- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.201
Günaydınnçok güzeller canım sağlıkla kullanın :)
Bende kullandım bu fitilden canım , şifa olsun inşallah.
günaydınnnnn kızlar
Çok güzel haberlerle gel canım beniimmGünaydınn
Birazdan kontrole gidicem hem hazırlanıyorum hem ağlıyorun bana dua edin güzel şeyler duyayım
Bende bu gümüş kapaktan aldım ama bide 999 ayar olanı var ikisi arasındaki farkı bilen var mıKızlar ebebek indirimden bunları aldım ben
Çok bi fiyat farkı yoktu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden ben 999 aldım, daha tavsiye ediliyordu ama 925le kalite açısından uçurum olduğunu düşünmüyorumBende bu gümüş kapaktan aldım ama bide 999 ayar olanı var ikisi arasındaki farkı bilen var mı
Terliyor da olabilir canımKızlar ben bide şunu fark ettim ıslaklık sadece iş yerindeyken hissediyorum evde iç çamasırım nemli olmuyor iş yerinde deri koltukta oturmaktan olabilir mi
KızlarrrrÇok güzel haberlerle gel canım beniimm
Çok şükür gözün aydin canimKızlarrrr
Kistlerimm kaybolmuşşş bebeğim sağlıklıymışşş
Detaylı ultrasyon için gün verdi salı akşam 19:40 da detaylıya gireceğim.
Allah razı olsun canımÇok şükür gözün aydin canim
Çok sevindim canım benimKızlarrrr
Gaviskon içç canoo doktorun verdi mi o şuruptannnKızlar midem resmen yangın yeri
Ayşenuuur bana mide demee.. benim midem hamilelikten önce de zaten çok problemliydi. Artık rennie şurupu kafama dikiyorum, yeşil elmasız günüm geçmiyorKızlar midem resmen yangın yeri
999 ayarb olanı aldım canım ben . O tavsiye ediliyorBende bu gümüş kapaktan aldım ama bide 999 ayar olanı var ikisi arasındaki farkı bilen var mı
İşte günün güzel haberiKızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?