2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Aaaaa çokgüzelmiişşş
Peki şuan 19haftadayım ona mı baslamam lazım kii aynısı diyelim buhafta 3kezmi edicem sen nasıl ediyorsun
Şimdi şöyle ilk 12. Haftadan başlıyor videoları hangi haftadan başlarsan başla 12. Haftadaki ısınma egzersizlerini yapıp öyle kendi haftanizdan devam edin diyor ben önce ısınma hareketlerini yapıyorum sonra da ooldugum haftanın hareketlerini yapıyorum vidolari izledikçe anlayacaksın ne dmeek istediğimi bide uzun uzun videolar değil 7-10 dk falan hep zaten o yönden de seviyorum 🤗 bende 18+6 haftadayim 🥰

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kızlar bu “bebek ağırlaştı” olayı ne zaman başlıyor?? 🙈 dün sabahtan beri karnımın öne çektiğini hissediyorum çok ağrı yapıyor özellikle dönüşlerim, acele edersem, çok canımı yakıyor. Acaba büyüme atağı gerginleşmesi miydi yoksa artık ağırlaştık mı? 🫣
Büyüyorlar artık annesi 🥰 bende ağırlasmak değil de gerginlik hissediyorum özellikle organlar yukarı baskı yaptıkça modemin o kısımlar geriliyor ayyy büyüyor bu gerçekten diyorum 🥹

Büyüyorlar artık annesi 🥰 bende ağırlasmak değil de gerginlik hissediyorum özellikle organlar yukarı baskı yaptıkça modemin o kısımlar geriliyor ayyy büyüyor bu gerçekten diyorum 🥹
Ay evet ya içerde diğer organlarımın sıkıştığını hissediyorum resmen hamilelik gerçekten mucizevi bir olay 🥹

Kızlar benim beyaz akıntım çok acaba sizde de böyle bir durum var mı yani birkaç gündür daha fazla sanki
benimde öyle canım , akıntım oluyor gün içinde, beyaz renkli , normal bence ama sen yine gittiğinde doktoruna söyle belki idrar testi yapar

Ay evet ya içerde diğer organlarımın sıkıştığını hissediyorum resmen hamilelik gerçekten mucizevi bir olay 🥹
bende de var bu durum kuşum, midem ciğerlerime yapışıyor gibi ağrıyor bazen bazen de böbreklerim öyle, kızım organlarımla haşır neşir oluyor sanırsam :emir_bebek:

bende de var bu durum kuşum, midem ciğerlerime yapışıyor gibi ağrıyor bazen bazen de böbreklerim öyle, kızım organlarımla haşır neşir oluyor sanırsam :emir_bebek:
3. Trimester kapıda ben asıl o zaman olacakları merak ediyorum 🙈 yerim ben onuu minicik boylarıyla yaramazlık peşindelerr 🤪

Şimdi şöyle ilk 12. Haftadan başlıyor videoları hangi haftadan başlarsan başla 12. Haftadaki ısınma egzersizlerini yapıp öyle kendi haftanizdan devam edin diyor ben önce ısınma hareketlerini yapıyorum sonra da ooldugum haftanın hareketlerini yapıyorum vidolari izledikçe anlayacaksın ne dmeek istediğimi bide uzun uzun videolar değil 7-10 dk falan hep zaten o yönden de seviyorum 🤗 bende 18+6 haftadayim 🥰
Süperr vallahiii 12 haftadan başlıcam 13 14 15 gibi gidicemm dimii

Back
X