- 9 Ekim 2023
- 1.350
- 1.926
- 53
- 28
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #7.281
Kuzum ben de almanyadayim. Hastanede yapildihaydii hayırlı olsunn :) devlette mi yaptırdın özelde mi canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ben de almanyadayim. Hastanede yapildihaydii hayırlı olsunn :) devlette mi yaptırdın özelde mi canım
Yok canim benimkini kendi doktorum yapmadi rapor hazirladi sadece. Haftaya kendi doktoruma gidecegim belki o soylerÇookk şükürr çok sevindim canımmşeker yüklemesine çağırdılar mııı
Oohhh maşaallaaahhhhhhCiktimmm her sey yolundaydi cok sukur![]()
Evet adam zar zor bakabildiOohhh maşaallaaahhhhhhnasıl capcanliydı dimu
ah tamam canım :) ben devlette yaptıracağım da bir kaç soru soracaktım o yüzden sordum :)) hep iyii haberler duyalım inşallah , iyi olmanıza da çokk sevindimKuzum ben de almanyadayim. Hastanede yapildi![]()
Aaaaa çokgüzelmiişşşKesinlikle faydası çok oluyor yani benim ilk gebeliğim ama simgeyii uzun zamandır takip ediyorum özelikle sezeryan sonrası çok çabuk hareketlendiklerini ve ağrılarının az olduğunu yazıyorlar Instagram daan takip et bence doğum hikâyelerini yazıyorlar hemen her soruna da cevap veriyor kendiside hamile şuan güzel bir tevafuk olduegzersizleri de rahat hafta hafta yaptığın için yormuyor zaten hafta da 2-3 kez yapabilirsiniz diyor o haftanın hareketini yürüyüş de yapamıyorsan kesinlikle tavsiye ederim gebelikde çok rahat geçiyor hareketle çünkü
Ooyyy pohluuuEvet adam zar zor bakabildiasla durmuyo eli ayagi
kurban olsun annesiiiii dedim icimden
![]()
Ay doğruu, hemen haftaya yine görüceksin ya ne güzelllYok canim benimkini kendi doktorum yapmadi rapor hazirladi sadece. Haftaya kendi doktoruma gidecegim belki o soylertesekkur ederimm
![]()
oyyyy ben onu yerimm yaaaa maşallahhhEvet adam zar zor bakabildiasla durmuyo eli ayagi
kurban olsun annesiiiii dedim icimden
![]()
4tane tetanozuda yeni çıktı ben 2 sene öncesinde 2tane olmustum 3 cuyede doğumdan sonra gel demişti
Ama gebe izlenimleri yapıyolar birsey değil kilona tansiyonuna bakıyolar falan gerekirse bebeğin kalp atışı
Yaaa üsküdardaki zeynep kamile mi gidiyorsun orası çok zorr bulunuyorrr başka aylara baktınmı hiç eğer öyleyse var sa boş demekki doluKızlar şu 24'e kadar süresi olan ultrason bir türlü randevu bulamadım ya ne zaman girsem randevu yok şu an 20 haftalık yani en az 24'e kadar gitmem gerekiyor ama Zeynep kamil'de kesinlikle bulamıyorum
Sag ol canim benimmah tamam canım :) ben devlette yaptıracağım da bir kaç soru soracaktım o yüzden sordum :)) hep iyii haberler duyalım inşallah , iyi olmanıza da çokk sevindim
EvettAy doğruu, hemen haftaya yine görüceksin ya ne güzelll
oyyyy ben onu yerimm yaaaa maşallahhh![]()
Kızlar ben de detaylı usg ıcın yer arayısındayım istanbulda yasayanlar nerde yaptırdınız veya nerde randevu aldınız, tavsıye ettıgınız bıyer varmı. Benımde doktorum echomar dıye bıyerı yazdı verdı ama ben daha randevu almadım20+dayımDoktorumun anlaşmalı bir yeri var mı ilk önce onu sorayım. Aslında çokta anlaşmalı yerlerine gitmeyi istemiyorum iş birliği yaparlar felan diye. Bebeğimin herşeyi gelişimi çok iyi çünkü ikili testimde temiz çıkmıştı o kistten dolayı beni illa fetal dna testi yap diye zorlarlar belki.
Benimde bildiğim bir yer yok cano. Doktora gittiğimde 22 haftalık oluyoruz acaba ne zaman nerde yer bulucam çok merak ediyorum.Kızlar ben de detaylı usg ıcın yer arayısındayım istanbulda yasayanlar nerde yaptırdınız veya nerde randevu aldınız, tavsıye ettıgınız bıyer varmı. Benımde doktorum echomar dıye bıyerı yazdı verdı ama ben daha randevu almadım20+dayım
Ben medical park pendikte yaptıracağım. Perinatolojide güher bolat doktorun ismi.Kızlar ben de detaylı usg ıcın yer arayısındayım istanbulda yasayanlar nerde yaptırdınız veya nerde randevu aldınız, tavsıye ettıgınız bıyer varmı. Benımde doktorum echomar dıye bıyerı yazdı verdı ama ben daha randevu almadım20+dayım
Baktım canım ama yok doktor da bana MHRS üzerinden alabilirsin demişti ama bakıyorum yok ben de ne yapacağımı şaşırdımYaaa üsküdardaki zeynep kamile mi gidiyorsun orası çok zorr bulunuyorrr başka aylara baktınmı hiç eğer öyleyse var sa boş demekki dolu
Aynen ya ben devlette randevu aradım asla denk getıremedım.kendı doktorum ozelde zaten Ozel arayısındayım artıkBenimde bildiğim bir yer yok cano. Doktora gittiğimde 22 haftalık oluyoruz acaba ne zaman nerde yer bulucam çok merak ediyorum.