• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar kahvaltıdan sonra 2 gündür yatıp uyuyorum. Sizin de gün içinde uykunuz geliyor mu? Az önce eşim eve geldi yemek yapamadım sürekli uyudum bugün diye oturup ağladım...
Bu guncelleme bana da yeni geldi… gun icinde uyuyamazsam da gece erkenden bayiliyorum koltukta😂 aglama yahuu anlayisli olsunlar biraz kolay degil ana olmak🫠

Kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz ben birkaç gün önce sanki hissettim ama dünden beri pek bir şey yok ister istemez korktum

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz ben birkaç gün önce sanki hissettim ama dünden beri pek bir şey yok ister istemez korktum
Korkma canım cok erken kelebek gibi bi pıt pıt eder daha olmazz o anca 5 aydan sonra tam hissedersin😍😍

Kızlar ben sarte mobilyadan büyüyebilen beşik aldım epey bir yaşına kadar götürür korkuluğu çıkıp anne yanı oluyor 11.900 e aldım yanlış hatırlamıyorsam 2-3 hatta oluyor isteyen bakabilir

teşekkür ederim :) valla ben hep okuyordum şimdi de bende sorunlarımı yazmak istiyorum hamiş arkadaşlarım yardımcı olur inşallah
tabii oluruz canım :) burada dertleşiyoruz sorunlarımızı dinliyoruz birbirimize destek oluyoruz, bazen bizde olan bir ağrının başkasında da olması mutluluk veriyor :)) dmeek herşey yolunda diyebiliyoruz :anneadayı:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Ben şimdi 19+6 hamileyim ama hala o kadar kusuyorum ki hiç bir ilaç serum fayda etmiyor sabah gözümü açıyorum kusuyorum ilacımı içiyorum kusuyorum hastanede yattım kaç kez ama fayda etmiyor gerçekten ilk bebeğim erkek bebek piskolojim çökmüş durumda gerçekten ve bu hafta karnimda hep ağrı var taş gibi böyle

Ben şimdi 19+6 hamileyim ama hala o kadar kusuyorum ki hiç bir ilaç serum fayda etmiyor sabah gözümü açıyorum kusuyorum ilacımı içiyorum kusuyorum hastanede yattım kaç kez ama fayda etmiyor gerçekten ilk bebeğim erkek bebek piskolojim çökmüş durumda gerçekten ve bu hafta karnimda hep ağrı var taş gibi böyle
Bünyen daha tam alışmamış canım ondan 😕 umarım düzene girer yaa erkek bebelerde böyle oluyor sanırım gerçi ben iyiyimm aksine çok yiyorumm habire açım kızımd abukadar acıktığımı bilmem

Back
X