2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ya benimde 4 gün kala belli olur mu acaba ya

Ama bak benimki aşağıda gibi sanki mesela şuan nerde hissediyorsun sen hareketlerini falan ben bazen ayaklarını direyince rahmime dogru hissediyorum resmen himm bakalım o deneyimi nasip olursa ilk kez yasicaz

Reactions: Jou
Ama bak benimki aşağıda gibi sanki mesela şuan nerde hissediyorsun sen hareketlerini falan ben bazen ayaklarını direyince rahmime dogru hissediyorum resmen himm bakalım o deneyimi nasip olursa ilk kez yasicaz
Suan sagda kafası ortaya çıktı azönce sertlesti baya ama ayakları idrarıma basında busefer kukuma yanma gibi birsey oluyo enfeksiyon kaparsında olur ya o yanma işersin acır aboovv kız bi korkuyom acaba enfeksiyonmu diye arada bi zorluyo tabii ben teli elime alayim kolum karnımda duruyo koluma vuruyo rahatsız etme beni diye

Hahahah çok fenalar yaaaa maşallah bıdıklara eşim elini koyunca falan tepki veriyor ya o çok hoşuma gidiyor

Reactions: Jou
Kızlaar selam. Benim kasıklarıma çok kramp giriyor afedersiniz küçük tuvaletimi bile yaparken zorlanıyorum, hep bir rahatsızlık hissi var sizlerde de oluyor mu? Bebiş hareketli diye çok endişelenmiyordum ama biraz arttı şimdi

Aaa denk getiriyonuzmu kocişkon tutarken kaçmıyomu
Ne zaman hareket başlasa eşimin elini koyuyorum karnıma hep yakalıyoruz. Hatta biraz önce öyle bir tekme geldi ki yerimden zıpladım çok korktum o neydi öyle diye ay resmen çok garip bi his ya şuanda da korkuyorum ama birkaç ay önce olsa nasıl olacak yapamam derdim. 22. Haftada böyleyse ilerleyen zamanda napıcaz bakalım

Arkadaşlar konu açtım çamaşır suyu ile denedim eğer doğruysa hamileyim şaka gibi ya hahahahhahaja ben mi kaç defa daha yapmıştım böyle ilk defa oldu iğne etkisini acaba bilemedim li şimdi Aranızda ki hamilelerden 1 kişi denese olur mu ya

Canım anlıyorum senin isteğini ve hayallerini ama bence kendi biraz rahat bırak ben 3 tane kayıp yaşadım hepsi ayrı hayal kırıklığıydı bu 4. gebeliğim hamile kalabilmekte önemli fakat önemli olan sağlıkla kucağına alabilmek emin ol buna umarım hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın ama gözünü seveyim hurafelere düşme çıkamazsın beni bu gebeliğimden önce en son saman kaynatıp üstüne oturtuyorlardı napıyonuz dedim aydım çaresizlikten şaşırıyor insan dualarım seninle

Bende dünden beri öyleyim uyuyamadım gece kalkıp magnezyum içtim doğumu bilmesem dicem doğuruyorum sırtım kasıklarım kramp giriyor büyüyor herhalde

Bekar arkadaşım denedi olmadı burdan bi iki arkadaşlar özelden konuşuyoruz onlar denedi köpürdü şimdi diğer evli arkadaşım yaptı onda da köpürmedi ama bir umuttur işte

Aşırı ise bir doktora görün canım istersen, hafif hafif bende de oluyor bazen özellikle gece uykusundan uyanınca sabah tuvaletimi yaparken, bazen sağa sola dönerken. Ama ben bebek hızlı büyüyor bu sıra diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…