2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
KOLAY GELSIN KIZLAR YA BEN 22 HAFTAMA GİRDİMDE SOL BACAK KOLARIM SIRTIM ÇOK FAZLA KRAMP GİRİYOR GECEYDI ONCE ŞİMDİ GÜNDÜZDE YATAMIYORUM DÖNEMIYORUM ÇOK KASIYOR BIÇAK GIBI
Bilgim yok kuzum hiç yaşamadım ama normaldir herhalde

KOLAY GELSIN KIZLAR YA BEN 22 HAFTAMA GİRDİMDE SOL BACAK KOLARIM SIRTIM ÇOK FAZLA KRAMP GİRİYOR GECEYDI ONCE ŞİMDİ GÜNDÜZDE YATAMIYORUM DÖNEMIYORUM ÇOK KASIYOR BIÇAK GIBI
Magnezyum kullanman gerekiyordur canım , belli bir haftadan sonra doktorlar öneriyor, muayeneye gittiğinde şikayetlerini doktora söylersen sana yazar

Canım magnezyum eksikliği olmuştur mutlaka Dr a gidene kadar her gün doğal maden suyu kullanmanı tavsiye ederim magnezyumlu mineralli olanlar var meyvesiz sade olanı o çok iyi geliyor diyorlar bende içiyorum genellikle

Merhabalar, salı günü tetanoz aşısı olcam. Aç tok farkediyor mu hemşire söylemişti ama unuttum.

Oğlumda da vardı,küçülmese bile en fazla böbrek taşı oluşur dedi doktor ileri yaşlarında.sünnet ettirdik 2 aylıkken,1 yaşına kadar tamamen küçülüp kapandı.çok basit ve neredeyse çoğu insanda olan birşeymiş.bu böbrek taşları oluşan insanların hepsi bu sebepten oluyormuş.şükür de ve hiç kafaya takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…