2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Şimdi şöyle ilk 12. Haftadan başlıyor videoları hangi haftadan başlarsan başla 12. Haftadaki ısınma egzersizlerini yapıp öyle kendi haftanizdan devam edin diyor ben önce ısınma hareketlerini yapıyorum sonra da ooldugum haftanın hareketlerini yapıyorum vidolari izledikçe anlayacaksın ne dmeek istediğimi bide uzun uzun videolar değil 7-10 dk falan hep zaten o yönden de seviyorum 🤗 bende 18+6 haftadayim 🥰
Ben ınstagram kullanmıyorum youtubedan buldum dedıgınız kısıyı plates malzeme vs teferruatlı helıyor da bu kadının yaptıgı hareketler daha yapabılırım gıbı geldı. Enson 19. Hafta yapmıs sanırım.ben 20 haftadayım ay ay da vıdeolar vardı. Ne sıklıkla yapıyorsun canım hergun mu

Şimdi şöyle ilk 12. Haftadan başlıyor videoları hangi haftadan başlarsan başla 12. Haftadaki ısınma egzersizlerini yapıp öyle kendi haftanizdan devam edin diyor ben önce ısınma hareketlerini yapıyorum sonra da ooldugum haftanın hareketlerini yapıyorum vidolari izledikçe anlayacaksın ne dmeek istediğimi bide uzun uzun videolar değil 7-10 dk falan hep zaten o yönden de seviyorum 🤗 bende 18+6 haftadayim 🥰
Pardon şimdi anladım 12 haftasında ısınma hareketleri ni yapıp sonra ben 19 haftadan başlıcam öylemii bide yaptığınız yerde egzersizi 3 set yapın diyo

Merhabalar umarim herkes iyidir bir sorum olacak hipotiroit hastasiyim ,gebelik surecinde iyot kullanan ya da bu konuda bilgisi olan var mi lugol cozeltisi icen var mi aranızda?

Vallahi canım bende de 20 haftalık oldum Bir haftadır fazla yani normalde de vardı da baştan beri ama bu kadar değildi yani şimdi fazla gidip geldiğim zaman oluyor
Off gun icinde don degistirmekten helak oldum😂😂 evdeyken gunluk ped de kullanmak istemiyorum… ama uygulamada okumustum bu akintilarin sebebi enfeksiyondan korumak icinmis vajinayi💕

İzmir şehir hastanesinde, bugün detaylı ultrason a girdim. Çok şükür herşey yolunda 🙏 yaklaşık yarım saat sürdü çok çok keyifliydi, ben 20. Haftada gitmiş oldum, darısı güzel haberlerle gidecek arkadaşlara 🌸

21. haftadayım detaylı ultrason için özel bir klinikle görüştüm, küçükmüş haftaya yapalım dedi 🥲. 2 şubata randevu aldık. Şaşırdımm şu an kafam karıştı

Back
X