- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.041
Merhaba canımYaa ben hareketleri hissediyorum ama tutarlı değil yani saat olarak fln çok farklı. Elimi koyduğumda dışardan hiçbi şey hissetmiyorum bugün 19+2'yiz. Korktum ben de neden böyle diye
Ayy inşallah eşim de sürekli hadi ben ne zaman hissedicem artık diyip duruyoranca oluur daha annesi şöyle bi 400 gramları görsün başlar show yapmaya :))
Korkma canım dışarıdan ben de hissetmiyorum, hareketleri de düzenli değil, ben 20+6'dayımYaa ben hareketleri hissediyorum ama tutarlı değil yani saat olarak fln çok farklı. Elimi koyduğumda dışardan hiçbi şey hissetmiyorum bugün 19+2'yiz. Korktum ben de neden böyle diye
Hele bana da öyle bide benim 2 li test iyi çıkmamıştı o yüzden de merak ediyorumEvettt ama 3 hafta bana koskoca bi zaman geliyor
6 ay bittikten sonra 3.tmister başlıyor gün olarak regl günü geçince o ay bitmiş oluyor canimKızlaaar sohbetiniz arasına bomba bir soruyla geldimhaftaya cuma randevum var kaç haftalık oluyorum diye bakarken ne göreyim 24+1 6. Ayım bitti mi dicem yani ben, 6 aylık hamile mi olucam yoksa internetteki listelere göre mi bakıcaz, ne diyorsunuzz?? Bir ayı 4 hafta olarak mı alıyorsunuz siz? Uygulamaya göre 3. Trimester 28. Haftada başlıyor kafam karıştı
(Bilmem ne orucu bozar mı gibi klasik bir soru oldu farkındayım)
ohhh afiyet olsun bence arada bir yapılan kaçamaklardan hiçbi şey olmaz onlar da psikolojimize iyi geliyo mesela öyle düşünüyorum benBen bugün tam bi hamilelik yaşadım valla yedim içtim yattım, bi peynirli pizza yedim orta dünden farkındaysanız yol yapıodum fast food diye peşine de iki tane kinder pingui yedim sonra bi uyumusum jdjdjdjsjsjskalkarken cocuk bi tekmeledi artık ne için anlamadım neyse arada olur öyle bi şey olmaz dimiiiii
CanooHele bana da öyle bide benim 2 li test iyi çıkmamıştı o yüzden de merak ediyorum
Off pizza mıı bizde mi yesekkBen bugün tam bi hamilelik yaşadım valla yedim içtim yattım, bi peynirli pizza yedim orta dünden farkındaysanız yol yapıodum fast food diye peşine de iki tane kinder pingui yedim sonra bi uyumusum jdjdjdjsjsjskalkarken cocuk bi tekmeledi artık ne için anlamadım neyse arada olur öyle bi şey olmaz dimiiiii
Yarın bi yürürüm telafi ederim bencede öyleohhh afiyet olsun bence arada bir yapılan kaçamaklardan hiçbi şey olmaz onlar da psikolojimize iyi geliyo mesela öyle düşünüyorum ben
Ayy canınız cektiyse kusura bakmayın kızlar yeni uyanmıstım düsünemedim hakkınızı helal edinOff pizza mıı bizde mi yesekk
33 yasındayım canım yok çokta takmıyorumCanoo
Moralini bozma. Kaç yaşındasınnn yaşa görede farklılık gösteriyor o test hemde her zaman doğru sonuç vermiyor.
yakın yıne aılen buradaysa sık gelıp gıdıyorsunduryok manisada yaşıyorum canım :)
Yok canoo çekmedi dışardaki pizzaları hele hiç içinde sucuk salam varya görünce tiksiniyorum resmen şakasına takıldım benAyy canınız cektiyse kusura bakmayın kızlar yeni uyanmıstım düsünemedim hakkınızı helal edin
O zaman o yaştan dolayı normal muayanede iyiyse bizim tek bekliyeceğimiz şey detaylı ultrasyon.33 yasındayım canım yok çokta takmıyorum
ErkekAAa canım ne guzell seninki cinsiyet ne
Hadiyaaabende balıkesirliyiiiim ayy hemşeehri çıktık
İyi yapmıssın afiyet olsun peynırlı dıosn zaten bişey olmaz ondan kuzumBen bugün tam bi hamilelik yaşadım valla yedim içtim yattım, bi peynirli pizza yedim orta dünden farkındaysanız yol yapıodum fast food diye peşine de iki tane kinder pingui yedim sonra bi uyumusum jdjdjdjsjsjskalkarken cocuk bi tekmeledi artık ne için anlamadım neyse arada olur öyle bi şey olmaz dimiiiii
Rica ederımmCanımm teşekkür ederiimmistanbula gelmem bile kısıtlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?