2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kız naber seni görünce egzersiz geliyo hahahaha hala başlamadım.bakseninki devammı
Jouuuuu ya çok güldüm Allahda seni güldürsun sorma bende düzenli yapamıyorum niye anlamadım ama yürüyüş yapıyorum düzenli olarak ama çok şükür iyi gibiyim ondan sanırım bel sırt ağrısı olunca düzenli yapcam herhalde ben biraz öyleyim ağrılar olunca yapıyorum bir süre götürüyor beni iyilik çok şükür şekerimi ölçturmustum açlık oda normal çıktı o kafamda sıkıntıyı biraz sen napyosn nasıl gidiyor

Reactions: Jou
Valla caniisi ben hamilelik boyunca hiç vermedim sorma hep üzerine koydu herkes zayıftın ondan diyor doğumdan sonra çabuk verirsin diyorlar galiba beni kekliyorlar ama olsun bende ona inanmak istiyorum şöyle bakınca 7 de bana çok fazla geliyor ama hiç almış gibi de hissetmiyorum ya o yüzden bakıp geçiyorum benim boyda kısa ya tombalak birşey olcam sanırım 15 i görürsem

Hahahaha yerim senii yaa aaa şekerini hallettin o halde yanii sekerin yok dimi şimdii yerinde olsam tatlıyı gotürmüştüm ahhaha(herkesin benim gibi kilo almasını istiyom) bende napem aynı kuzuşumm detaylım çok şükür herşey yolunda down sendrom riskide yokmuş onuda atlattık geriye 20marttan sonra açlık kan şekerime bakıcaz doktorum bakalım neler olcak

Ben de nisan sonu, mayis basi gibi dip bucak temizlik dusunuyorum. Koltuk silmeli cam cerceve mutfak dolaplari vs. Temizlikci de esim zaten simdi bile yoruluyorum o zaman hic yapamam ellerinden oper dedim

Canım bence de çok takılmamak lazım ama elde değil insan takıyor ben de rahat 11-12’yi görürüm gibi geliyor son aylarda. Doktor da 15’e kadar yolu var boşver dedi. Özellikle akşam iştahım çok açılıyor nutellalar, patlamış mısırlar, kaşarlı tostlar gözümün önünden geçiyor ama yemiyorum hiçbir faydası yok

Sadece çok fazla yememen gerekiyormuşşş jouu
Yok kiz hergun yapmiyorum tabi bikere yaptim buhafta pazartesi etmistim buaksama gene yaparim bi kutu dardanel den icinde az yag var ama omega acisindan cok iyi zaten herşey fazlası zarar

Ton balığı zararlı diye duydum cano ben hamilelikte
Aaa kim demiskii aksine kocam böyle şeylere çok bilgilidirr o aldı yiyeyim diye internetlerdede baktım zararlı görmedim hamilelikte aksine sağlıklı faydaliymış tabi iyisini alırsan

Yani bir tane daha test var bide onu yaptircam aynen açlık normal çıktı şükür ay yok kız benim tatlıya hiç aram yoktur hayatta çikolata şerbetli şeyler falan canım istemez yani gebelikte de değişmedi bu şükür ohh maşallah çok şükür ya inşallah onda da birşey çıkmaz kuzu. Açlık normal çıktıysa tokluk nasıl çıkar sence bide ona baktırcam

Bende kızımdan önce asla tatlıyla aram yoktu hamileliktede aramadım hiç doğurdum o iş tam tersine döndü evett bide tokluk işide varr zaman daralıyor nst ye bile giricezz

O zaman dansss sağlığımjz yerinde olsunda bebislerimizle gerisi hallolur elbet ya napalim

Bende kızımdan önce asla tatlıyla aram yoktu hamileliktede aramadım hiç doğurdum o iş tam tersine döndü evett bide tokluk işide varr zaman daralıyor nst ye bile giricezz
Yaaaa umarım dönmez ya vücut bu şimdi birşey de diyemiyorum erkek de de tatlı çok yeniyormus bende olmadı öyle birşey hepsinin zmaanu gelcek elbet nst ye neden sancı yokken giriliyor ben onu pek anlayamıyorum ya

Amaannn hep eski inançlar yok erkek aşagıda olur bilmem nee benimki yukarlarda vallahaa
Bakıyolar kalp atışınıda kontrol ediyolar kuzum bi sancı değil nst ye girmesende sancı belli olmazz biliyorum ama ben seviyorum ya o kalp atışları oluyo çok hoşuma gidiyo yarım saat

Aaa kim demiskii aksine kocam böyle şeylere çok bilgilidirr o aldı yiyeyim diye internetlerdede baktım zararlı görmedim hamilelikte aksine sağlıklı faydaliymış tabi iyisini alırsan
Evet evet aslında dikkatli alıp yemek lazımmış civa mı ne içermeyenden galiba

Evett kuzumm onu gordum ama iyisini aliyoken markasina güveniyosan tabi yiyebilirsin
Jou ton balığı derin dip balığı olduğu için yenmemesi tavsiye ediliyor. Dip balıklarında civa bulunuyor çünkü ve omega 3 alıcam derken aslında çok fazla toksik madde alıyormuş ve bebeğe zararlıymış. Doktoruna sorabilirsin. Benim ilk randevumda doktorum balık ye ama dip balığı olmasın demişti. Onlar da hamsi istavrit gibi küçük balıklar genelde. Mesela mezgit ve mercan da dip balığı ve gebelikte yenmemesi gerekiyor.

Hımm anladımm canım kizımda birsey olmadı ama dikkat etmekte fayda var tabii öyle balıklar yemediğim için hadi bunu yiyeyim dedim

Hepsi yaslı canım annemde uzakta zaten, arkadaş olarakta bilmiyorum kimseyi kendim cagırmam kimsede teklif etmez gibime geliyor gerek yok hem bulurum birini ya da dediğim gibi eşimle hallederiz
Aynen teklif gelmese insan cagiramaz malesef Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…