- 27 Mart 2023
- 928
- 324
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.481
Ya benimde 4 gün kala belli olur mu acaba yaMerhabaa, öncelikle inşallah sağlıkla nasip olur :) bende çatlatma iğnesi vurulduğumda bu tarz şeyler yaşamıştım yan etki gibi de olabilir , benim hamileliğimin en etkin belirtisi kasıklarıma bıçak batar gibi olmasıydı, bu belirti ile test yapıp öğrenmiştim 4 gün kala , ama herkesin vücudu ve tepkisi farklı tabi :)
canım çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapman gerekir öncesi yalancı pozitif çıkabilir.Ya benimde 4 gün kala belli olur mu acaba ya
Ona tam 8 gün var nasıl bekleyeceğimcanım çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapman gerekir öncesi yalancı pozitif çıkabilir.
Ama bak benimki aşağıda gibi sanki mesela şuan nerde hissediyorsun sen hareketlerini falan ben bazen ayaklarını direyince rahmime dogru hissediyorum resmenAmaannn hep eski inançlar yok erkek aşagıda olur bilmem nee benimki yukarlarda vallahaa
Bakıyolar kalp atışınıda kontrol ediyolar kuzum bi sancı değil nst ye girmesende sancı belli olmazz biliyorum ama ben seviyorum ya o kalp atışları oluyo çok hoşuma gidiyo yarım saat
Ben de bazen aşağıda hissediyorum hareketleriniAma bak benimki aşağıda gibi sanki mesela şuan nerde hissediyorsun sen hareketlerini falan ben bazen ayaklarını direyince rahmime dogru hissediyorum resmenhimm bakalım o deneyimi nasip olursa ilk kez yasicaz
Suan sagda kafası ortaya çıktı azönce sertlesti baya ama ayakları idrarıma basında busefer kukuma yanma gibi birsey oluyo enfeksiyon kaparsında olur ya o yanma işersin acır aboovv kız bi korkuyom acaba enfeksiyonmu diye arada bi zorluyo tabii ben teli elime alayim kolum karnımda duruyo koluma vuruyoAma bak benimki aşağıda gibi sanki mesela şuan nerde hissediyorsun sen hareketlerini falan ben bazen ayaklarını direyince rahmime dogru hissediyorum resmenhimm bakalım o deneyimi nasip olursa ilk kez yasicaz
Baya bildiğin vajinada hissediyorum tekme atıyor SıpaBen de bazen aşağıda hissediyorum hareketlerini
Hahahah çok fenalar yaaaa maşallah bıdıklara eşim elini koyunca falan tepki veriyor ya o çok hoşuma gidiyorSuan sagda kafası ortaya çıktı azönce sertlesti baya ama ayakları idrarıma basında busefer kukuma yanma gibi birsey oluyo enfeksiyon kaparsında olur ya o yanma işersin acır aboovv kız bi korkuyom acaba enfeksiyonmu diye arada bi zorluyo tabii ben teli elime alayim kolum karnımda duruyo koluma vuruyorahatsız etme beni diye
Aaa denk getiriyonuzmuHahahah çok fenalar yaaaa maşallah bıdıklara eşim elini koyunca falan tepki veriyor ya o çok hoşuma gidiyor
Benimki pisligine esim elini koyunca duruyoAaa denk getiriyonuzmukocişkon tutarken kaçmıyomu
Hahahahahaahahahahhaa aynı durumdayım adam daha pes etti artık dokunmuyo tribe girdiBenimki pisligine esim elini koyunca duruyobabaya karsi tepkimiz ayni
Ne zaman hareket başlasa eşimin elini koyuyorum karnıma hep yakalıyoruz. Hatta biraz önce öyle bir tekme geldi ki yerimden zıpladım çok korktum o neydi öyle diyeAaa denk getiriyonuzmukocişkon tutarken kaçmıyomu
Canım anlıyorum senin isteğini ve hayallerini ama bence kendi biraz rahat bırak ben 3 tane kayıp yaşadım hepsi ayrı hayal kırıklığıydı bu 4. gebeliğim hamile kalabilmekte önemli fakat önemli olan sağlıkla kucağına alabilmek emin ol buna umarım hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın ama gözünü seveyim hurafelere düşme çıkamazsın beni bu gebeliğimden önce en son saman kaynatıp üstüne oturtuyorlardı napıyonuz dedim aydım çaresizlikten şaşırıyor insan dualarım seninleArkadaşlar konu açtım çamaşır suyu ile denedim eğer doğruysa hamileyim şaka gibi ya hahahahhahaja ben mi kaç defa daha yapmıştım böyle ilk defa oldu iğne etkisini acaba bilemedim li şimdi Aranızda ki hamilelerden 1 kişi denese olur mu ya
Bende dünden beri öyleyim uyuyamadım gece kalkıp magnezyum içtim doğumu bilmesem dicem doğuruyorum sırtım kasıklarım kramp giriyor büyüyor herhaldeKızlaar selam. Benim kasıklarıma çok kramp giriyor afedersiniz küçük tuvaletimi bile yaparken zorlanıyorum, hep bir rahatsızlık hissi var sizlerde de oluyor mu? Bebiş hareketli diye çok endişelenmiyordum ama biraz arttı şimdi
Bekar arkadaşım denedi olmadı burdan bi iki arkadaşlar özelden konuşuyoruz onlar denedi köpürdü şimdi diğer evli arkadaşım yaptı onda da köpürmedi ama bir umuttur işteCanım anlıyorum senin isteğini ve hayallerini ama bence kendi biraz rahat bırak ben 3 tane kayıp yaşadım hepsi ayrı hayal kırıklığıydı bu 4. gebeliğim hamile kalabilmekte önemli fakat önemli olan sağlıkla kucağına alabilmek emin ol buna umarım hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın ama gözünü seveyim hurafelere düşme çıkamazsın beni bu gebeliğimden önce en son saman kaynatıp üstüne oturtuyorlardı napıyonuz dedim aydım çaresizlikten şaşırıyor insan dualarım seninle
Aşırı ise bir doktora görün canım istersen, hafif hafif bende de oluyor bazen özellikle gece uykusundan uyanınca sabah tuvaletimi yaparken, bazen sağa sola dönerken. Ama ben bebek hızlı büyüyor bu sıra diye düşünüyorumKızlaar selam. Benim kasıklarıma çok kramp giriyor afedersiniz küçük tuvaletimi bile yaparken zorlanıyorum, hep bir rahatsızlık hissi var sizlerde de oluyor mu? Bebiş hareketli diye çok endişelenmiyordum ama biraz arttı şimdi
Aynen bende öyleyim korkuyordum demekki normalmisBaya bildiğin vajinada hissediyorum tekme atıyor Sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?