2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Hayır kendi zamanlarında bilmiyorlarmış neyse de bu zamanda sucuk mu gerçekten 🙄 Kızlar hepimiz bilinçliyiz diye düşünüyorum ama hamilelik zamanı dışında bile en kalitelisi olmak dahil tüketmeyelim öyle şeyler. Botulinum olmamak için içine mecburen nitrit nitrat tuzu koyuyorlar ve araştırmalar gösteriyor ki nitrit nitrat tuzları uzun dönem tüketimde kanserle ilişkili 😶

Eşle diyalog o kadar önemli ki. Ben de hep bişey olduğunda eşimle konuşurum, o arayı bulur uygun bir dille karşı tarafa iletir. Bence bu süreçte yapılacak en güzel yatırımlardan bir tanesi eşle arayı iyi tutmak. En büyük destekçilerimiz onlar 🥹
Onlar yerken bana koktu diye bu muhabbet açıldı bir yiyecek koktuğunda benim canım çekmese bile ufak bir lokma olsun yemeliymişim bebeğin canı çekermiş 😂😂 ki ben o sıra toxoplazma korkumdan normal et bile yiyemiyordum. Böyle saçmalıklara ve dayatmalara yokum. Israra hiç gelemem istesem evet derim istemiyorsam hayır, ve konu kapanır.

Eşimin tutumu konusunda şüphem yok ama hamilelik psikolojimi anlaması uyum sağlaması biraz zor oldu, uzun sürdü diyim. Lohusalıkta umarım daha kolay adapte olur. Keşke erkeklerin de bu süreçle ve bebekle ilgili içgüdüleri olsa. Bizim vücudumuz duygularımız kanımızın akışı bile değişirken onlar aynı devam 😂

Biz bez stoğuna başladık,ayda 3-4 paket alsak doğuma kadar epey biriktiririz dedik.var mı sarf malzemesi almaya başlayan fikirleşelim
Bende 160lı 2 paket yenidoğan molfix pure and soft aldım canım , çok almaya korkuyorum bazı markalar bazı bebiklerde pişik yapıyor diye

Günaydıın güzel kızın güzel annesiii 😍 nasıl keyiflerr senin cimcime de içerde partiye başladı mı 🙈😂😂
canım acemim , iyiyiz çok şükür, evet günün bazı saatleri net hissetmeye başladım bazen de kuş kanat çırpıyor gibi kasıklarımda :anneadayı: henüz düzenli değil ama büyüdükçe dhaa net hissediliyormuş sanırım , sizde nasıl durumlar güzelim

P poncikobella canımm nasıl oldun iyimisin
merhaba canım, psikolojik olarak toparlanmaya çalışıyorum süreç zor. Genetik ve biyopsiden sonuçları bekliyoruz o uzun bir süreçmiş onlar çıksa doktorlara göstereceğim önümü görebileceğim şuan belirsizlik içindeyim. ama şükür bugünümüze 🙏 sen nasılsın herşey yolunda mı 😊

Kızlar merhaba ben konu nerden açılıyor bilmediğim için bura yazıyorum 20 haftalık ikiz gebeyim dün detaylı usg ye gittim erkek bebeğimin elleri ve ayakları içe dönük dedi amniyosentez yaptırmayı önerdi boy 25 cm 331 gr diğer organlarda sıkıntı yok denildi kızda hiç bir sorun yok boy 25 cm 445 gr o da sizin başınıza geldi mi böyle bişey kafayı yemek üzereyim çok sıkıntıya girdim ellerini ayaklarını öyle görünce lütfen bir akıl fikir verin kızar dua edin bana paztesi gel amniyosenteze karar verelim dedi dr
Çokmu içe dönüktükii canım

canım acemim , iyiyiz çok şükür, evet günün bazı saatleri net hissetmeye başladım bazen de kuş kanat çırpıyor gibi kasıklarımda :anneadayı: henüz düzenli değil ama büyüdükçe dhaa net hissediliyormuş sanırım , sizde nasıl durumlar güzelim
Süpeerrr benim de öyle 🥰 birkaç gündür dışarıdan görünür oldu çok garip çok güzel bir hiss ama büyük hareketler bende hep sağda oluyor acaba ayakları mı kafası mı sağda çok merak ediyorum yarın görücem inşallah nasipse 🥹 sende tam olarak nerede kıpırtılarr??

Göbüş iyice çıkmıştır kıyafet işini çözdün müü ben çok zorlanıyordum artık hamile pantolonlarına geçtim rahatladım valla

merhaba canım, psikolojik olarak toparlanmaya çalışıyorum süreç zor. Genetik ve biyopsiden sonuçları bekliyoruz o uzun bir süreçmiş onlar çıksa doktorlara göstereceğim önümü görebileceğim şuan belirsizlik içindeyim. ama şükür bugünümüze 🙏 sen nasılsın herşey yolunda mı 😊
Bundan sonra heep çok güzel haberler al inşallah canım

Süpeerrr benim de öyle 🥰 birkaç gündür dışarıdan görünür oldu çok garip çok güzel bir hiss ama büyük hareketler bende hep sağda oluyor acaba ayakları mı kafası mı sağda çok merak ediyorum yarın görücem inşallah nasipse 🥹 sende tam olarak nerede kıpırtılarr??

Göbüş iyice çıkmıştır kıyafet işini çözdün müü ben çok zorlanıyordum artık hamile pantolonlarına geçtim rahatladım valla
ahhh benim daha dışardan belli olmuyor , eminim müthiş bir duygudur :)) benim göbek deliğimin altında oluyor bazen sol bazen sağda oluyor net bir tekme yediğimi düşündüğümde benim de sağımda olmuştu , ayakları olabilir sağımızda :)) arkadaşım dedi ki zamanla kafası mı poposu mu ayırt edebilecekmişiz :emir_bebek:çok şükür bugünlerimize

lcw ve trendyoldan toplam 3 adet hamile pantolonu aldım onları giyiyorum sürekli kuzum üstlerim oluyor henüz, çok dar giyinen bir insan değilim zaten genelde boldu kıyafetlerim , evdeki bazı pijamalarım sıkıyor ve hamile külodu aldım normal külotlarım iz yapıyor karnımda :KK49:

Onlar geçebilen şeyler diye biliyorum canım ben
Doktorda öyle söyledi. 20. 21. Haftada kayboluyormuş. Zeka testi isticekti ama gerçi sen ikili tarama testi yaptırmışsın temiz çıkmış yani bu demek oluyorki bu kistler kapanacak. Ama kapanmazsa lift testi varmış onu yaptırıcakmışım %99,9 sonuç veriyormuş

Doktorda öyle söyledi. 20. 21. Haftada kayboluyormuş. Zeka testi isticekti ama gerçi sen ikili tarama testi yaptırmışsın temiz çıkmış yani bu demek oluyorki bu kistler kapanacak. Ama kapanmazsa lift testi varmış onu yaptırıcakmışım %99,9 sonuç veriyormuş
hiç sıkma canını kuzum , bir şey yoktur Allah'ın izniyle

Biz bez stoğuna başladık,ayda 3-4 paket alsak doğuma kadar epey biriktiririz dedik.var mı sarf malzemesi almaya başlayan fikirleşelim
Bezi Stok yapmak mantıklı değil canım hem bebeğin kilosına göre kullanacağı numara değişir birde her bez her bebeğe olmuyor pişik sorunu vs oluyor

ahhh benim daha dışardan belli olmuyor , eminim müthiş bir duygudur :)) benim göbek deliğimin altında oluyor bazen sol bazen sağda oluyor net bir tekme yediğimi düşündüğümde benim de sağımda olmuştu , ayakları olabilir sağımızda :)) arkadaşım dedi ki zamanla kafası mı poposu mu ayırt edebilecekmişiz :emir_bebek:çok şükür bugünlerimize

lcw ve trendyoldan toplam 3 adet hamile pantolonu aldım onları giyiyorum sürekli kuzum üstlerim oluyor henüz, çok dar giyinen bir insan değilim zaten genelde boldu kıyafetlerim , evdeki bazı pijamalarım sıkıyor ve hamile külodu aldım normal külotlarım iz yapıyor karnımda :KK49:
Ay gerçekten mii sabırsızlanıyorum o günler içinn 🥰 bir yandan da çok hızlı geçmiyor mu günler ya 🫣

İyi yapmışsın canım şanslıyız kazaklarla hırkalarla rahat oluyor yaz olsa bilmiyorum napardım göbeğimin belli olucağı şekilde giyinmeye utanıyorum nedense 🙈 bu hamile külotlarından ben de bakıcam ya benimkiler de iz yapmaya başladı 🙄

İçini ferah tut sen stres yapma canım iyiye odaklan sadece pozitif düşünn doktor da söylemiş kaybolacak inşallah 🙏🏻🫶🏻

Jouu günaydın kızlar
Bugün kontrolüm vardı ya doktor bebeğin kafatasında iki tane kist gördü hiç iyi değilim
Bende sana sormaya geliyordum durumu anca işim bitmisti
Nasıl kist ilkkez duyuyorum böyle birsey☹️

Back
X