- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.641
Bilgim yok kuzum hiç yaşamadım ama normaldir herhaldeKOLAY GELSIN KIZLAR YA BEN 22 HAFTAMA GİRDİMDE SOL BACAK KOLARIM SIRTIM ÇOK FAZLA KRAMP GİRİYOR GECEYDI ONCE ŞİMDİ GÜNDÜZDE YATAMIYORUM DÖNEMIYORUM ÇOK KASIYOR BIÇAK GIBI
Ooo bakseeenn pipisini kapadı heeehhh eşşeeeekkmesirmacunu 20+4 anca öğrenebildik sakladığı içinn Oğluşummm oluyooo rabbim isteyen herkeze nasip etsinn listeye yazarsan sevinirimm
Birinde ters duruyodu dier gittigimde eliyle kapatmıştı nazlı bi oğlum olcak heralde teyzesiOoo bakseeenn pipisini kapadı heeehhh eşşeeeekk
Aminn cümlemizinki inşallahhaydi hayırlı olsunnn kuzum, sağlıkla gelsinn , demek oğluşlarda saklayabiliyormuş hee
Magnezyum kullanman gerekiyordur canım , belli bir haftadan sonra doktorlar öneriyor, muayeneye gittiğinde şikayetlerini doktora söylersen sana yazarKOLAY GELSIN KIZLAR YA BEN 22 HAFTAMA GİRDİMDE SOL BACAK KOLARIM SIRTIM ÇOK FAZLA KRAMP GİRİYOR GECEYDI ONCE ŞİMDİ GÜNDÜZDE YATAMIYORUM DÖNEMIYORUM ÇOK KASIYOR BIÇAK GIBI
Bahh baahhhh edepli bi erkeğimizde varmış demekkii benimki resmen açtıBirinde ters duruyodu dier gittigimde eliyle kapatmıştı nazlı bi oğlum olcak heralde teyzesi
jouuu oğluşuna isim düşündün mü tatlımmBahh baahhhh edepli bi erkeğimizde varmış demekkii benimki resmen açtıçapkın oğlumm
KIzımdan önceden beri vardı kuzum yigit ali olcakjouuu oğluşuna isim düşündün mü tatlımm
Mevsimlisan canım yaa ben sevgi dumanın 12haftalık videosunu bulamıyorum sen yollamıştın atarmısın tekrar linkini 14 15 16 da vardı
Instagrama da simge duman yazınca çıkıyor zaten direk kuzuCanım youtubedan baktım ben deMevsimlisan bahsedınce, sımge duman dıye gırınce cıkıyor ama ınstagram hesabını bılmıyorum.
Canım magnezyum eksikliği olmuştur mutlaka Dr a gidene kadar her gün doğal maden suyu kullanmanı tavsiye ederim magnezyumlu mineralli olanlar var meyvesiz sade olanı o çok iyi geliyor diyorlar bende içiyorum genellikleKOLAY GELSIN KIZLAR YA BEN 22 HAFTAMA GİRDİMDE SOL BACAK KOLARIM SIRTIM ÇOK FAZLA KRAMP GİRİYOR GECEYDI ONCE ŞİMDİ GÜNDÜZDE YATAMIYORUM DÖNEMIYORUM ÇOK KASIYOR BIÇAK GIBI
Çok güzel bayııldımmKIzımdan önceden beri vardı kuzum yigit ali olcak
yok canım farketmiyorMerhabalar, salı günü tetanoz aşısı olcam. Aç tok farkediyor mu hemşire söylemişti ama unuttum.
Ooyyy senin ki bellimi kuzummÇok güzel bayııldımm
Yaaa çok geçmiş olsun kuzummmcanısı kusura bakma ya yeni gördüm giremedim hiç buraya dünden beri hastayım
bizim de Sena nasipse kuzumOoyyy senin ki bellimi kuzumm
canım geçmiş olsun grip miiiicanısı kusura bakma ya yeni gördüm giremedim hiç buraya dünden beri hastayım
Aayy çokguzel adıyla yaşasın inşaallahhhbizim de Sena nasipse kuzum
Merhaba hepinize kadınlar:)
Ben de uzun zamandır takip ediyorum ve her mesajı okuyorum ama şu da sonuçlansın, bu da sonuçlansın diye bekleye bekleye bugüne kadar geldim. Dün detaylı ultrasonda da her şey yolunda olunca artık yazayım dedim.
Benim de 20+4 oldu bugün. Sat: 04.09.2023 cinsiyetimiz de kız:) İstanbul'dayım, 10 Haziran görünüyor ama sezaryen olursa belki Mayıs sonu da olabilirim, göreceğiz bakalım
Beni de ekleyebilirsiniz...
Oğlumda da vardı,küçülmese bile en fazla böbrek taşı oluşur dedi doktor ileri yaşlarında.sünnet ettirdik 2 aylıkken,1 yaşına kadar tamamen küçülüp kapandı.çok basit ve neredeyse çoğu insanda olan birşeymiş.bu böbrek taşları oluşan insanların hepsi bu sebepten oluyormuş.şükür de ve hiç kafaya takmaKızlar size bir sorum olacak. Ben biraz üzgünüm ne kadar kötü veya daha kötü olurmu bilmiyorum içinizde doktorundan bunu duyan varmı diye merak ediyorum veya çevrenizde bu durumu yaşayan anneler varmı? Ben dün devlet hastanesine gittim organ taraması için her şeyi çok iyi ama böbreğinde genişleme varmış biraz büyükmüş yani 4 sınırmış ve bebeğiminde 3 bucuk küsürlerdeymiş. Ve benden karından sıvı alınma şeyinden bahsetti ben kabul etmedim. Acaba bu ilerler mi takip edilmesi gerekiyor dedi. Ultrason sırasında sürekli göz yaşım geldi sebepsiz yere sonrada bu duyduklarım beni şok etti baya üzüldüm endiselendim. Dualarınızı eksik etmeyin olurmu İlk gebeliğim bebeğime bir şey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?