2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar,
Öksürürken, hapşırırken böyle ıslaklık hissetme gibi durumlarınız oluyor mu? İlk gebeliğim bir de kasların böyle gevşek olması normal mi ki?
Oluyor valla bazen akıntı mı diğeri mi ayırt edemiyorum ama kasların gevşek olması kötü mü ki kaslar güçlü olduğunda ve gevşetmeyi bilmediğimizde doğumda zorluk yaratabiliyor diyordu bir ebe

kızlar merhaba, geçen hafta doktor kontrolüm vardı, doktordan geldikten sonra ara ara birkaç gündür ani hareketlerde ya da normal uzanırken sağa sola döndüğümde , yemek hazırlarken başım dönüyor yaşayan var mı doktora da soracağım neden acaba, doktorun verdiği demir takviyesini vs. birkaç ilacı da düzenli kullanmıyorum açıkcası ondan olabilir mi diye düşündüm

Magnezyum bu tarz ağrılar icin hamilelikte veriliyormuş canım kullanabilirsin

ayyy acemi benimde öyle akşamları tef gibi geriliyor karnım korkutuyor beni sıpa . sabah yumuşacık :))

takviyeleri kullan canım , ben kullandığım halde b12 düşük çıktı bugün iğne verdi doktorum . bebeklerimiz hızlı kilo alma sürecine girdi normal olarak değerlerimiz oynuyor

Oooo hayırlı olsun sırada küçük gelen ayakkabılar var neyse ki terlik sezonu yakın
Kızlar ben ilk hamilelikte hiç odem olmadı hiç şişmedim ama bunda bakalım neler olcak bana yüzüğümü sadece doğuma 10gun once daha takamamiştım son takışımdı düşünün şuanlık yüzüğüm hala olmakta

kızlar ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için doktorum riske atmayalım 38. haftaya kadar normal gelmezse sezeryan ile alalım dedi beni bi heyecan sardı
Canım ben de kullanıyorum hem iğne hem hap. 2. Hamileliğimde de kullanmıştım 38 +3 te sezaryen oldu. Bunda da aynı olursa mayıs 25 gibi faln mi olur benim acaba bilemedim şimdi. 1 Eylül sat.

Bende kullanıyorum hem iğne hem hap neden risk oluyor ki acaba
2 kaybım var benim canım , bu iğnelerle ilk defa ilerledik buraya kadar çok şükür, bekleyip riske atmayalım diyor doktorum o yüzden , korkuyor biraz sanırım . ama iğne kullanıp normal doğum yapanlar görüyorum normal doğumla bir derdi yok 40-41i beklemek istemiyor sadece

Canım ben de kullanıyorum hem iğne hem hap. 2. Hamileliğimde de kullanmıştım 38 +3 te sezaryen oldu. Bunda da aynı olursa mayıs 25 gibi faln mi olur benim acaba bilemedim şimdi. 1 Eylül sat.
aynen canım mayısın o haftası olur nasipse bnaa da 24 mayısın oralar diye denk geliyor

Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah banada hapı 36da bırak iğneyi doğumdan sonra 1 ay daha kullan dedi sezeryan falan demedi ama benimde senin gibi olduğu için biraz tedirgin oldum bakalım hayırlısı

ben hem özel hem devlet doktoru takipliyim, bu ayın 20 sinde nasipse devlet doktoru ile randevum var , bu konuyu birde onunla konuşacağım , nasip olursa sonuca seni de etiketlerim farklı bir doktor görüşümüz olur, tedirgin olmana üzüldüm herkes aynı olacak diye bir şey yok, sağ salim vaktinde sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…