- 17 Ocak 2021
- 400
- 296
- 53
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.561
Ben de duymustum canım kendılıgınden gectigini, Allahın ıznıyle hıcbırsey yoktur, ıkılıde temız cıkmıs. sen ıcını ferah tut. Dua edicem senin ıcın deBu kistler 18. Haftada görülüyormuş yani tanı konuyormuş 27. 28. Haftada %90 kendiliğinden kayboluyormuş bebek büyüdükçe kimde olduysa hepsi geçmiş. O yüzden şuan başka doktora gitsemde aynı şeyi göreceği için gitmekten vazgeçtim açıkçası. Bu süreci geçirenler sakince bekle dedi bende muayane günümü bekliyorum.
Evett evet bende okudum normalde internette birşey araştırsan ölüceksin der yani. Ama bu konu ile ilgili bir tane kötü yorum okumadım hepsi geçmiş kimsede kalmamış.Ben de duymustum canım kendılıgınden gectigini, Allahın ıznıyle hıcbırsey yoktur, ıkılıde temız cıkmıs. sen ıcını ferah tut. Dua edicem senin ıcın de
OLabilirr bende uyuyamadımm buaksamda dolunay gecesiymişBilmiyorum ki canım belki dün gece uyumadım cok onun verdigi bi yorgunlukta olabilir yatıyorum öyle valla
canım benimm hiiç üzülme , ben inanıyorum hiiiç sorun yok dualarım seninle güzelimAmin İnşallah Mesirmacunu
Bunu öğrenmeden 4 gün önce cinsiyetini öğrenmiştim. 4 gün sonra kisti duyunca şok oldum. Ağladım ağladım çok kötü oldum. Dua edin bana 2-3 hafta sonra gittiğimde geçmiş olsun.
Ayyy o resmi var hahahaha o süt lafı bende çok ederdimm 2022 haziran annelerindekuzum bende görmemişim mesajını yaa
görümce kayınvalide ve elti üçlüsüne gözün açık kulağın kapalı olsun aşkısı , he he de geç, sen kocana bak. onlar bu işin her safhasında konuşacak :) en son memeni sıkıp yüzüne süt fışkırtacak duruma geliniyormuşşşşşş
aynennn öyleee yaşa kız sen :) bu motivasyonla bu günleri geçeceğiz inşşalllahhhcok guldum ya haklısın valla hep bi laf yarısı oluyor zaten. Kocamdan Allah razı olsun ya o herkesın huyunu bılıyor.ınsAllah hepımızı ıcın Bız ıyı olalım bebişlerimiz ıyı olsun da gerisi laf.
Çokkk teşekkür ederim.canım benimm hiiç üzülme , ben inanıyorum hiiiç sorun yok dualarım seninle güzelim
hahaahAyyy o resmi var hahahaha o süt lafı bende çok ederdimm 2022 haziran annelerinde
Huuhuuuvvvvvv beybiiii kızçeye bakkssseeennnnn şimdiden yandınnnÇokkk teşekkür ederim.
Bide varya erkek bir doktora gittim zeki beye Allahım kızım hiç yerinde durmadı kalbini bile bize zor dinletti.Maşallah kızıma
Ama ne zaman kendi bayan doktoruma gidince kızım ya uyuyor yada tepki vermiyor
bak sen yaaaa anlıyomuş da hareket ediyomuşÇokkk teşekkür ederim.
Bide varya erkek bir doktora gittim zeki beye Allahım kızım hiç yerinde durmadı kalbini bile bize zor dinletti.Maşallah kızıma
Ama ne zaman kendi bayan doktoruma gidince kızım ya uyuyor yada tepki vermiyor
Bazı zihniyetler vardır kendini her yerde belli ederr.. çocuk olduktan sonra bu kalabalık toplantılardan biraz elini ayağını çekersinn rahatlarsınAynen cahillik işte. Cocuklara da aynı seyı yapmazlar umarım
Süpersin kuzummHahahaha cavdarlı lifalif yulaflar ceviz badem bollsüt yumurta
Huuhuuuvvvvvv beybiiii kızçeye bakkssseeennnnn şimdiden yandınnn
Evettt canım kızımmm inanıyorum ben sağlıklı benim kızımmmmbak sen yaaaa anlıyomuş da hareket ediyomuş
malesef canım. Umarım bakalım denıycemBazı zihniyetler vardır kendini her yerde belli ederr.. çocuk olduktan sonra bu kalabalık toplantılardan biraz elini ayağını çekersinn rahatlarsın
Ay inşAllah canımm ☺aynennn öyleee yaşa kız sen :) bu motivasyonla bu günleri geçeceğiz inşşalllahhh
Merhaba kaç günde çıktı sonucunuzBenim fetal dna sonucu da az önce çıktı, bir sürü sendrom üzerinde çalışmışlar çokk şükür hepsi temiz elhamdülillahyapılan firma Genoks
Ayrıca cinsiyet kesin kızzz, onu da söylediler
Allah sağlıcakla nasip etsin kucağına canım benimEvettt canım kızımmm inanıyorum ben sağlıklı benim kızımmmm
Yulafli kekler var meselaaSüpersin kuzummBirazcık da şeker katıp kek yapsak oluyor muuuu
Bende 2. Gebeyim kizz nasıl tinlanmiyonKimse konusmuyooo beeennnlleeeeeeeeee birsey anlatıyommm beğeniip geçiyleeerrrr2cigebeyim diyemi kimse beni tınlamayyy☹
jou tekmeleri hissetmeye başladın mı kuşumYulafli kekler var meselaayulaf barlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?