2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım magnezyum eksikliği olmuştur mutlaka Dr a gidene kadar her gün doğal maden suyu kullanmanı tavsiye ederim magnezyumlu mineralli olanlar var meyvesiz sade olanı o çok iyi geliyor diyorlar bende içiyorum genellikle
BUGUN İÇMEYE BAŞLADIM EVET BİR SORUN OLMAZ DEMİ

Kızlar ben alışveriş yapmak istiyorum ama utanıyorum daha erken diye büyükler 30 yıl önce doğurup heveslerini almışlar diye küçümser gibi gülüyorlar bişi alınca hemen.siz yapıyor musunuz alışveriş

Reactions: Jou
ay ne güzel haber verdin :) kızlar telaşlanıyordu

ben odasını aldım kıyafetlerini alıyorum , özeniyor insan yaa neden utancaz ki kuzum, Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza nasip etsinn bence çok güzel telaşlar bunlar

BUGUN İÇMEYE BAŞLADIM EVET BİR SORUN OLMAZ DEMİ
Yok olmaz inşallah meyveli olmasın yeter ben içiyorum sıkıntı yaşamadım çok şükür bir arkadaşım sürekli içmişti hiç kramp durumu yaşamadım dedi tabi biraz da bünyesel ama olsun denemekte fayda var zararını gören duymadim ben şifa olsun

Bizimkiler de benden daha heyecanlı alalım da alalım şunu yapalım diyorlar hep ben durun erken diyorum sen kimseye bakma nasıl istiyorsan öyle yap Rabbim hayırla sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayo nasip etsin canım

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENIM

Ay boşver. Kendilerine gülsünler. İlk heyecanların, ilk bekleyişin, ilk umutların. Gönlünden geçeni al, bi zahmet herkes de kendi hayatına karışsın ya. Belki hayatımızın en duygusal yoğun zamanlarını yaşıyoruz. Hamişleri üzmesin kimse

ben odasını aldım kıyafetlerini alıyorum , özeniyor insan yaa neden utancaz ki kuzum, Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza nasip etsinn bence çok güzel telaşlar bunlar
Biz de gardrop beşik aldık,kıyafetleri de almak istiyorum artık.ay ne güzel dediniz ya
Amin canım.bi de kötü şeyler söylüyorlqr uğursuzluk olur vırt zırt diye iyice geriyorlar
Hay ağzına sağlık haftasonu gideyim ben kimseye de söylemem,kimsenin çenesini çekmemiş olurum

Aksine ben bebeğe kilo aldıran besinler arasında gördüm maden suyunu şaşırdım tabi

Bence de canım kimseye söyleme çık sen kafana göre takıl aldıklarını da gösterme hiç hak etmiyor öyle insanlar heyecan paylaşmayı kaç kere hamile olcaz şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…