2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kesinlikle faydası çok oluyor yani benim ilk gebeliğim ama simgeyii uzun zamandır takip ediyorum özelikle sezeryan sonrası çok çabuk hareketlendiklerini ve ağrılarının az olduğunu yazıyorlar Instagram daan takip et bence doğum hikâyelerini yazıyorlar hemen her soruna da cevap veriyor kendiside hamile şuan güzel bir tevafuk oldu 🥰🌸 egzersizleri de rahat hafta hafta yaptığın için yormuyor zaten hafta da 2-3 kez yapabilirsiniz diyor o haftanın hareketini yürüyüş de yapamıyorsan kesinlikle tavsiye ederim gebelikde çok rahat geçiyor hareketle çünkü
Aaaaa çokgüzelmiişşş
Peki şuan 19haftadayım ona mı baslamam lazım kii aynısı diyelim buhafta 3kezmi edicem sen nasıl ediyorsun

Kızlar şu 24'e kadar süresi olan ultrason bir türlü randevu bulamadım ya ne zaman girsem randevu yok şu an 20 haftalık yani en az 24'e kadar gitmem gerekiyor ama Zeynep kamil'de kesinlikle bulamıyorum

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar şu 24'e kadar süresi olan ultrason bir türlü randevu bulamadım ya ne zaman girsem randevu yok şu an 20 haftalık yani en az 24'e kadar gitmem gerekiyor ama Zeynep kamil'de kesinlikle bulamıyorum
Yaaa üsküdardaki zeynep kamile mi gidiyorsun orası çok zorr bulunuyorrr başka aylara baktınmı hiç eğer öyleyse var sa boş demekki dolu

Doktorumun anlaşmalı bir yeri var mı ilk önce onu sorayım. Aslında çokta anlaşmalı yerlerine gitmeyi istemiyorum iş birliği yaparlar felan diye. Bebeğimin herşeyi gelişimi çok iyi çünkü ikili testimde temiz çıkmıştı o kistten dolayı beni illa fetal dna testi yap diye zorlarlar belki.
Kızlar ben de detaylı usg ıcın yer arayısındayım istanbulda yasayanlar nerde yaptırdınız veya nerde randevu aldınız, tavsıye ettıgınız bıyer varmı. Benımde doktorum echomar dıye bıyerı yazdı verdı ama ben daha randevu almadım20+dayım

Kızlar ben de detaylı usg ıcın yer arayısındayım istanbulda yasayanlar nerde yaptırdınız veya nerde randevu aldınız, tavsıye ettıgınız bıyer varmı. Benımde doktorum echomar dıye bıyerı yazdı verdı ama ben daha randevu almadım20+dayım
Benimde bildiğim bir yer yok cano. Doktora gittiğimde 22 haftalık oluyoruz acaba ne zaman nerde yer bulucam çok merak ediyorum.

Ben medical park pendikte yaptıracağım. Perinatolojide güher bolat doktorun ismi.

Doktor detaylı ultrasonu sorsan herkes yapıyor ama herkes bu işin uzmanı değil, bunun için ayrıca eğitim almak gerekiyor deyip bir liste verdi bana. Bunlar haricinde birinden randevu almak istersen önce bir konuşalım ben bakayım yetkili mi demişti. Belki yardımcı olur size de
20240123_151017.webp

Yaaa üsküdardaki zeynep kamile mi gidiyorsun orası çok zorr bulunuyorrr başka aylara baktınmı hiç eğer öyleyse var sa boş demekki dolu
Baktım canım ama yok doktor da bana MHRS üzerinden alabilirsin demişti ama bakıyorum yok ben de ne yapacağımı şaşırdım

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Back
X