- 22 Aralık 2022
- 532
- 539
- 33
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #6.281
Ben de bir haftadır 20 lik diş ağrısı çekiyordum.kaç doktor gezdiysem bişi yapamayız film çekemeyiz doktor raporu olmadan ilaç veremeyiz deyip durdular.sonra arkadaşımın dişçi olduğu aklıma geldi aradım hemen yalvar yakar ona çektirdim 3 dakikada.ne apse varmış ne de filme ihtiyaç eski filmlerden bakıp çekeriz dedi çekti.bazen cidden zorlaştırmak için herşeyi yaptıklarını düşünüyorum doktorların.doğumdan sonrq gel diyen bile oldu ya ben 5 ay bu ağrıyla nasıl yaşayayım ki dedim.şükür kurtuldum ama.kalsiyum yetmiyor sanırım ondan oluyorKizlar dişim çok kötü sabahtan beri ne yaptıysam geçmedi önerisi olan varmı
Aynen öyle canım.çok şükür ufak tefek kendimiz hallediyoruz.bana öyle laf etti ya artık onlar da bişi alacak olsa asla kabul etmeyeceğim.Aynen öyle yani biraz gözünü açıp etrafına bakmalı insan. Sanki yapabilir de yapmıyor. Neyse boşver sen, minnoş kısmetiyle bereketiyle gelsin ailenize bol neşe getirsin hep kolaylıklarla sağlıkla büyüsün inşallah hep gülsün sizi de güldürsün. Bunlar gelip geçici şeyler içini ferah tut, hepsi hallolur inşallah![]()
Ben de toplamda 4 kilo aldım.ama son 1 kiloyu 1 haftada aldım sanırım giderek hızlanıyor kilo artışı dikkat etmek lazım.47 ile başladım 51 kilo olmuşumKızlar kilom hamile kaldıgımda 64,5 falandı, suan 18 haftalıgım 67 olmusum son iki haftadır yedim biraz, bi tık hızlı mı gidiyor acaba diye düsündüm sizce boyum 1.62