• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar dişim çok kötü sabahtan beri ne yaptıysam geçmedi önerisi olan varmı
Ben de bir haftadır 20 lik diş ağrısı çekiyordum.kaç doktor gezdiysem bişi yapamayız film çekemeyiz doktor raporu olmadan ilaç veremeyiz deyip durdular.sonra arkadaşımın dişçi olduğu aklıma geldi aradım hemen yalvar yakar ona çektirdim 3 dakikada.ne apse varmış ne de filme ihtiyaç eski filmlerden bakıp çekeriz dedi çekti.bazen cidden zorlaştırmak için herşeyi yaptıklarını düşünüyorum doktorların.doğumdan sonrq gel diyen bile oldu ya ben 5 ay bu ağrıyla nasıl yaşayayım ki dedim.şükür kurtuldum ama.kalsiyum yetmiyor sanırım ondan oluyor
Aynen öyle yani biraz gözünü açıp etrafına bakmalı insan. Sanki yapabilir de yapmıyor. Neyse boşver sen, minnoş kısmetiyle bereketiyle gelsin ailenize bol neşe getirsin hep kolaylıklarla sağlıkla büyüsün inşallah hep gülsün sizi de güldürsün. Bunlar gelip geçici şeyler içini ferah tut, hepsi hallolur inşallah 🙏🏻
Aynen öyle canım.çok şükür ufak tefek kendimiz hallediyoruz.bana öyle laf etti ya artık onlar da bişi alacak olsa asla kabul etmeyeceğim.
Kızlar kilom hamile kaldıgımda 64,5 falandı, suan 18 haftalıgım 67 olmusum son iki haftadır yedim biraz, bi tık hızlı mı gidiyor acaba diye düsündüm sizce boyum 1.62
Ben de toplamda 4 kilo aldım.ama son 1 kiloyu 1 haftada aldım sanırım giderek hızlanıyor kilo artışı dikkat etmek lazım.47 ile başladım 51 kilo olmuşum

Kızlar bu arada geçenlerde hareket konusu olmuştu. Ben 15. hafta içinde bi hisseder gibi oldum ama emin olamamıştım çok erken diye sonra baktım her gün tekrar ediyo o zaman emin oldum. Şu an her gün farklı farklı zamanlar kıpır kıpır minik hareketler hissediyorum. Elimi koyduğumda bir şey hissedemiyorum ama tenim hissediyor küçük gıdıklanma gibi. Çok tatlı :)

Kızlar bu arada geçenlerde hareket konusu olmuştu. Ben 15. hafta içinde bi hisseder gibi oldum ama emin olamamıştım çok erken diye sonra baktım her gün tekrar ediyo o zaman emin oldum. Şu an her gün farklı farklı zamanlar kıpır kıpır minik hareketler hissediyorum. Elimi koyduğumda bir şey hissedemiyorum ama tenim hissediyor küçük gıdıklanma gibi. Çok tatlı :)
oyy yerim onun gıdıklamalarını ben yaaa :):emir_bebek:

Ben de bir haftadır 20 lik diş ağrısı çekiyordum.kaç doktor gezdiysem bişi yapamayız film çekemeyiz doktor raporu olmadan ilaç veremeyiz deyip durdular.sonra arkadaşımın dişçi olduğu aklıma geldi aradım hemen yalvar yakar ona çektirdim 3 dakikada.ne apse varmış ne de filme ihtiyaç eski filmlerden bakıp çekeriz dedi çekti.bazen cidden zorlaştırmak için herşeyi yaptıklarını düşünüyorum doktorların.doğumdan sonrq gel diyen bile oldu ya ben 5 ay bu ağrıyla nasıl yaşayayım ki dedim.şükür kurtuldum ama.kalsiyum yetmiyor sanırım ondan oluyor

Aynen öyle canım.çok şükür ufak tefek kendimiz hallediyoruz.bana öyle laf etti ya artık onlar da bişi alacak olsa asla kabul etmeyeceğim.

Ben de toplamda 4 kilo aldım.ama son 1 kiloyu 1 haftada aldım sanırım giderek hızlanıyor kilo artışı dikkat etmek lazım.47 ile başladım 51 kilo olmuşum
Buz ki komleksi yaptım rahatladı biraz canım benim dişlerde sorun yok çürük vs yok canım geçti şimdilik rabbim yaşatmasın kimseye çok zormuş

Can acıtıcı olduğu için ve nerdeyse hala ağrıdığı için sizlere de danışmak istedim. Evham yaptım.
Bide dün ızgara levrek yaptırdım dışarıda evde yemeye başladım sonra içine açtığımda tam pişmemişti, tabi ben pişen taraflarını yedim bi çeyrek yemişimdir. O da kafama takıldı dünden beri :(

Can acıtıcı olduğu için ve nerdeyse hala ağrıdığı için sizlere de danışmak istedim. Evham yaptım.
Bide dün ızgara levrek yaptırdım dışarıda evde yemeye başladım sonra içine açtığımda tam pişmemişti, tabi ben pişen taraflarını yedim bi çeyrek yemişimdir. O da kafama takıldı dünden beri :KK43:
yok canım evham yapma kendine :) çiğ tarafını farkedip yememişsin sonuçta , göbek deliğinde batmaların da normal olduğunu biliyorum hiiç sıkma canını

Kızlar merhaba,
Bebeği ve hareketlerini hissetmeye başlayanlar karnınızın hangi bölgesinde hissediyorsunuz. Böyle göbek deliği çevresi değil de aşağı doğru orta kasık hattında gibi sanki karnım sertleşti ve kıpırdanma gibi hareketleri orda hissediyorum gibi geliyor 🫠 Ama ilk gebeliğim olduğu için emin olamıyorum, size sormak istedim

Arkadaşlar selamlar ağustos annelerinden geliyorum da :) fetal dna, nipty testi nerelerde yaptırdınız fikrinizi almak istedim çok fazla firma var ben Ankrada yaşıyorum burda mı yaptırmalı yurtdışına mı gönderilmeli hangisi en güvenilir ve kapsamlı fikrinizi almak istedim. Daha önce trizomi 21 sebebiyle kaybım var o sebeple bu konu benim için önemli yardımcı olursanız çok sevinirim. Kapsamlı bir test yaptırmak istiyorum da.
Yardımcın olabilecek yok mu acaba ?

Kızlar merhaba,
Bebeği ve hareketlerini hissetmeye başlayanlar karnınızın hangi bölgesinde hissediyorsunuz. Böyle göbek deliği çevresi değil de aşağı doğru orta kasık hattında gibi sanki karnım sertleşti ve kıpırdanma gibi hareketleri orda hissediyorum gibi geliyor 🫠 Ama ilk gebeliğim olduğu için emin olamıyorum, size sormak istedim
Ya ilkinde kasığımda sanki kıpırtı gibi hissettim ama değilmiş şimdi 16 haftalığım tam hissetmiyorum sadece arada sanki karnımda kasılıyor gibi oluyor okadar ve şunu anladım ilk değil 4. Cü gebelik ve daha tam hissettim diyemem ☺️

Kızlar merhaba,
doğru göbek deliğinin altında kasıklara doğru zaten hissettiriyor kendini :) yavaş yavaş hissetmeye başlıyoruz daha düzenli ve net hissetmeler 20-21. haftalarda olacak sanırım :)

Bide dün ızgara levrek yaptırdım dışarıda evde yemeye başladım sonra içine açtığımda tam pişmemişti, tabi ben pişen taraflarını yedim bi çeyrek yemişimdir. O da kafama takıldı dünden beri :KK43:
Canım o ağrılar bendede var birkacgundur

Kızlar merhaba,
Bende 16 haftadayim bende gobek deliginin asagisinda pit diye bole misir patlamis gibi gidiklanma gibi hissediyrm genelde sirt ustu yatinca daha cok benimde ilk gebeligim o yüzden bende tam anlamiyrm nedir diye ama herkes ilk bu sekilde tarif ediyor benim hatta 14 haftada basladi

Back
X