2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
jou tekmeleri hissetmeye başladın mı kuşum
Ayyy hemde nasıl kızımda gece üyandı uyumak bilmedi dolunay diyolar aşırı çatlıyor başumm kızım uyandığında oğlanda uyandı o ara tekme attı az öncede bi atti sinide attı ahaaa bide sertleşiyo içim geriliyo kendisi

Kızlar size bir sorum olacak. Ben biraz üzgünüm ne kadar kötü veya daha kötü olurmu bilmiyorum içinizde doktorundan bunu duyan varmı diye merak ediyorum veya çevrenizde bu durumu yaşayan anneler varmı? Ben dün devlet hastanesine gittim organ taraması için her şeyi çok iyi ama böbreğinde genişleme varmış biraz büyükmüş yani 4 sınırmış ve bebeğiminde 3 bucuk küsürlerdeymiş. Ve benden karından sıvı alınma şeyinden bahsetti ben kabul etmedim. Acaba bu ilerler mi takip edilmesi gerekiyor dedi. Ultrason sırasında sürekli göz yaşım geldi sebepsiz yere sonrada bu duyduklarım beni şok etti baya üzüldüm endiselendim. Dualarınızı eksik etmeyin olurmu İlk gebeliğim bebeğime bir şey olmasın

bebek erkek mi canım? bildiğim kadarıyla bu olabiliyor , düzenli takip edip vakti geldiğinde doğum sağlanıyor . İçini ferah tut Allah'ım korusun evlatlarımızı

Bır doktora daha görün ıstersen canım, daha detaylı bılgı edınırsın belkı. herkese farklı semptomlar soyleyebılıyorlar peki mudahale edılebılcek bıseymıymıs. InsAllah saglıkla dogar canım onemlı bısey degıldır ıns. tum hamıle annelere dua edıyorum gercekten bırsuru endıse yuklenıyoruz. Ama inşAllah saglıkla kucagımıza alıcaz

Canım bu kadar ayrıntılara girip caninizi sıkmayın bebek olunca zaten herşeyi çıkacak o zamana kadar canımızı sikmanin bir anlamı yok bebeğe daha çok zarar rabbim korusun bebeğinize şifa versin

Baska bir doktora gitmenizi oneririm imkaniniz var ise ozel bir riskli gebelik uzmanina 2 ci bir gorus almaniz icin cunku inanin gorusler cok farkli olabiliyor.Sıkmayın canınızı su aldirmaninda 1/400 düsuk riski var yaptirmamaniz mantikli olmus bence.Rabbim yardim etsin İnşAllah dualarim sizinle

Merhaba canım,

Şimdi bir araştırdım bu konuyuda geçen birşeymiş bu %95 ya anne karnında yada doğduktan sonra geçiyormuş.
İkili tarama testi felan yaptırmış mıydınız normal muayanede ense kalınlığı burun kemiği diğer ölçümleri nasıl birşey dediler mi.

Yazıp yazmamak konusunda tereddüt ettim açıkçası ben geçen hamileliğimde yaşadım detaya inmek istemiyorum seni üzmemek için ama inşallah seninki farklıdır başka doktorada git PERİTİNALOG riskli gebelik uzmanı olsun bide onlar tavsiye versin ama sıvı aldırmanı söylerlerse aldır canım zamanla suyun azalırsa ne olduğunu anlamazlar çocuk karnımızın içindeki sıvıyı yutup tekrar işiyor bazen organlarda sıkıntı olduğunda böbrekleri şişiyor devir daim olmuyor bebek büyüyor ama su azalıyor bundan dolayıda aminosıvısı alamıyorlar hastalığını anlayamıyorlar ilaki öğrenmek istersen sonrası sıkıntılı durumlar Allah kimseye yaşatmasın bazende organlarda sıkıntı olmuyor erkekse bizde peygamber sünnetli derler öyle oluyor oda işemesine engel oluyor doğunca geçiyor böbrek mesane bunlar önemli peritinaloga git muhakkak

Tek bir bulgu var diye cok riskli demedi sınıra bile yaklasmamis 4 sınırmış bizimki 3 kusurlerdeymis 1 subatta kontrolum var ozelde soyleyecem takip ettirecem iste cnm. Rabbim yuzumuze baksin

Peritinaloga gittim zaten o dedi cok riskili degil takip edilmesi gerekiyor dedi sınıra yaklasmis dedi sadece bende buraya yazip belki birileri duymustur yasamistir diye dusundum. Surekli gidip takip ettiricem 2 haftada bir gerekirse giderim 1 subatta ozelde kontrolum var peritinalogdaki doktor 7 subata randevu verdi tekrardan kontrol edilecek 3 kere gitmis olacam bakalim rabbim hayirlisini versin insallah

Kız bebeğim hatta doktorda erkek mi dedi ama benim yavrum kız
Rabbim meleklerimizi korusun sen genede içini ferah tut kara kutu doktorlarında yaptığı hiç bişey yok aslında sadece önlem alabiliyorlar bişey varsa onu söylüyolar o kadar benim genetik hastalığı varmış böbreklerdede sıkıntı yaratmış sen riskli gebelik uzmanına genede bi görün bence

Kaç haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…