2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
21. haftadayım detaylı ultrason için özel bir klinikle görüştüm, küçükmüş haftaya yapalım dedi 🥲. 2 şubata randevu aldık. Şaşırdımm şu an kafam karıştı
Gorustugum özel hastane 20/22 haftalar arasında gidebilirsin dedi ancak kendi doktorum direk hocasına, perinatoloji de prof ona yönlendirdi devlette 18 sonrası bakılıyormuş🙏
Özelde iki bin TL dediler, şehir hastanesinde ücret ödemedim 🌸

Merhaba hanımlar inşallah nasip olursa Ağustos annesiyim Antalya'da yaşıyorum 8hafta bitti fetal DNA/nipt testi yaptırmak istiyorum aranizda burada yaşayıp yaptıran oldu mu acaba bu arada hepinizin hamilelikleri sağlıkla ilerlesin🙏

Ben ınstagram kullanmıyorum youtubedan buldum dedıgınız kısıyı plates malzeme vs teferruatlı helıyor da bu kadının yaptıgı hareketler daha yapabılırım gıbı geldı. Enson 19. Hafta yapmıs sanırım.ben 20 haftadayım ay ay da vıdeolar vardı. Ne sıklıkla yapıyorsun canım hergun mu
İlk başlarda yani 19. Haftaya kadar her hangi bir malzeme ile çalışmıyor plates topu son aylarda yapıyor o kısma gelmedim dinlemedim de hiç 🙃 ama 19. Haftaya kadar olan çalışmaların hepsi de bitirince ay ay çalışmalar var o şekilde ilerliyor haftalık olan egzersizleri haftada 3 kez yapılmasını öneriyor. Hareketler yapılıyor ama önceden hiç yapmamışsaniz kesinlikle ilk hafta ısınma egzersizlerini yapın 1 haftanizi ona ayırın sonra 17 18 haftayı yapıp 2 hafta da öyle ilerleyip sonra ayina uygun olanalra geçebilirsin canım hem vücut ısınmış alışmış olur hemde diğerlerini daha kolay yaparsın 🌸

Pardon şimdi anladım 12 haftasında ısınma hareketleri ni yapıp sonra ben 19 haftadan başlıcam öylemii bide yaptığınız yerde egzersizi 3 set yapın diyo
Ay ışığına yazdım sana da yazayım kuzu 🤗 12. Haftaya bir haftani ayır önce ısın sonra 17-18. Haftaları yap iki hafta da öyle devam et sonra da aylık olan egzersizlere geç daha iyi olur naçizane tavsiyem 🫶🏻 istersen bir set yap günde yap istersen bir günde 3 set yap hangisinde daha rahat hissedersen çok yorulursan günde ya da iki günde bir yap çok zorlama kendini

• Muhteşem
Reactions: Jou
Şimdi şöyle ilk 12. Haftadan başlıyor videoları hangi haftadan başlarsan başla 12. Haftadaki ısınma egzersizlerini yapıp öyle kendi haftanizdan devam edin diyor ben önce ısınma hareketlerini yapıyorum sonra da ooldugum haftanın hareketlerini yapıyorum vidolari izledikçe anlayacaksın ne dmeek istediğimi bide uzun uzun videolar değil 7-10 dk falan hep zaten o yönden de seviyorum 🤗 bende 18+6 haftadayim 🥰
Bende online derslerine katılıyorum çok memnunum çok tatlı bir kadın 1 saat kadar ders yapıyoruz

Merhaba hanımlar inşallah nasip olursa Ağustos annesiyim Antalya'da yaşıyorum 8hafta bitti fetal DNA/nipt testi yaptırmak istiyorum aranizda burada yaşayıp yaptıran oldu mu acaba bu arada hepinizin hamilelikleri sağlıkla ilerlesin🙏
Antalyadayım ben akdeniz Üniversitesine yaptırıcam prof var Cem hoca bir araştırın isterseniz

Kızlar selam sizin bebişler hareketlendiler mi? 19+3 olduk ben hala net bir hareket hissetmedim
Merhaba canım, 20. Haftada biraz daha anlaşılıyor, tatlı bi şeyler yiyip soluna doğru yat ev sessiz olsun , sabırla bekle. Ben ilk zamanlar sırtüstü hissetmiştim. Öyle de deneeyebilirsin :)

Ay ışığına yazdım sana da yazayım kuzu 🤗 12. Haftaya bir haftani ayır önce ısın sonra 17-18. Haftaları yap iki hafta da öyle devam et sonra da aylık olan egzersizlere geç daha iyi olur naçizane tavsiyem 🫶🏻 istersen bir set yap günde yap istersen bir günde 3 set yap hangisinde daha rahat hissedersen çok yorulursan günde ya da iki günde bir yap çok zorlama kendini
Sağoll canım.benimmm başlarım.bende 😍😍

GÜnoooooo kızlaarrrrrr

Ayyy bugece pek uyuyamadımm ya sağa dönüyorum nefes alamıyorum sola dönüyorum alıyorum hep orda uyuyunca kullağım ağridı gene dönüyom aynı çok zor nefes aldım varmı aranızda böyle bise ilkkez yaşıyorumm

Ve oğlum 8 kere tekme attı bana pohlu😅🥲😅

Back
X