- 19 Aralık 2021
- 2.198
- 2.731
- 83
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.461
Jouuuuu ya çok güldüm Allahda seni güldürsun sorma bende düzenli yapamıyorum niye anlamadım amaKız naber seni görünce egzersiz geliyo hahahaha hala başlamadım.bakseninki devammı
Amin canımmmbenim 40. haftam 2-3 haziran gibi nasipse mayıs da doğum olur heralde :)) sağlıkla vaktinde kolaylıkla gelsin yavrucaklarımız
Valla caniisi ben hamilelik boyunca hiç vermedim sorma hep üzerine koydu herkes zayıftın ondan diyor doğumdan sonra çabuk verirsin diyorlar galiba beni kekliyorlar ama olsun bende ona inanmak istiyorumBenim de bugün 22+1 sabah aç karnına tartıldım 3.800 almışım. Masabaşı çalışıyorum pek hareket edemiyorum o yüzden yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Sabah kahvaltısına pek önem vermezdim şimdi sadece beslenmeme sabah 1 yumurta ve kahvaltılıkları ekledim hafta da 3-4 gün de yarım avokado ekliyorum. Bir de ekstra olarak günde bir porsiyon meyve ekledim. 49.5 la hamile kalmıştım. Umarım 10 kg’ı geçmem diyorum çünkü boyum kısa
Hahahaha yerim senii yaaJouuuuu ya çok güldüm Allahda seni güldürsun sorma bende düzenli yapamıyorum niye anlamadım amayürüyüş yapıyorum düzenli olarak ama çok şükür iyi gibiyim ondan sanırım bel sırt ağrısı olunca düzenli yapcam herhalde ben biraz öyleyim ağrılar olunca yapıyorum bir süre götürüyor beni iyilik çok şükür şekerimi ölçturmustum açlık oda normal çıktı o kafamda sıkıntıyı biraz sen napyosn nasıl gidiyor
Ben de nisan sonu, mayis basi gibi dip bucak temizlik dusunuyorum. Koltuk silmeli cam cerceve mutfak dolaplari vs. Temizlikci de esimDogru canım ben de öyle yapayım hem odası falan gelir kurulduktan sonra olsun her sey, aslında iki gün bi ablada bulmak istiyorum temizlige ama inanır mısınız bulmak imkansız kimse yok, en kötü eşime devredicem temizliği ben yönlendirerek evimiz cok büyük degil zaten 2+1 halılar gidince ev boşalır ztn o da iyi kötü yapar bi şeyler koltuklarda temizlenir cocuk odası ztn yeni gelecek oraya bi süpürüp vileda yeter işte camlar sorun onuda çekçekli paspaslar var ya camlar için çıkanlardan onla mı halletsem diyorum bilemedim
Canım bence de çok takılmamak lazım ama elde değil insan takıyorValla caniisi ben hamilelik boyunca hiç vermedim sorma hep üzerine koydu herkes zayıftın ondan diyor doğumdan sonra çabuk verirsin diyorlar galiba beni kekliyorlar ama olsun bende ona inanmak istiyorumşöyle bakınca 7 de bana çok fazla geliyor ama hiç almış gibi de hissetmiyorum ya o yüzden bakıp geçiyorum benim boyda kısa ya tombalak birşey olcam sanırım 15 i görürsem
Ton balığı zararlı diye duydum cano ben hamilelikteNiye kiz
Sadece çok fazla yememen gerekiyormuşşş jouuNiye kiz
Yok kiz hergun yapmiyorum tabi bikere yaptim buhafta pazartesi etmistim buaksama gene yaparim bi kutu dardanel den icinde az yag var ama omega acisindan cok iyiSadece çok fazla yememen gerekiyormuşşş jouu
Aaa kim demiskii aksine kocam böyle şeylere çok bilgilidirr o aldı yiyeyim diye internetlerdede baktım zararlı görmedim hamilelikte aksine sağlıklı faydaliymış tabi iyisini alırsanTon balığı zararlı diye duydum cano ben hamilelikte
Yani bir tane daha test var bide onu yaptircam aynen açlık normal çıktı şükür ay yok kız benim tatlıya hiç aram yoktur hayatta çikolata şerbetli şeyler falan canım istemez yani gebelikte de değişmedi bu şükürHahahaha yerim senii yaaaaa şekerini hallettin o halde yanii sekerin yok dimi şimdii yerinde olsam tatlıyı gotürmüştüm ahhaha(herkesin benim gibi kilo almasını istiyom ) bende napem aynı kuzuşumm detaylım çok şükür herşey yolunda down sendrom riskide yokmuş onuda atlattık geriye 20marttan sonra açlık kan şekerime bakıcaz doktorum bakalım neler olcak
Bende kızımdan önce asla tatlıyla aram yoktu hamileliktede aramadım hiç doğurdum o iş tam tersine döndüYani bir tane daha test var bide onu yaptircam aynen açlık normal çıktı şükür ay yok kız benim tatlıya hiç aram yoktur hayatta çikolata şerbetli şeyler falan canım istemez yani gebelikte de değişmedi bu şükürohh maşallah çok şükür ya inşallah onda da birşey çıkmaz kuzu. Açlık normal çıktıysa tokluk nasıl çıkar sence bide ona baktırcam
O zaman dansssCanım bence de çok takılmamak lazım ama elde değil insan takıyorben de rahat 11-12’yi görürüm gibi geliyor son aylarda. Doktor da 15’e kadar yolu var boşver dedi. Özellikle akşam iştahım çok açılıyor nutellalar, patlamış mısırlar, kaşarlı tostlar gözümün önünden geçiyor ama yemiyorum hiçbir faydası yok
Yaaaa umarım dönmez ya vücut bu şimdi birşey de diyemiyorumBende kızımdan önce asla tatlıyla aram yoktu hamileliktede aramadım hiç doğurdum o iş tam tersine döndüevett bide tokluk işide varr zaman daralıyor nst ye bile giricezz
Amaannn hep eski inançlar yok erkek aşagıda olur bilmem nee benimki yukarlarda vallahaaYaaaa umarım dönmez ya vücut bu şimdi birşey de diyemiyorumerkek de de tatlı çok yeniyormus bende olmadı öyle birşey hepsinin zmaanu gelcek elbet nst ye neden sancı yokken giriliyor ben onu pek anlayamıyorum ya
Evet evet aslında dikkatli alıp yemek lazımmış civa mı ne içermeyenden galibaAaa kim demiskii aksine kocam böyle şeylere çok bilgilidirr o aldı yiyeyim diye internetlerdede baktım zararlı görmedim hamilelikte aksine sağlıklı faydaliymış tabi iyisini alırsan
Evett kuzumm onu gordum ama iyisini aliyoken markasina güveniyosan tabi yiyebilirsinEvet evet aslında dikkatli alıp yemek lazımmış civa mı ne içermeyenden galiba
Jou ton balığı derin dip balığı olduğu için yenmemesi tavsiye ediliyor. Dip balıklarında civa bulunuyor çünkü ve omega 3 alıcam derken aslında çok fazla toksik madde alıyormuş ve bebeğe zararlıymış. Doktoruna sorabilirsin. Benim ilk randevumda doktorum balık ye ama dip balığı olmasın demişti. Onlar da hamsi istavrit gibi küçük balıklar genelde. Mesela mezgit ve mercan da dip balığı ve gebelikte yenmemesi gerekiyor.Evett kuzumm onu gordum ama iyisini aliyoken markasina güveniyosan tabi yiyebilirsin
Hımm anladımm canım kizımda birsey olmadı ama dikkat etmekte fayda var tabiiJou ton balığı derin dip balığı olduğu için yenmemesi tavsiye ediliyor. Dip balıklarında civa bulunuyor çünkü ve omega 3 alıcam derken aslında çok fazla toksik madde alıyormuş ve bebeğe zararlıymış. Doktoruna sorabilirsin. Benim ilk randevumda doktorum balık ye ama dip balığı olmasın demişti. Onlar da hamsi istavrit gibi küçük balıklar genelde. Mesela mezgit ve mercan da dip balığı ve gebelikte yenmemesi gerekiyor.
Aynen teklif gelmese insan cagiramaz malesef Allah yardımcın olsunHepsi yaslı canım annemde uzakta zaten, arkadaş olarakta bilmiyorum kimseyi kendim cagırmam kimsede teklif etmez gibime geliyorgerek yok hem bulurum birini ya da dediğim gibi eşimle hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?