- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.081
Canım çok geçmiş olsun kanama neden olmuş doktorun ne diyor? Sen neden yapıyorsun ki yapma hey Allah yaAy sinirlerim çok bozuk buraya içimi dökesim geldi. 2 gündür kanamam var kahverengimsi kayınvalidem kahvaltıya çağırdı gideym orda yerim dedim. Bulaşık yıkadım misafir ağırladım kahve yaptım yemek yaptm. Kanamam var diyorum hiç git yat ben yaparım bile demiyor sinirlerim çok bozuldu böyle eski kafa kayınvalideler kaldımı hala
Kahverengiyse kötüdeğil çok yormussun kendini evettt eski kafa kvler var halaa kendi yasadıkları gibi gelinleriide yaşasın görsün istiyolar eşin demedimi annesine dinlensin yormayın hamile diyeAy sinirlerim çok bozuk buraya içimi dökesim geldi. 2 gündür kanamam var kahverengimsi kayınvalidem kahvaltıya çağırdı gideym orda yerim dedim. Bulaşık yıkadım misafir ağırladım kahve yaptım yemek yaptm. Kanamam var diyorum hiç git yat ben yaparım bile demiyor sinirlerim çok bozuldu böyle eski kafa kayınvalideler kaldımı hala
Kiz niye is yapiyosun birak kendi yapsin isini. Benim yengem evlendiginden beri is yapmiyo mesela boyuna ya hamile ya bebegi var hayat ona guzelAy sinirlerim çok bozuk buraya içimi dökesim geldi. 2 gündür kanamam var kahverengimsi kayınvalidem kahvaltıya çağırdı gideym orda yerim dedim. Bulaşık yıkadım misafir ağırladım kahve yaptım yemek yaptm. Kanamam var diyorum hiç git yat ben yaparım bile demiyor sinirlerim çok bozuldu böyle eski kafa kayınvalideler kaldımı hala
Canım nasılsın iyi misin doktora felan gittin mi. Korkma yorulduğun için olmuştur o. Yapmıyorum de söyle kızabilirsin bağırabilirsin çünkü çok haklısın hamile insana nasıl bu kadar işi yaptırırlar ya.Ay sinirlerim çok bozuk buraya içimi dökesim geldi. 2 gündür kanamam var kahverengimsi kayınvalidem kahvaltıya çağırdı gideym orda yerim dedim. Bulaşık yıkadım misafir ağırladım kahve yaptım yemek yaptm. Kanamam var diyorum hiç git yat ben yaparım bile demiyor sinirlerim çok bozuldu böyle eski kafa kayınvalideler kaldımı hala
Yawrum kıyamam sen nıye kendını yoruyosun ya senden bebegınden kıymetlımı ben kotuyum yatmam lazım deseydın ya da eve gecseydın keske, Allahın ıznıyle bısey olmaz hersey yolundadır ama bıdaha kendını yıpratma.Ay sinirlerim çok bozuk buraya içimi dökesim geldi. 2 gündür kanamam var kahverengimsi kayınvalidem kahvaltıya çağırdı gideym orda yerim dedim. Bulaşık yıkadım misafir ağırladım kahve yaptım yemek yaptm. Kanamam var diyorum hiç git yat ben yaparım bile demiyor sinirlerim çok bozuldu böyle eski kafa kayınvalideler kaldımı hala
Ben de elma sırkesını onerırım cano , elma sırkelı lımonlu ballı ılık su ıcebılırsınBir kez kekik içtim o çok rahatlatıyor bir kez nane limon içtim ballı sıcak su içtim daha çok . Yatarken boğazıma viks sürdüm yattım baş ağrım olunca da mentollu alın şakaklarina sürdüğüm balm var bunlar yetti çok şükür
Onu soylemeyi unuttum aynen kendim yapıyorum elma sirkesi onunla buharda yaptım boğazım çok ağrıyordu mikroplar ölsün diye birde sarımsaklı limonlu spreyimm var ikisiri şifa ürünü onu kullandımBen de elma sırkesını onerırım cano , elma sırkelı lımonlu ballı ılık su ıcebılırsın
Canısı Kayserili misin sen. Ay yapma bırak ya kahvaltiya da gitme o işin rüşvet kısmı kahvaltıyı gösterip önden işi arkasına yaptırmak amaç evinde otur güzel bir kahvaltı tabağı hazırla ayakalrini uzat keyfine bak Allah aşkına milletin işi mi biter sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez netAy sinirlerim çok bozuk buraya içimi dökesim geldi. 2 gündür kanamam var kahverengimsi kayınvalidem kahvaltıya çağırdı gideym orda yerim dedim. Bulaşık yıkadım misafir ağırladım kahve yaptım yemek yaptm. Kanamam var diyorum hiç git yat ben yaparım bile demiyor sinirlerim çok bozuldu böyle eski kafa kayınvalideler kaldımı hala
Evet iyi normal muayene de tek bekleyeceğim şey ultrasyon canımO zaman o yaştan dolayı normal muayanede iyiyse bizim tek bekliyeceğimiz şey detaylı ultrasyon.
Devlete gidiyorum onlar ayrıntılı bilgi vermiyorlar kombine risk 1/799 çıkmıştı araştırmalarıma gore düşük risk oluyor seninki kaç cikmisti canımRisklimi çiktı benimki ortanca çıkmıştı
Hic hatirlamıyorum kaç olduğunu yaDevlete gidiyorum onlar ayrıntılı bilgi vermiyorlar kombine risk 1/799 çıkmıştı araştırmalarıma gore düşük risk oluyor seninki kaç cikmisti canım
Canım kekik çayı içme sakın düşüğe sebep adeti sokturuyor nirmalde nane ıhlamur icebilirsin soda limon iç iyi gelir şifa olsunBir kez kekik içtim o çok rahatlatıyor bir kez nane limon içtim ballı sıcak su içtim daha çok . Yatarken boğazıma viks sürdüm yattım baş ağrım olunca da mentollu alın şakaklarina sürdüğüm balm var bunlar yetti çok şükür
Anladım canım sorun değil herşey belli olur bir kaç haftaya ayın 5 inde hem kdin doğum hem perinatoloji randevum var güzel haberler alacağıma inanıyorum çünkü benim oglan çok hareketli maşallahHic hatirlamıyorum kaç olduğunu ya
Aa olsun hemsoyuz sonuctaBabam küçükken gelmişler buraya kuzum hepimiz buradayız
Ayyyy maşaallahh daha nee bakma 2li taramada böyle çıkıyorr sapasağlam doğcak allahın izniyleeAnladım canım sorun değil herşey belli olur bir kaç haftaya ayın 5 inde hem kdin doğum hem perinatoloji randevum var güzel haberler alacağıma inanıyorum çünkü benim oglan çok hareketli maşallah
Canım maşAllah baya organıksın.ogrendıgım ıyı oldu Bundan sonra bısey olursa aktarlık sana sorarım ozamanOnu soylemeyi unuttum aynen kendim yapıyorum elma sirkesi onunla buharda yaptım boğazım çok ağrıyordu mikroplar ölsün diye birde sarımsaklı limonlu spreyimm var ikisiri şifa ürünü onu kullandım
İnşallah canım çok sağolAyyyy maşaallahh daha nee bakma 2li taramada böyle çıkıyorr sapasağlam doğcak allahın izniylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?