- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #7.341
Aynen öyleOlmadı özel napcan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleOlmadı özel napcan![]()
Gorustugum özel hastane 20/22 haftalar arasında gidebilirsin dedi ancak kendi doktorum direk hocasına, perinatoloji de prof ona yönlendirdi devlette 18 sonrası bakılıyormuş21. haftadayım detaylı ultrason için özel bir klinikle görüştüm, küçükmüş haftaya yapalım dedi. 2 şubata randevu aldık. Şaşırdımm şu an kafam karıştı
Ocean mummy kullanıyorum kuzum bendeKızlar multivitamin kullanıyor musunuz?
Cidden onu bende hissediyorum bin şükür yaşatan RabbimeAy evet ya içerde diğer organlarımın sıkıştığını hissediyorum resmen hamilelik gerçekten mucizevi bir olay![]()
İlk başlarda yani 19. Haftaya kadar her hangi bir malzeme ile çalışmıyor plates topu son aylarda yapıyor o kısma gelmedim dinlemedim de hiçBen ınstagram kullanmıyorum youtubedan buldum dedıgınız kısıyı plates malzeme vs teferruatlı helıyor da bu kadının yaptıgı hareketler daha yapabılırım gıbı geldı. Enson 19. Hafta yapmıs sanırım.ben 20 haftadayım ay ay da vıdeolar vardı. Ne sıklıkla yapıyorsun canım hergun mu
Ay ışığına yazdım sana da yazayım kuzuPardon şimdi anladım 12 haftasında ısınma hareketleri ni yapıp sonra ben 19 haftadan başlıcam öylemii bide yaptığınız yerde egzersizi 3 set yapın diyo
Bende online derslerine katılıyorum çok memnunum çok tatlı bir kadın 1 saat kadar ders yapıyoruzŞimdi şöyle ilk 12. Haftadan başlıyor videoları hangi haftadan başlarsan başla 12. Haftadaki ısınma egzersizlerini yapıp öyle kendi haftanizdan devam edin diyor ben önce ısınma hareketlerini yapıyorum sonra da ooldugum haftanın hareketlerini yapıyorum vidolari izledikçe anlayacaksın ne dmeek istediğimi bide uzun uzun videolar değil 7-10 dk falan hep zaten o yönden de seviyorumbende 18+6 haftadayim
![]()
Aaa ne güzel arada bizimle paylaş önemli noktalarıBende online derslerine katılıyorum çok memnunum çok tatlı bir kadın 1 saat kadar ders yapıyoruz
Antalyadayım ben akdeniz Üniversitesine yaptırıcam prof var Cem hoca bir araştırın istersenizMerhaba hanımlar inşallah nasip olursa Ağustos annesiyim Antalya'da yaşıyorum 8hafta bitti fetal DNA/nipt testi yaptırmak istiyorum aranizda burada yaşayıp yaptıran oldu mu acaba bu arada hepinizin hamilelikleri sağlıkla ilerlesin![]()
970 tl veriyordum zamdan önce şimdi ne kadar oldu bilmiyorumAaa ne güzel arada bizimle paylaş önemli noktalarıücreti ne kadar canım
Kaçıncı haftadasin gebelikte herkes çok memnun kalıyor öyle mi cidden yani on line ile YouTube dan izleyip yapmanın farkı var mıBende online derslerine katılıyorum çok memnunum çok tatlı bir kadın 1 saat kadar ders yapıyoruz
Aylık mi bu ücret970 tl veriyordum zamdan önce şimdi ne kadar oldu bilmiyorum![]()
Yani bence var çünkü nefes egzersizleri özellikle epey önem veriyor normal doğum düşünenler için çok önemli bu. Ben kendimi günlük hayatta da rahat hissediyorumKaçıncı haftadasin gebelikte herkes çok memnun kalıyor öyle mi cidden yani on line ile YouTube dan izleyip yapmanın farkı var mı
EvetAylık mi bu ücret![]()
Teşekkür ederim araştıracağımAntalyadayım ben akdeniz Üniversitesine yaptırıcam prof var Cem hoca bir araştırın isterseniz
Merhaba canım, 20. Haftada biraz daha anlaşılıyor, tatlı bi şeyler yiyip soluna doğru yat ev sessiz olsun , sabırla bekle. Ben ilk zamanlar sırtüstü hissetmiştim. Öyle de deneeyebilirsin :)Kızlar selam sizin bebişler hareketlendiler mi? 19+3 olduk ben hala net bir hareket hissetmedim
Sağoll canım.benimmm başlarım.bendeAy ışığına yazdım sana da yazayım kuzu12. Haftaya bir haftani ayır önce ısın sonra 17-18. Haftaları yap iki hafta da öyle devam et sonra da aylık olan egzersizlere geç daha iyi olur naçizane tavsiyem
istersen bir set yap günde yap istersen bir günde 3 set yap hangisinde daha rahat hissedersen çok yorulursan günde ya da iki günde bir yap çok zorlama kendini