2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım çok geçmiş olsun kanama neden olmuş doktorun ne diyor? Sen neden yapıyorsun ki yapma hey Allah ya

Kahverengiyse kötüdeğil çok yormussun kendini evettt eski kafa kvler var halaa kendi yasadıkları gibi gelinleriide yaşasın görsün istiyolar eşin demedimi annesine dinlensin yormayın hamile diye

Kiz niye is yapiyosun birak kendi yapsin isini. Benim yengem evlendiginden beri is yapmiyo mesela boyuna ya hamile ya bebegi var hayat ona guzel 15 kisi tum ailenin bulasigini bana birakiyodu artik benim de bebeem var gun intikam gunudur bos ver lutfen takma ve is de yapma. Kimseden merhamet bekleme sen kendini dusun

Canım nasılsın iyi misin doktora felan gittin mi. Korkma yorulduğun için olmuştur o. Yapmıyorum de söyle kızabilirsin bağırabilirsin çünkü çok haklısın hamile insana nasıl bu kadar işi yaptırırlar ya.

Yawrum kıyamam sen nıye kendını yoruyosun ya senden bebegınden kıymetlımı ben kotuyum yatmam lazım deseydın ya da eve gecseydın keske, Allahın ıznıyle bısey olmaz hersey yolundadır ama bıdaha kendını yıpratma.

Ay kızlar yaptıgınız alısverıslerınızden görsel atsanız ya az gozumuz gonlumuz acılsın lohusa pijisi alan varmı meselaaa

Ben de elma sırkesını onerırım cano , elma sırkelı lımonlu ballı ılık su ıcebılırsın

Ben de elma sırkesını onerırım cano , elma sırkelı lımonlu ballı ılık su ıcebılırsın
Onu soylemeyi unuttum aynen kendim yapıyorum elma sirkesi onunla buharda yaptım boğazım çok ağrıyordu mikroplar ölsün diye birde sarımsaklı limonlu spreyimm var ikisiri şifa ürünü onu kullandım

Reactions: Jou
Canısı Kayserili misin sen. Ay yapma bırak ya kahvaltiya da gitme o işin rüşvet kısmı kahvaltıyı gösterip önden işi arkasına yaptırmak amaç evinde otur güzel bir kahvaltı tabağı hazırla ayakalrini uzat keyfine bak Allah aşkına milletin işi mi biter sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez net

Canım kekik çayı içme sakın düşüğe sebep adeti sokturuyor nirmalde nane ıhlamur icebilirsin soda limon iç iyi gelir şifa olsun

Hic hatirlamıyorum kaç olduğunu ya
Anladım canım sorun değil herşey belli olur bir kaç haftaya ayın 5 inde hem kdin doğum hem perinatoloji randevum var güzel haberler alacağıma inanıyorum çünkü benim oglan çok hareketli maşallah

Reactions: Jou
Anladım canım sorun değil herşey belli olur bir kaç haftaya ayın 5 inde hem kdin doğum hem perinatoloji randevum var güzel haberler alacağıma inanıyorum çünkü benim oglan çok hareketli maşallah
Ayyyy maşaallahh daha nee bakma 2li taramada böyle çıkıyorr sapasağlam doğcak allahın izniylee

Onu soylemeyi unuttum aynen kendim yapıyorum elma sirkesi onunla buharda yaptım boğazım çok ağrıyordu mikroplar ölsün diye birde sarımsaklı limonlu spreyimm var ikisiri şifa ürünü onu kullandım
Canım maşAllah baya organıksın.ogrendıgım ıyı oldu Bundan sonra bısey olursa aktarlık sana sorarım ozaman

Kızlar bir kaç haftadır fark ediyordum ama bu hafta iyice elime elime kirpiklerim dökülmeye başladı. Gözümü kaşısam geliyor nerdeyse. Yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…