- 25 Ağustos 2019
- 62.347
- 119.574
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #6.381
Öyle gördüm nebileyimmöyle miii :)) erkekler son zamanlarda atağa geçti evet :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle gördüm nebileyimmöyle miii :)) erkekler son zamanlarda atağa geçti evet :)))
En son pazartesi gittim kuzum ben 18+2 de 280gr 23 cm boyu benimki de kızKızlarr ben salı günü gittim doktora
Bebeğimm oğlum sağlıklı herşey yolunda
Ayına göre fazla kilo almış ve boyuda aynı şekilde
1 2 hafta önden gidiyorum
Kilosu 145 gram
Boyu 14 cm miş maşaallahh vallahi hiç beklemiyordum
6 şubatta kontrolüm
Subatın 27 sine detaylı ultrason için randevu aldık
Sizlerinki ne durumda herşey yolunda inşaallahhh![]()
Ooyyyy maşaallaaahhhhh siz benden önce gidiyosunuzz ben daha 16 haftalığımEn son pazartesi gittim kuzum ben 18+2 de 280gr 23 cm boyu benimki de kız![]()
Yok askım yazdım ya benimkinin cinsiyeti kızOoyyyy maşaallaaahhhhh siz benden önce gidiyosunuzz ben daha 16 haftalığımseninkide erkek o haldee pipilileriii 56 cm de doğurucaz epeyy
![]()
Orayı ben bana diyon sandım kizzz diyd hani hahahahahaYok askım yazdım ya kız benimki ☺![]()
Ozaman kukuKızlarrr
Bizde yarın tam 17 haftalık oluyoruz. Ama hala cinsiyetimiz belli olmadıı![]()
Aaaa neden göstermiyor muKızlarrr
Bizde yarın tam 17 haftalık oluyoruz. Ama hala cinsiyetimiz belli olmadıı![]()
Ahahahahahahha bir tane oğlum var benim de buda kız çok sükür senin de bir kızın var heraldeOrayı ben bana diyon sandım kizzz diyd hani hahahahaha
Hahahaha evett kizzz tersinden gidiyoruzz heeeAhahahahahahha bir tane oğlum var benim de buda kız çok sükür senin de bir kızın var heralde
AhahahahahahahHahahaha evett kizzz tersinden gidiyoruzz heeealırım kızını
![]()
Hahahahah senin oğlan kaç yaşında aşkooAhahahahahahahlütfn yaş önceliği var önce biz senin kızını alalım
![]()
Benim de bugün tam 15 haftalık oldu.Kızlarr ben salı günü gittim doktora
Bebeğimm oğlum sağlıklı herşey yolunda
Ayına göre fazla kilo almış ve boyuda aynı şekilde
1 2 hafta önden gidiyorum
Kilosu 145 gram
Boyu 14 cm miş maşaallahh vallahi hiç beklemiyordum
6 şubatta kontrolüm
Subatın 27 sine detaylı ultrason için randevu aldık
Sizlerinki ne durumda herşey yolunda inşaallahhh![]()
18+5 haftalık canımMerhabaa
Kaç haftalıksınız acabaa
O ne demek kızOzaman kuku![]()
yani şöyle söylüyeyim Maşallah o kadar hareketli ki bir türlü cinsiyetini yakalayacak pozisyona gelemedik doktor yerinde durursa kalp atışını dinletcem dedi kaçtı gittiAaaa neden göstermiyor mu
Ay ne güldümyani şöyle söylüyeyim Maşallah o kadar hareketli ki bir türlü cinsiyetini yakalayacak pozisyona gelemedik doktor yerinde durursa kalp atışını dinletcem dedi kaçtı gitti![]()
Heee valla 3 defa rüya gördüm 3ndede kızdı bebek. Eşimde gördü 1 kere o da kız gördü hatta isminide İkra koymuşuz öyle dediiiKızzz kızzz demekkk![]()