2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben de canım vallah neler neler gerçekten tam sevinemiyorum bile korkuyorum bazende içim içime sığmıyor
Korkma hayırrr sağlıksızdı demekkiki rabbim nasip etmedi öyle düşünelim öyle varsayalım çok sükürr bu iyi gidiyorr senin için bundan sonra önümüze bakalım 🥰

Amin canım sürekli dua ediyorum bütün morelim bozuldu heveslenip bi kaç bişeyler sipariş vermeye başlamıştım bu hafta kargolar geldikçe bakasım bile gelmiyor :KK43:
Canım hiçbirşeye canını sıkma ailece yengemde bunu yaşadık tüm testlet yapıldı tüm sonuçlar engelli ki yurtdışındaki doktorlara da danışıldı isterseniz sonlandıralım denildi.engelli bi bebek diye beklerken çok akıllı çok zeki bir kız doğdu şuan 9 yaşında sonra da biz %100 demedik diyorlar.yani demem şu ki gönlünü ferah tut inş herşey gönlünüzce olur sağlıkla kavuşursunuz

Canım hiçbirşeye canını sıkma ailece yengemde bunu yaşadık tüm testlet yapıldı tüm sonuçlar engelli ki yurtdışındaki doktorlara da danışıldı isterseniz sonlandıralım denildi.engelli bi bebek diye beklerken çok akıllı çok zeki bir kız doğdu şuan 9 yaşında sonra da biz %100 demedik diyorlar.yani demem şu ki gönlünü ferah tut inş herşey gönlünüzce olur sağlıkla kavuşursunuz
Ayy Rabbimin mucizesi inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız oğlumu kızımı 🙏☺️💓🥹

Aaa ben seni yarına hatırladım kızz ondanda sormadım
yanlış çıkabiliyorr 2li taramada olsa cok doğru çıkmayabiliyor benim yaş tan ötürü orta çıktıvarla yok arası gibi birsey allah sağlıcakla nasip etsin inşaallahhh hayırlısı olsunn😌😌
Amin canım yasim 33 senin kaç cikmisti ben eşime bile soylemedim göz nakli olmuş stres yapmasin kendine diye sadece ben biliyorum ama çok da sıkıntı yapmıyorum rabbim neylerse güzel eyler

• Beğen
Reactions: Jou
Kizlar bugün kontrolüm vardi herşey yolundaydi sadece 2li test riksli çıktı çok umursamıyorum rabbim bunca yıl sonra verdikten sonra vardır bir bildiği ayrıntılı ultrason da 23 şubata verdi ve oğluşum geliyor 😁yazabilirsin listeye adı da muhammed olacak rabbim izin verirse 🤲💙
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahh

Günaydın kızlar,burun kanaması yaşıyorum sürekli ama bu sabah kalktığımda ağzımda da kan vardı tükürünce.sinirlerim bozuldu sizde de oldu mu böyle bişi

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar alacaklarınızı listeleyin e bebekte genelde senede bi kez güzel indirim oluyor oda şubat ayında. Haberleşip güzel indirimlerden yararlanalım
süper haber, bende şubata saklıyorum bazı büyük kalemleri , indirim olur hayaliyle :))

Back
X