- Konu Sahibi mesirmacunu
- #6.961
Allah razı olsun çok güzel yazmışssın çok haklısın üslüp çok önemli adana da gittiğim doktorlar da çok iyi doktorlar gerçekten alanında en iyi doktorlar ama biz sana en kötüsünü demek zorundayıza getiriyorlar durumu Allahtan ümit kesilmez kafam karıştı desem yalan olur biraz insanlarla konusunca bana iyi geliyor içim rahatlıyor duamı hep ediyorumCanım bundan önceki çocuğumun durumu farklıydı ama üslup aynıydı seni anlıyorum üzüleceksin sıkılacaksın belki ama geçicek ne olursa olsun Allah sana evlatlar vermiş onlara karşı sorumluluğun var onlar sana emanet küçük bi çocuk gibi oturup ağlama çözümü yoksada allaha dua et belki o duyar ben hep böyle düşündüm üzülsemde ağlamadım tut kendini kızın sağlıklı şükür et canım benim izmirde misin bilmiyorum ama Mete hoca var Cenk hoca var bunlar çok iyi pertinaloglar devlete detaylıda böbrek büyümesi var dediler bize sonra özele gittik gitmez olaydım sonra en son Mete hoca beni ikna etti uslüp çok önemli böyle durumlarda gitme bidaha o doktora zaten insan hassas oluyor bide herşeye hevesli oluyor kursağına diziyor bide üzerine çıkıp tepiniyorlar ben özeldeki doktorun üstüne atlıyordum eşim tutu yok yaşamaz heyete gir engeli bilmem ne tamam yaşamıcaksa yaşamaz Allah ömür vermemiştir ama insana öyle söylenmez Mete hocanın dedikleri hala kulağımda çocuk sana yük değil hediyedir ister hayatın boyunca o yükün altında ezilirsin istersen tekrar dener hediyeni alırsın rabbim insana önce vicdan versin sonra diploma falan alırsın insan olcaksın duygularını kaybetmiceksin ne iş yaparsan yap…küçük çaplı bi şok yaşadın Şuan panik yapıp herkesle konuşup bir şeyler araştırıyorsun belki ama yapma kafan daha çok karışır 1 ayda beklemem ben senin yerinde olsam internetten yorumları oku güzel bi riskli gebelik uzmanı bul devlet ya da özel ama yorumları oku burayada yaz hangi ildeysen arkadaşlar biliyorsa yazar ilaki mayıs annelerinde yaz onlarda geçirdi detaylıyı sonra bi kontrole git yapılacak bişey varsa zaten Allah yardım eder seninde sınavın buymuş demek ki emanetlerini üzülerek üzme lütfen Allah yardımcın olsun![]()