• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar selam, vajina kemiği batan var mı? Ya baya baya ağrıyor yürürken bile, sanırım çok ayakta olduğum zamanlarda ağrıyor ya da bilmiyorum başka bı nedeni mi var. Bu şekilde bir ağrı yaşayan var mı?

Arkadaşlar selam, vajina kemiği batan var mı? Ya baya baya ağrıyor yürürken bile, sanırım çok ayakta olduğum zamanlarda ağrıyor ya da bilmiyorum başka bı nedeni mi var. Bu şekilde bir ağrı yaşayan var mı?
Selam,
Bugün aynı şeyi bende yaşıyorum ya. Hafif karnım ağrıyor gibi göbek deliğimin etrafı. Uzanıyordum az önce vajinama ağrı girdi 2-3 defa anlamadım neden olur.

Kızlar merhaba,
Bebeği ve hareketlerini hissetmeye başlayanlar karnınızın hangi bölgesinde hissediyorsunuz. Böyle göbek deliği çevresi değil de aşağı doğru orta kasık hattında gibi sanki karnım sertleşti ve kıpırdanma gibi hareketleri orda hissediyorum gibi geliyor 🫠 Ama ilk gebeliğim olduğu için emin olamıyorum, size sormak istedim
Evet canım oralarda olır zaten kasık taraflarında bebek daha tam yukarı çıkmadı ☺

Kızlar merhaba,
Bebeği ve hareketlerini hissetmeye başlayanlar karnınızın hangi bölgesinde hissediyorsunuz. Böyle göbek deliği çevresi değil de aşağı doğru orta kasık hattında gibi sanki karnım sertleşti ve kıpırdanma gibi hareketleri orda hissediyorum gibi geliyor 🫠 Ama ilk gebeliğim olduğu için emin olamıyorum, size sormak istedim
Benim tam göbek deliğimden aşağı sağ tarafıma elimi koyduğumda kendini acayip belli ediyor dün resmen tekmesini hissettim 🙈 hareket hisseder gibi olduğunda sırt üstü yat ellerini iki tarafa göbek deliğinin altına yerleştir hafif bastırarak bekle sertleşti dediğin yerde hem içerden hem dışardan kıpırtı hissedebilirsin çok büyük bir şey olmayacak belki ama sana farklı gelecek :)) 19+6 bugün, benimki şuan hani regl sancısı için sıcak su koyduğumuz yer var ya orda tam göbek deliği değil yani daha aşağıda nasıl tarif ederim orayı bilemedim 😂😂

Merhaba, bebek odası takımı alanlar nereden aldınız acaba? :) Ben de araştırmaya başladım İstanbuldayım. Sade bir şeyler istiyorum. Bir dahaki ay da bebek arabası, puset vs alırım cybex düşünüyorum

Merhaba, bebek odası takımı alanlar nereden aldınız acaba? :) Ben de araştırmaya başladım İstanbuldayım. Sade bir şeyler istiyorum. Bir dahaki ay da bebek arabası, puset vs alırım cybex düşünüyorum
Eğer Cybex alacaksanız Opera İstanbul'da indirim vardı ben oradan aldım çoooook uyguna geliyor. Buradaki bir arkadaş söylemişti sağolsun, bakmanızı tavsiye ederim.

Merhaba, biz Almila Mobilya'dan aldık bebek odasını. Siparis olusturduk, Mart sonu-Nisan bası anca gelecekmis. Bebek arabasını da Cybex aldık ve maryjane_94 maryjane_94 'ün söylediği gibi geçerli olan indirimden aldık. Martta teslim edilecekmis :)

Merhaba, biz Almila Mobilya'dan aldık bebek odasını. Siparis olusturduk, Mart sonu-Nisan bası anca gelecekmis. Bebek arabasını da Cybex aldık ve maryjane_94 maryjane_94 'ün söylediği gibi geçerli olan indirimden aldık. Martta teslim edilecekmis :)
Eğer Cybex alacaksanız Opera İstanbul'da indirim vardı ben oradan aldım çoooook uyguna geliyor. Buradaki bir arkadaş söylemişti sağolsun, bakmanızı tavsiye ederim.
Evet opera’dan almayı düşünüyorum ben de hangi model aldınız kızlar eezy twist veya mios düşünüyorum. Daha 4 aylık olacak benimki acaba erken mi diye düşünüyorum. Daha önce bir kayıp yaşadım korkuyorum :(

Evet opera’dan almayı düşünüyorum ben de hangi model aldınız kızlar eezy twist veya mios düşünüyorum. Daha 4 aylık olacak benimki acaba erken mi diye düşünüyorum. Daha önce bir kayıp yaşadım korkuyorum :KK43:
Ben Eezy S Twist+2 aldım. Benimki ocak sonu teslim edilecek. Endişelerini anlıyorum ama iyi düşüneceğiz, kendimize ve bebeğimize iyi bakacağız, gerisi kısmet :nazar: Son ana kadar hep risk var, o yüzden olumlu şeylere odaklan lütfen :anneadayı:

Ben Eezy S Twist+2 aldım. Benimki ocak sonu teslim edilecek. Endişelerini anlıyorum ama iyi düşüneceğiz, kendimize ve bebeğimize iyi bakacağız, gerisi kısmet :nazar: Son ana kadar hep risk var, o yüzden olumlu şeylere odaklan lütfen :anneadayı:
Teşekkür ederim canım haklısın. Ben de bakayim o zaman operaya

Evet opera’dan almayı düşünüyorum ben de hangi model aldınız kızlar eezy twist veya mios düşünüyorum. Daha 4 aylık olacak benimki acaba erken mi diye düşünüyorum. Daha önce bir kayıp yaşadım korkuyorum :KK43:
Biz Balios modelini aldık. Aynı korkular ve geçmiş kayıp hikayesi bende de var fakat üzerine gitmediğim sürece büyüyor o yüzden korkuyla yüzleşip, ilerlemeye devam ediyorum :) Riskler hep var, hayatta her zaman var olacak.. Nasıl keyifli ve mutlu hissedecekseniz öyle ilerleyin.. Bebeğime bir şeyler almak, geleceğimizi düşünmek bana iyi geldi 🍀🍀

Cevaplarınız için sonsuz teşekkürler ❤️ Acaba diyip duruyordum, zaten bebeğin hareketlerinin orada olacağını öğrenmiş oldum
Kızlar bir de ben yüksek lisans öğrencisiyim. Normalde tez sürecindeyim ve bu zamana kadar tezime başlayacağımı hatta biteceğini düşünüyordum ama beklemediğimiz aksilikler yüzünden ne yazık ki teze başlayamadık. Ve ben daha danışmanıma hamile olduğumu söylemedim. Bu hafta söylemeyi düşünüyorum, daha önce hamilelik süreciyle yüksek lisans yürüten, ya da bu şekilde bir tanıdığı olan var mı? Hocalarınızın tepkisi ne oldu, zorluk vs çıkardılar mı? Biraz tedirginim açıkçası hocamın tepkinden ama artık söylemezsem de iyice karnımın büyüyeceği zamanlar gelecek ve saklamak istemiyorum. Sonuçta benim hayatım diye düşünüyorum ama endişeleniyorum da😔

Merhaba ben ahşap anne yanı beşiği aldım sallanabiliyor. Önce yanımda yatıracağım sonra kendi odasına götüreceğim küçük değil. Şifonyer ikeadan aldım hemnes modeli. Kulplarını değiştireceğim. Gardırobu Almila Mobilyadan aldım baby cute modeli. Bir de emzirme için sallanan koltuk aldım. Acele mi ediyorum diye düşünüyodum ama iyi ki yılbaşından önce almışım her şey sürekli zamlanıyo. Takım almadım yani tek tek parçaları birleştirdim daha hepsi gelmedi ama bakalım sonuç nasıl olacak.

Almila mobilyanın fiyata göre kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum. İlk başta kendi istediğim modelleri imalaçtı bir yere yaptırayım dedim fiyatı çok yüksek çıktı. Böyle daha iyi oldu.

Cevaplarınız için sonsuz teşekkürler ❤️ Acaba diyip duruyordum, zaten bebeğin hareketlerinin orada olacağını öğrenmiş oldum
Kızlar bir de ben yüksek lisans öğrencisiyim. Normalde tez sürecindeyim ve bu zamana kadar tezime başlayacağımı hatta biteceğini düşünüyordum ama beklemediğimiz aksilikler yüzünden ne yazık ki teze başlayamadık. Ve ben daha danışmanıma hamile olduğumu söylemedim. Bu hafta söylemeyi düşünüyorum, daha önce hamilelik süreciyle yüksek lisans yürüten, ya da bu şekilde bir tanıdığı olan var mı? Hocalarınızın tepkisi ne oldu, zorluk vs çıkardılar mı? Biraz tedirginim açıkçası hocamın tepkinden ama artık söylemezsem de iyice karnımın büyüyeceği zamanlar gelecek ve saklamak istemiyorum. Sonuçta benim hayatım diye düşünüyorum ama endişeleniyorum da😔
Ben hamilelikte tez süreci geçirmedim, öyle bir tanıdığımda yok ama daha önce tez yazdım ve tez yazan arkadaşlarım oldu. Bu süreç yeterince stresli ve başa bela bir süreç bir de üzerine hamilelik... Öncelikle kolaylıklar diliyorum.
Ama duyduklaırmdan ve yaşadıklarımdan tavsiyem ne olursa olsun kendini ezme, ezdirme. Kusura bakmayın, böyle oldu, böyle bir durum var gibi açıklamalar yapmana gerek yok. Bir kadının anne olmak en doğal hakkı ve bunun için doğru zaman diye bir şey yok :KK15:
Yani şunu demek istiyorum bunun doğal bişey olduğuna, yanlış bir zaman ya da durum olmadığına önce kendin inanmalı ve o şekilde danışman hocana söylemelisin. Biraz açık kapı görür, yumuşak karın hissederlerse acımıyorlar çünkü. Çeknmeden, utanmadan şu kadar haftalık hamileyim tahmini doğumum şu zaman, bu süreci iş birliği içinde geçirmeyi umuyorum gibisinden bir konuşma yeterli olur diye düşünüyorum :anneadayı:
Terar kolaylıklar diliyorum...

Back
X