2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yoo valla okumadım da yetiştirmem gereken başka şeyler vardı kafam hep meşguldü birden randevu gününe uyanınca hazırlıksız yakalandım sanki 😂😂😂 evet ya her şeyini görücem diye galiba bir de dedin ya ağzı yüzü belli olur ay ne tepki veririm bilmiyorum ağlar mıyım acaba
Gozlerin dolarr orası kesinn🥲🥲🥲

Ben bu cocuga gore karar vericem onu😬😬🤓 uslu bi cocuk olursa kardesi hak eder😝 senin de ultrason haberlerini bekliyoruzz hayirli haberlerle gel insallahhh💕🌸
Hahaha çok doğru ama çok dikkat etmek lazım birinci doğunca peşinden ikincinin gelmesi daha çabuk oluyormuş kaza kurşunlarına dikkattt 😂😂 teşekkür ederim canımm inşallahh 😭🫶🏻🫶🏻🫶🏻

30lar 33ler bana çok gelmiyor bu zamanda millet evlenmek için 40ı bekliyor çocuk konusundaki gerçekleri duymak biraz yaşlı hissettirdi 😂😂
Ben de 31’de doğurmuş olacağım hayırlısıyla. Burada denilen gibi eğer uslu bir çocuk olursa kardeş için tekrar tedaviyi göze alırım😂 ama bir de evimiz 2+1 bir oda daha lazım olur o da var 🤣

Yokyokk birsey olmuyorr bende 29 yaşındayım doktorda yaştanda oluyor dedii herkes 35 40 yaşlarda bile doğuruyor ridkli çikıyor ama doğurunca sağlıklı oluyorr mühim birsey değil yanii için rahat olsun
İçim rahat 10 yıl bekledik biz bu bebegi ne olursa Allahtan çok zor zamaninizda bize geldi bu müjde o yüzden şimdilik ayrintiliyi beklicem hakkımız da hayırlısı olsun sağol canım 😘

Türkiye saatiyle 13.00’da çok az kaldııı, hem de ne heyecan 🫣

Kızlar benim elim ayağım titremeye başladı doktordan önce hep gerilirdim ama şuan heyecandan başım dönüyor iştahım falan kesildi 😂😂😂 neden bu kadar heyecanlandım bilmiyorum panik geldi birden
ayy bende heyecanlandım okuyunca acemiiiii :) hadi sağlıklı haberlerle inşallahh

İçim rahat 10 yıl bekledik biz bu bebegi ne olursa Allahtan çok zor zamaninizda bize geldi bu müjde o yüzden şimdilik ayrintiliyi beklicem hakkımız da hayırlısı olsun sağol canım 😘
Nedemek canımm çok beklediğimizden korkuyoruzz genelde hayırlısıyla haziran gelsinde hayırlısıyla alalım kucağımıza🥰

Ayyyyy 🙈 amin canım inşallahh ❤️ tetanoz aşısını, şeker yüklemesini bir de demire başlatıcak mı kendisi bir şey söylemezse onları sorucam, başka bir şey var mı sizin aklınıza gelenn
yürüyüş spor pilates yoga bunlara başliyim mi yavaştan diye soracağım nasipse ben , sana da fikir olsun kuşum

yürüyüş spor pilates yoga bunlara başliyim mi yavaştan diye soracağım nasipse ben , sana da fikir olsun kuşum
3 ay bitince sormuştum ağırlık kaldırmadan yapabilirsin demişti peki yaptım mı hayır 😂😂😂 ama bence de asıl önemli aylar yeni başladı yavaştan vücudu adapte etmek lazım

Ben şu an 32 yaşındayım ve 2-3 çocuk daha istiyoruz Allah nasip ederse.yaşım kurtarmaz mı ki şimdi siz böyle söyleyince acaba geç mi kalmışım diye düşünmeye başladım ☹️

Ben şu an 32 yaşındayım ve 2-3 çocuk daha istiyoruz Allah nasip ederse.yaşım kurtarmaz mı ki şimdi siz böyle söyleyince acaba geç mi kalmışım diye düşünmeye başladım ☹️
Öyle düşünme canımm istersen neden olmasınn 🤗 bebe 1yaşına bastımı tekrar yaparsın 🥰

Öyle düşünme canımm istersen neden olmasınn 🤗 bebe 1yaşına bastımı tekrar yaparsın 🥰
Ben de birkaç yaş arayla peşpeşe yaparım diye düşündüyordum nasipte varsa.eşim de ben de çok kalabalık ailelerde büyüdük.kuzenim felan hep 42-43 de doğurunca ben de o yaşlara kadar olur herhalde diye düşündüm hep.son yıllarda çok karşılaşıyoruz 40 larda doğuranlara dimi olur yani 🥹

Ben de birkaç yaş arayla peşpeşe yaparım diye düşündüyordum nasipte varsa.eşim de ben de çok kalabalık ailelerde büyüdük.kuzenim felan hep 42-43 de doğurunca ben de o yaşlara kadar olur herhalde diye düşündüm hep.son yıllarda çok karşılaşıyoruz 40 larda doğuranlara dimi olur yani 🥹
olurr tabi neden olmasııın :) çok takılan biriysen 12. haftada direk fetal dna yaptırırsın hiç ikili üçlü testlerle kafanı karıştırmamış olursun :) bende arka arkaya istiyorum nasipse

• Beğen
Reactions: Jou
Olurrr tabikiii kimisinde olmuyo diye sende olmucak kale yokkii negüzel kalabalık aile olmak zaten daha neşe dolu oluyorr bakması tabiki zor ama hersey bitiyo büyüdükçe 🥲 bende kızım 17 aylıkken hamile kaldım 2 yaşına gelince ben doğurmuş olucam kızımla aynı aylarda oluyo 😌

Back
X