmamıştı 18 haftalığız ☹️
sebebi neymiş canım çok geçmiş olsun , bebeğin iyi ya çok şükür, telaşlanma geçer inşallahh

kızlar 8 şubatta bizimde ayrıntılı ultrasonumuz var ama benım 2-3 gundur asırı bel ve kasık agrım var bazende batma oluyor gıbı. dun kontrolumuz vardı cınsıyet ogrendık ama agıda yazdı kuzenım kucuk bı surprız yapmak ıstıyor onu beklıyoruz bız bakamadık kagıda :D ya bu agrılar normal dedı doktor ılac flanda vermedı ama ben endıselenıyorum yınede. bide plesanta bıraz asagıda gıbı ama yukarıya cıkar dıye tahmın edıyorum dedı umarım bı sorun yasamayız

Kızlar günaydın, ben dün baya kasık ağrısı yaşadım bele ve bacağa vuran. Hastaneye gittim kan ve idrar aldılar. İdrarda bi sıkıntı yok ama kanda enfeksiyon çıktı maalesef. Hamilelikte kullanılabilen antibiyotik verdi doktorum. Bebişi gördük çok şükür iyiydi bi sorun yoktu. Yazmak istedim aynısı yaşayan varsa mutlaka kan ve idrar baktırsın hemen.
Bende yaşiyorum kaşık ve bel ağrısı

Çok geçmiş olsun hiç kafana takma bol bol dinlen. Kendini çok mu yormuştun? Neden olmuş kanama bir şey dediler mi?
Canım kayınvalidemler geldi ben de onlar gelecek diye temizlik yaptım maalesef çok yoruldum. Bu haftalarda Plesanta aşağıda olabiliyormuş 20. Haftada yukarı çıkıyormuş. Plesantanın rahim ağzına değdiği yerden kanama olmuş :(

kızlar 8 şubatta bizimde ayrıntılı ultrasonumuz var ama benım 2-3 gundur asırı bel ve kasık agrım var bazende batma oluyor gıbı. dun kontrolumuz vardı cınsıyet ogrendık ama agıda yazdı kuzenım kucuk bı surprız yapmak ıstıyor onu beklıyoruz bız bakamadık kagıda :KK70: ya bu agrılar normal dedı doktor ılac flanda vermedı ama ben endıselenıyorum yınede. bide plesanta bıraz asagıda gıbı ama yukarıya cıkar dıye tahmın edıyorum dedı umarım bı sorun yasamayız
Benimde hem kaşık ağrısı hem bel ağrısı vallah insan tedirgin oluyor

Arkadaşlar selamlar ağustos annelerinden geliyorum da :) fetal dna, nipty testi nerelerde yaptırdınız fikrinizi almak istedim çok fazla firma var ben Ankrada yaşıyorum burda mı yaptırmalı yurtdışına mı gönderilmeli hangisi en güvenilir ve kapsamlı fikrinizi almak istedim. Daha önce trizomi 21 sebebiyle kaybım var o sebeple bu konu benim için önemli yardımcı olursanız çok sevinirim. Kapsamlı bir test yaptırmak istiyorum da.

acemii çok sevindim :KK19:
IMG-20240109-WA0034.webp
merhaba benide listeye ekler misin mesirmacunu bugün bebeğimin erkek oldugu kesinleşti Muhammed geliyor

kuyruk sokumu ve kasık agrılarımız cok normal. ben sizlerle yoga yapmayı cok istiyorum daha önce söylemiştim fakat kuyruk sokumumu 2 sene önce kırmıştım, şimdi fena ağrı yapıyor. doktorum yüzme önerdi, çok hareket edemiyorum. ders sözüm baki.. umarım agrılarım geçer ya da alışırım ve sizlerle bu agrıları hafifletmek için beraber yoga pratigi yapabiliriz 🙏🏼🙏🏼

Back
X