2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben de duymustum canım kendılıgınden gectigini, Allahın ıznıyle hıcbırsey yoktur, ıkılıde temız cıkmıs. sen ıcını ferah tut. Dua edicem senin ıcın de

Ben de duymustum canım kendılıgınden gectigini, Allahın ıznıyle hıcbırsey yoktur, ıkılıde temız cıkmıs. sen ıcını ferah tut. Dua edicem senin ıcın de
Evett evet bende okudum normalde internette birşey araştırsan ölüceksin der yani. Ama bu konu ile ilgili bir tane kötü yorum okumadım hepsi geçmiş kimsede kalmamış.
Allah razı olsun

canım benimm hiiç üzülme , ben inanıyorum hiiiç sorun yok dualarım seninle güzelim

Ayyy o resmi var hahahaha o süt lafı bende çok ederdimm 2022 haziran annelerinde

aynennn öyleee yaşa kız sen :) bu motivasyonla bu günleri geçeceğiz inşşalllahhh

canım benimm hiiç üzülme , ben inanıyorum hiiiç sorun yok dualarım seninle güzelim
Çokkk teşekkür ederim.
Bide varya erkek bir doktora gittim zeki beye Allahım kızım hiç yerinde durmadı kalbini bile bize zor dinletti. Maşallah kızıma
Ama ne zaman kendi bayan doktoruma gidince kızım ya uyuyor yada tepki vermiyor

Huuhuuuvvvvvv beybiiii kızçeye bakkssseeennnnn şimdiden yandınnn

bak sen yaaaa anlıyomuş da hareket ediyomuş

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…