2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar alacaklarınızı listeleyin e bebekte genelde senede bi kez güzel indirim oluyor oda şubat ayında. Haberleşip güzel indirimlerden yararlanalım
Ben de ankarada e bebeğin outlet mağazasını buldum herşey yarı fiyatına oradan alacağım.senin bahsettiğin indirim ne zaman oluyor ki

Amin canım yasim 33 senin kaç cikmisti ben eşime bile soylemedim göz nakli olmuş stres yapmasin kendine diye sadece ben biliyorum ama çok da sıkıntı yapmıyorum rabbim neylerse güzel eyler
Yokyokk birsey olmuyorr bende 29 yaşındayım doktorda yaştanda oluyor dedii herkes 35 40 yaşlarda bile doğuruyor ridkli çikıyor ama doğurunca sağlıklı oluyorr mühim birsey değil yanii için rahat olsun

Günaydın kızlar,burun kanaması yaşıyorum sürekli ama bu sabah kalktığımda ağzımda da kan vardı tükürünce.sinirlerim bozuldu sizde de oldu mu böyle bişi
Bende bunu dicektim burda unuttumm
Cok normal kuzum kan damarlarindan kaynaklı birşey vücudun cok sıcaklık oldumu burnundan kan gelir ve rahatlatırr benimde 1 haftadır var bu durum hic korkmaa bide tansiyonuna bi hak istersen bende arada kontrol ettim

Günaydınlarrr !
Ultrason kaçtaaa ? Benim de bugün 14.30'da randevum var :anneadayı:
Heyecanlar doruktaaaa :emir_bebek:
Türkiye saatiyle 13.00’da çok az kaldııı, hem de ne heyecan 🫣

maryjane_94 maryjane_94
acemiyogi acemiyogi
U unknown1234

Eveeettt kizlaarrrrrr randevular yaklaşıyooorrrr:halay:
Kızlar benim elim ayağım titremeye başladı doktordan önce hep gerilirdim ama şuan heyecandan başım dönüyor iştahım falan kesildi 😂😂😂 neden bu kadar heyecanlandım bilmiyorum panik geldi birden

Türkiye saatiyle 13.00’da çok az kaldııı, hem de ne heyecan 🫣

Kızlar benim elim ayağım titremeye başladı doktordan önce hep gerilirdim ama şuan heyecandan başım dönüyor iştahım falan kesildi 😂😂😂 neden bu kadar heyecanlandım bilmiyorum panik geldi birden
Birseylerimi okudun kızz etkilenmiş olabilirsinn ya bide ilk bebe ya ondan herseyini görcenn🥲🥲

Yokyokk birsey olmuyorr bende 29 yaşındayım doktorda yaştanda oluyor dedii herkes 35 40 yaşlarda bile doğuruyor ridkli çikıyor ama doğurunca sağlıklı oluyorr mühim birsey değil yanii için rahat olsun
29 yasinda yastan riskli mi cikti😳 kac yasinda dogurucaz 15 mi risksiz yas??🤣

Birseylerimi okudun kızz etkilenmiş olabilirsinn ya bide ilk bebe ya ondan herseyini görcenn🥲🥲
Yoo valla okumadım da yetiştirmem gereken başka şeyler vardı kafam hep meşguldü birden randevu gününe uyanınca hazırlıksız yakalandım sanki 😂😂😂 evet ya her şeyini görücem diye galiba bir de dedin ya ağzı yüzü belli olur ay ne tepki veririm bilmiyorum ağlar mıyım acaba

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? 1 saat sonra sağlık ocağında aşıya çağırdılar.
Korkumdan haftaya erteledim. 21. haftamda olacağım 🤣. Hiç olunmadıysa yapılması taraftarıyım
Günaydın kızlar,burun kanaması yaşıyorum sürekli ama bu sabah kalktığımda ağzımda da kan vardı tükürünce.sinirlerim bozuldu sizde de oldu mu böyle bişi
Bi kere burnum kanadı kendimi acile attım, kalbe falan baktılar bişi çıkmadı. Boğazımdan da geldi bi kere, onda da çok kusmuştum sabahına kan geldi ama bişi olmadı geçti. Samsunda yaşamama rağmen kalorifer çalıştığı için ekstra kuruyor evler. Nem makinası alınca burnum çok rahatladı

Back
X