2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar analık ödeneği için rapor 32.haftanın başında alınıyor diye biliyorum fakat aklıma takıldı erken doğum yapanlar nasıl alıyor biliyor musunuz?
Onu bilmiyorum ama 32 den önce alınmıyor 32 den önce doğurursan normal doğum iznine ayrılırsın diye biliyorum

Kızlar analık ödeneği için rapor 32.haftanın başında alınıyor diye biliyorum fakat aklıma takıldı erken doğum yapanlar nasıl alıyor biliyor musunuz?
Devletin verdiği aylık rapor parası 2024 için 13 küsür diye duydum doğru mu bu ya :( şaka gibiler gerçekten. Zaten 4 ay izin var çalışan kadına sen en iyisi çalışma evde otur demek gibi bir şey bu şartlar

Devletin verdiği aylık rapor parası 2024 için 13 küsür diye duydum doğru mu bu ya :KK43: şaka gibiler gerçekten. Zaten 4 ay izin var çalışan kadına sen en iyisi çalışma evde otur demek gibi bir şey bu şartlar
Ben brüt maaş üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum. 13 küsür değildir bence internete var hesaplama şekli bakmak lazım

Kızlar İzmir'de detaylı ultrason için görüştüm 2 bin TL fiyat verdiler. Sizin görüştükleriniz hangi fiyat aralığında?
20. Haftada gideyim diyorum, siz kaçta gideceksiniz

@acemiyogi canım detaylı ultrasonun ne zamandı😌
Kızlar merhaba ben konu nerden açılıyor bilmediğim için bura yazıyorum 20 haftalık ikiz gebeyim dün detaylı usg ye gittim erkek bebeğimin elleri ve ayakları içe dönük dedi amniyosentez yaptırmayı önerdi boy 25 cm 331 gr diğer organlarda sıkıntı yok denildi kızda hiç bir sorun yok boy 25 cm 445 gr o da sizin başınıza geldi mi böyle bişey kafayı yemek üzereyim çok sıkıntıya girdim ellerini ayaklarını öyle görünce lütfen bir akıl fikir verin kızar dua edin bana paztesi gel amniyosenteze karar verelim dedi dr

Devletin verdiği aylık rapor parası 2024 için 13 küsür diye duydum doğru mu bu ya :KK43: şaka gibiler gerçekten. Zaten 4 ay izin var çalışan kadına sen en iyisi çalışma evde otur demek gibi bir şey bu şartlar
Hayır degil. Benim arkadasım gectiğimiz temmuz gibi dogum yaptı 30 küsür gibi bi meblag aldı tek seferde degil ya iki parçada ya üç parçada.
Bu ödemeler zaten yatan sigorta parası alınan maasa göre vs degişiyor.

Evet bu durumu bende merak ediyorum sgktı üç kere falan aradım ama onlar bi net bişey söyleyemiyor. Erken doğum olursa direk yine hastanenin verdiği kağıdı işyerine teslim ediyorsun haklarından faydalanabiliyorsun diye okumuştum internette.
Benim ikiz gebelik 30. Haftada ayrılabiliyorum iştem. Ama erken doğum riski her zaman var bende bu durumda nasıl olduğunu merak ediyorum doktorum suan için bi sıkıntı yok kanaman ağrın olmadıgı sürece çalışabilirsin demişti. Ama olduki bırak artık işi derse bu kadar vakit çalıştım o haktan faydalanamayacakmıyım yani bunu merak ediyorum

32. Haftada doktora gidip çalışabilir raporu alıp 36 ya kadar erteleyebilirsiniz isterseniz.aldığınız raporu iş yerine götürün muhasebe giriş yapar.36 dan sonra izne ayrılmak zorundasınız ama tekrar bişi yapmanıza gerek yok.

32 den önce doğum yaparsan hastaneden sisteme direk doğum diye yansıyacağı için yine bişi yapmana gerek kalmadan raporun başlar.

Yatan sigortanın 3 de 2 si ödenir.normal raporda da öyledir.sigortanız asgariden yatıyor ise o parayı alırsınuz.benim yüksekten yatıyordu ve hatta izinden önceki son 3 ay daha da yüksek yatırdılar ki maaşım kadar alabileyim diye.muhasebeciniz ile konuşun derim bu konuyu.

Back
X