• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bünyen daha tam alışmamış canım ondan 😕 umarım düzene girer yaa erkek bebelerde böyle oluyor sanırım gerçi ben iyiyimm aksine çok yiyorumm habire açım kızımd abukadar acıktığımı bilmem
VALLA CANIM 6 KILO VERDIM KİLOM VAR ZATEN DAHA HİÇ ALMADIM KİLO HİÇ BİRŞEY DE YİYEMİYORUM NE YESEM KUSMA HİSSİ BAŞLIYOR KUSMASAM DA MEYVE YİYEMIYORUM EN SEVDİĞİM ŞEYLERİ YİYEMİYORUM BÖYLE DEĞİŞİK GECE GÜNDÜZ KUSMA BİRDE ÇALIŞIYORUM ÇOK ZOR BİRŞEY

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Ben şimdi 19+6 hamileyim ama hala o kadar kusuyorum ki hiç bir ilaç serum fayda etmiyor sabah gözümü açıyorum kusuyorum ilacımı içiyorum kusuyorum hastanede yattım kaç kez ama fayda etmiyor gerçekten ilk bebeğim erkek bebek piskolojim çökmüş durumda gerçekten ve bu hafta karnimda hep ağrı var taş gibi böyle
geçmiş olsun canım :( doktorun ilaç vermiyor mu peki

VALLA CANIM 6 KILO VERDIM KİLOM VAR ZATEN DAHA HİÇ ALMADIM KİLO HİÇ BİRŞEY DE YİYEMİYORUM NE YESEM KUSMA HİSSİ BAŞLIYOR KUSMASAM DA MEYVE YİYEMIYORUM EN SEVDİĞİM ŞEYLERİ YİYEMİYORUM BÖYLE DEĞİŞİK GECE GÜNDÜZ KUSMA BİRDE ÇALIŞIYORUM ÇOK ZOR BİRŞEY
Erkek te böyle zor bi hamilelik geçiyorr 😔 birde çalışıyorsun allah kolaylıklar versin canım bitecek elbetkii kaşar muz falanda yiyebiliyomusun

Erkek te böyle zor bi hamilelik geçiyorr 😔 birde çalışıyorsun allah kolaylıklar versin canım bitecek elbetkii kaşar muz falanda yiyebiliyomusun
aslında evet kaşarlı tost sade yiyebiliyorum çok hoşuma gidiyor börek türü olunca muzda yiyorum sevdiğim meyve ama çok şişiriyor

• Beğen
aslında evet kaşarlı tost sade yiyebiliyorum çok hoşuma gidiyor börek türü olunca muzda yiyorum sevdiğim meyve ama çok şişiriyor
Meyve sisirir tabi kuzum ama muzla kasar peynir yesen bile rahat oll 1 kase kaşar peynir yiyebilirsin bebeğin en çok onlara kilo alıyo😍

geçmiş olsun canım :KK43: doktorun ilaç vermiyor mu peki
valla prılam kulandım dramamine kulandım zofer kulandım dil altı olan ve normal olan zoferın serumları günlük hastanede sürekli serumla tedavı yapıyorlar ama banamısn demiyor tıbben de birşey yapamıyorlar kötü olunca her gittimde içeri alalım mı günde en az 4 kez kusuyorum en fazla 10 kez ilacı içmedim gün özellıkle

Kızlarr ben salı günü gittim doktora
Bebeğimm oğlum sağlıklı herşey yolunda
Ayına göre fazla kilo almış ve boyuda aynı şekilde
1 2 hafta önden gidiyorum
Kilosu 145 gram
Boyu 14 cm miş maşaallahh vallahi hiç beklemiyordum
6 şubatta kontrolüm
Subatın 27 sine detaylı ultrason için randevu aldık

Sizlerinki ne durumda herşey yolunda inşaallahhh 😍

Kızlarr ben salı günü gittim doktora
Bebeğimm oğlum sağlıklı herşey yolunda
Ayına göre fazla kilo almış ve boyuda aynı şekilde
Kilosu 145 gram
Boyu 14 cm miş maşaallahh vallahi hiç beklemiyordum

Sizlerinki ne durumda herşey yolunda inşaallahhh 😍
maşallah canım benım oğlanda 185 gram geliyor 2 hafta önce gitimde yarın birdaha bakacaklar bu kadar kusuyorum ama maşallah o iyi

maşallah canım benım oğlanda 185 gram geliyor 2 hafta önce gitimde yarın birdaha bakacaklar bu kadar kusuyorum ama maşallah o iyi
Midene dokunuyor hala kuzum ondan demekki seninkide maşaallahh kızzzz vallahaa ilaç dokunuyor belki ama düzene girer elbet demekki oğlana birsey yok gayet iyi besleniyorr

Midene dokunuyor hala kuzum ondan demekki seninkide maşaallahh kızzzz vallahaa ilaç dokunuyor belki ama düzene girer elbet demekki oğlana birsey yok gayet iyi besleniyorr
evet doktor da gelişimi güzel haftasına göre 1, bucuk hafta kadar önde dedi

• Muhteşem
Merhaba, ben doktora öğrencisiyim tez dönemindeyim. Danışmanıma ve diğer jüri üyelerime çoktan söyledim. Oldukça sıcak karşıladılar. Korkmanızı gerektirecek bir şey yok bence. Ayrınca sizin bedeniniz sizin kararınız onları ilgilendiren bir durum yok. Süresi içinde mezun olup olamayacağınız sizi bağlar.

Beni de gruba ekleyebilirseniz çok sevinirim. 17+1 deyim ve bir kız bebeğim olacak.

Merhaba, ben doktora öğrencisiyim tez dönemindeyim. Danışmanıma ve diğer jüri üyelerime çoktan söyledim. Oldukça sıcak karşıladılar. Korkmanızı gerektirecek bir şey yok bence. Ayrınca sizin bedeniniz sizin kararınız onları ilgilendiren bir durum yok. Süresi içinde mezun olup olamayacağınız sizi bağlar.

Beni de gruba ekleyebilirseniz çok sevinirim. 17+1 deyim ve bir kız bebeğim olacak.
hoşgeldinizz sağlıkla nasip olsun inşallah , son adet tarihi nedir?

Tezi ile ilgili bir şey soran arkadaş vardı ona cevap olarak yazmıştım aslında ama becememişim :)

Back
X