2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
ben gebe olduğumu bildirmiştim kuzum sağlık ocağına , bana şu şu tarihlerde gel dediler, sen müsait olduğunda bi uğra ebe yönlendirir seni
Canim coktan gittim benim dememe gerek kalmadan onlar ben doktora gittigimden bigun sonra çağırdılar benii izlenimler falan hersey oldu ama idrar falan istemedi ozelden yaptırdığım için ordan tahlil istedii çokta takipcidir 😄 kanka olduk

Yani demem o ki 2 aydır çağırmıyor hanii 😄
Galiba tetanoz olmayacam ben olduğum için gerek duymuyolar sanırım demişti bi bakayım diye

Canısim
Canısim ben simge dumanın hafta hafta gebelik egzersizlerini yapıyorum çok rahat oluyor birde ekstra yürüyüş mümkün olduğunca onunla hazırlanan gebeler çok memnun 💐
Yürüyüş benim için cok zor kizıma birakacak kimsem yok ama egzersiz yapayim belki sezaryenden sonra ağrılarım olmaz fazla
Olmuyo dimi ağrilar pek varmı bilgin

Doktorumun anlaşmalı bir yeri var mı ilk önce onu sorayım. Aslında çokta anlaşmalı yerlerine gitmeyi istemiyorum iş birliği yaparlar felan diye. Bebeğimin herşeyi gelişimi çok iyi çünkü ikili testimde temiz çıkmıştı o kistten dolayı beni illa fetal dna testi yap diye zorlarlar belki.
Anladım canım yaa devletemi gidiyorsun öyleyse öylr oluyor genelde

Hahahah ohhh süperr vallahaa
Napayim kuzumm memeyi azalttık ama tam bıraktıramıyorum okadar yorgunum ki
Ay bıraktır artııık cunku sana cok zor olur karnındakı de buyudukce ıyıce halsız olursun ıkısıne bırden vucudun yetemezzz

• Beğen
Reactions: Jou
Ay bıraktır artııık cunku sana cok zor olur karnındakı de buyudukce ıyıce halsız olursun ıkısıne bırden vucudun yetemezzz
Canım bırakmıyor heryolu denedim maalesef ☹️ sadece azaltabildim okadar onceden 4 5 defa emerdi simdi sabah ve aksam istiyor oda uyurken

Yürüyüş benim için cok zor kizıma birakacak kimsem yok ama egzersiz yapayim belki sezaryenden sonra ağrılarım olmaz fazla
Olmuyo dimi ağrilar pek varmı bilgin
Kesinlikle faydası çok oluyor yani benim ilk gebeliğim ama simgeyii uzun zamandır takip ediyorum özelikle sezeryan sonrası çok çabuk hareketlendiklerini ve ağrılarının az olduğunu yazıyorlar Instagram daan takip et bence doğum hikâyelerini yazıyorlar hemen her soruna da cevap veriyor kendiside hamile şuan güzel bir tevafuk oldu 🥰🌸 egzersizleri de rahat hafta hafta yaptığın için yormuyor zaten hafta da 2-3 kez yapabilirsiniz diyor o haftanın hareketini yürüyüş de yapamıyorsan kesinlikle tavsiye ederim gebelikde çok rahat geçiyor hareketle çünkü

Kesinlikle faydası çok oluyor yani benim ilk gebeliğim ama simgeyii uzun zamandır takip ediyorum özelikle sezeryan sonrası çok çabuk hareketlendiklerini ve ağrılarının az olduğunu yazıyorlar Instagram daan takip et bence doğum hikâyelerini yazıyorlar hemen her soruna da cevap veriyor kendiside hamile şuan güzel bir tevafuk oldu 🥰🌸 egzersizleri de rahat hafta hafta yaptığın için yormuyor zaten hafta da 2-3 kez yapabilirsiniz diyor o haftanın hareketini yürüyüş de yapamıyorsan kesinlikle tavsiye ederim gebelikde çok rahat geçiyor hareketle çünkü
bende takip ediyorum onu :) güzel paylaşımlar yapıyor , bizden 2-3 hafta önde

Kızlar hepinize merhaba,

Artık kendimi çok çok daha iyi hissediyorum ve hamile yogası derslerine başlamamamız için hiç bir sebebimiz yok :)
5 Subat itibariyle derslerimiz baslıyor. Pazartesi-Persembe 13:30da Skype üzerinden yapacagız. Ders süremiz 1 saat. Nefes ve yoga pratiklerimizi beraber yapacagız.

Çalışan ve zamanı uymayan anneler için talep etmeniz durumunda kayıtları size mail ile iletebilirim.

Dersler için kişisel bir para beklentim yok fakat "Mama Filesi – Ankara Patiliköy Mama Kampanyası!" hesabından mama alıp ekran görüntüsünü bana iletmenizi rica edecegim. Aldıgınız mamalar Ankara Patiliköy ekibine gönderiliyor :) Mama kg fiyatı 25 tl. Bütceniz el verdiği ölçüde mama desteği yaptıktan sonra bana ekran görüntüsünü iletmenizi rica ediyorum. Dilerseniz satın almanız gerçekleştikten sonra mailinize dekont iletiliyor; onu da paylaşabilrisiniz.

Örnek görüntü;Eki Görüntüle 3374086
Siz de dilerseniz ne kadar aldıgınızı kapatabilirsiniz, dedigim gibi asla ne aldıgınız mamanın benim az ya da cok olmasının benim için bir sakıncası yok.

Ekran görüntülerini hyalcinsoy93@hotmail.com adresine iletebilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan ve benimle paylaşmak istediğiniz her soru ve durumu mail ile iletebilirsiniz. :)

Siz bana iletince ben de sizlere sizi tanımak adına bir kaç soru soracağım; hem de skype ders linkimizi ileteceğim.
Harika bir etkinlik ve harika bir fikirmişş :KK15:
Çalışmıyor olsam, saatlerim uysa kesinlikle katılırdımmm. Maalesef katılamayacak olsam da mama desteği fikri için çok tebrik ve teşekkür ederim :KK200:

Kızlar bu “bebek ağırlaştı” olayı ne zaman başlıyor?? 🙈 dün sabahtan beri karnımın öne çektiğini hissediyorum çok ağrı yapıyor özellikle dönüşlerim, acele edersem, çok canımı yakıyor. Acaba büyüme atağı gerginleşmesi miydi yoksa artık ağırlaştık mı? 🫣

Back
X