2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bende sana sormaya geliyordum durumu anca işim bitmisti
Nasıl kist ilkkez duyuyorum böyle birsey☹️
Bu haftalarda oluyormuş sonra geçiyormuş geçmezse nift testi yapıcaklarmış. Ama iki tarama testin temiz çıkmış bu demek oluyorki kapanacak anlamında kapanmazsa o testi isticekmiş işte. Şok oldum neye uğradığımı şaşırdım şuan.

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Kızlar kaç kilo aldınız 5.aya girdik artık:anneadayı: Kaçla başlamıştınız şu an kaçsınız? Ben 73le başladım bugün 79 çıktım tartıda devletteki doktor fazla almışsın dedi :( bilemedim normal diyen de var ama dikkat edemiyorum bu aralar iştahım açıldı bi anda 1 haftada 3 kilo aldım :(

selam herkese c reaktif protein (CRP) yüksek çıkmış 0-5 refarans arası benim 10.2 kandaki enfeksiyon erken doğum falan yazıyor internete doktorada ulaşamadım başına gelen var mı? Önemli bişey mi

Ay gerçekten mii sabırsızlanıyorum o günler içinn 🥰 bir yandan da çok hızlı geçmiyor mu günler ya 🫣

İyi yapmışsın canım şanslıyız kazaklarla hırkalarla rahat oluyor yaz olsa bilmiyorum napardım göbeğimin belli olucağı şekilde giyinmeye utanıyorum nedense 🙈 bu hamile külotlarından ben de bakıcam ya benimkiler de iz yapmaya başladı 🙄
gerçekten çok hızlı geçiyorlar bugün sabah eşime dedim 20+0 olduk 10 hafta sonra 30 lardayız inanamıyorum diye, Rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin yavrularımızı , şöyle sıkıntısızı dertsiz sağlıkla alalım kucağımıza çıkalım hastaneden vakti gelince.

Evet kışın avantajı kıyafet konusunda kesinlikle var acemicim, yaz olsa çok belli olurdu :spor: hamile külodu kesinlikle tavsiye ederim.çok rahat

Kızlar kaç kilo aldınız 5.aya girdik artık:anneadayı: Kaçla başlamıştınız şu an kaçsınız? Ben 73le başladım bugün 79 çıktım tartıda devletteki doktor fazla almışsın dedi :KK43: bilemedim normal diyen de var ama dikkat edemiyorum bu aralar iştahım açıldı bi anda 1 haftada 3 kilo aldım :KK43:
5 kilo aldım bende. napalım yiyoruz abiiii azcık göbek atalım yaaa :KK70:

selam herkese c reaktif protein (CRP) yüksek çıkmış 0-5 refarans arası benim 10.2 kandaki enfeksiyon erken doğum falan yazıyor internete doktorada ulaşamadım başına gelen var mı? Önemli bişey mi
selam canım , tetanoz olmaya gittiğim gün doktor rutin kan aldı o gün bende de 10 çıktı crp, doktorum bunun bir şey ifade etmediğini yakın zamanda ishal grip gibi bişi yaşasamda bu rakamları görebileceğimi söyledi, telaşlanmana gerek yok :)

Bu haftalarda oluyormuş sonra geçiyormuş geçmezse nift testi yapıcaklarmış. Ama iki tarama testin temiz çıkmış bu demek oluyorki kapanacak anlamında kapanmazsa o testi isticekmiş işte. Şok oldum neye uğradığımı şaşırdım şuan.
Ozamann geçerr allahın izniylee bolboll güzel beslenmene bak kuzumm internetten bi bakmak lazım neye iyi geliyor beyine diyee tekrar ne zaman gidiyosun

Kızlar kaç kilo aldınız 5.aya girdik artık:anneadayı: Kaçla başlamıştınız şu an kaçsınız? Ben 73le başladım bugün 79 çıktım tartıda devletteki doktor fazla almışsın dedi :( bilemedim normal diyen de var ama dikkat edemiyorum bu aralar iştahım açıldı bi anda 1 haftada 3 kilo aldım :(
Ben 2 kilo tek almışım bugün kontrolüm vardi herşey yolundaydi tabi tahlillerim var daha öğleden sonra gidip gostercem bakalım hayırlısı artık cinsiyetde oğlum biliyor akşam sürpriz yapacakmis bize

Bende 160lı 2 paket yenidoğan molfix pure and soft aldım canım , çok almaya korkuyorum bazı markalar bazı bebiklerde pişik yapıyor diye
Ben de iki paket yenidoğan 48 li aldım,2 paket 2 numara 1 er paket de 3-4 numara aldım.aynı endişe bende de var ama iki gün boyunca araştırdım en az şikayet molfixte var diye onu aldım.molfixden sonra da migrosun bezi iyiymiş.

Bezi Stok yapmak mantıklı değil canım hem bebeğin kilosına göre kullanacağı numara değişir birde her bez her bebeğe olmuyor pişik sorunu vs oluyor
Ben de öyle düşünüyorum aslında ama eşim ille alalım diye tutturdu, birkaç aylık kadarını alalım bakalım dedik.lanet olası enflasyon öyle hızlı yükseliyor ki saçma sapan adımlar atmak zorunda kalıyoruz mecburen 🤦🏻‍♀️ bakalım inşallah molfix yarar bize

Kızlar kaç kilo aldınız 5.aya girdik artık:anneadayı: Kaçla başlamıştınız şu an kaçsınız? Ben 73le başladım bugün 79 çıktım tartıda devletteki doktor fazla almışsın dedi :KK43: bilemedim normal diyen de var ama dikkat edemiyorum bu aralar iştahım açıldı bi anda 1 haftada 3 kilo aldım :KK43:
47 ile başladım 1 kilo verdim bulantılardan,sonra 4 geri aldım 51 şu an.diğer iki gebeliğimde de tam 25 kilo almıştım ikisinde de

Kızlar merhaba ben konu nerden açılıyor bilmediğim için bura yazıyorum 20 haftalık ikiz gebeyim dün detaylı usg ye gittim erkek bebeğimin elleri ve ayakları içe dönük dedi amniyosentez yaptırmayı önerdi boy 25 cm 331 gr diğer organlarda sıkıntı yok denildi kızda hiç bir sorun yok boy 25 cm 445 gr o da sizin başınıza geldi mi böyle bişey kafayı yemek üzereyim çok sıkıntıya girdim ellerini ayaklarını öyle görünce lütfen bir akıl fikir verin kızar dua edin bana paztesi gel amniyosenteze karar verelim dedi dr
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım.benim ilk gebeliğimde de ayakta içe dönüklük vardı genetik baba tarafından geçmişti ,doğumdan sonra alçı ve tendon ameliyatıyla düzeldi.inşallah tedavisi olan birşeydir ve sadece fizikseldir diye dua edelim.tıp çok ilerledi pev hastalığıydı bizimkisi.düşün ki futbolcu messi de var aynı hastalık ve adam iyileşmiş top koşturuyor.kendini strese sokup bebeklerini de üzme.bol bol dua et🤲

Ben de iki paket yenidoğan 48 li aldım,2 paket 2 numara 1 er paket de 3-4 numara aldım.aynı endişe bende de var ama iki gün boyunca araştırdım en az şikayet molfixte var diye onu aldım.molfixden sonra da migrosun bezi iyiymiş.
aynen bende araştırdım birde yakın arkadaşım fazla önerdi bu markayı , aldık bakalım şansımıza :))

Back
X