- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.861
Benimde dr öyle demisti açlık tokluk şekerone bakalım önce dedi 20sinden sonra gel dediBugün sağlık ocağına uğradım takip için,şeker yüklemesi sordum yapsam mı diye.Eğer yaptırmak istemezsen açlık-tokluk kan şekerine bakalım sadece dedi.şüpheli değilsin zaten çok gerek yok ama açlık-tokluk sağlık ocağında bakabiliriz dedi.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Yani her muayenede bahsediyor. Rahim ağzı uzunlugundan yapısından falan. İyi diyor. Ama mm olarak birsey demediKizlar doktorunuz rahim boyunuzu ölçtü mu benim sınıra yakın dikiş atmaktan bahsediyorlar
Rahim ağzı kısalığı varsa serklaj mi ne deniyordu ona dikiş atıyorlar canimKizlar doktorunuz rahim boyunuzu ölçtü mu benim sınıra yakın dikiş atmaktan bahsediyorlar
Evet dikisten bahsediyorlarRahim ağzı kısalığı varsa serklaj mi ne deniyordu ona dikiş atıyorlar canim
İse yarar mı bilemiyorumEvet dikisten bahsediyorlar
2 gün önce gittiğimde 40 mm çok iyi dedi banaKizlar doktorunuz rahim boyunuzu ölçtü mu benim sınıra yakın dikiş atmaktan bahsediyorlar
Benim bildiğim 25mm altına atıyorlar endişelenme bence2 gün önce gittiğimde 40 mm çok iyi dedi bana
Kesinlikle artık otururken karnına ağrılar giriyor üstten aşağı afedersiniz ama sütyen bile baskı yapıyor mesir macunu hep oturarak çalışıyoruz ya biz.benim idrar yolu enfeksiyonum oluyor sürekli yani idrarımı tam yapamıyorum hissediyorum , oda içerde kaldıkça enfeksiyon yapıyor, bebek baskıladığı için sanırım bu durum. bir de akşamları işte kasılıyor artık iyice. bütün gün oturuyoruz ya.. onun dışında bana pek zararı yok gibi :)
Benim baştan beri kısalık var şuan 2,9 seviyelerinde ama benim doktorum artık önemli değil açılma ve sancı takip edeceğiz zaten serviks artık kısalmaya başlayacak demişti, her doktor bu konuda farklı düşünebiliyor , ama çok kısaysa ve dikiş gerekiyorsa korkma, yaptır , onu doğumdan hemen önce açıyorlar çok kolay bir işlem diye okumuştumKizlar doktorunuz rahim boyunuzu ölçtü mu benim sınıra yakın dikiş atmaktan bahsediyorlar
evet kuzum kesinlikle oturarak çalışmamızın eksi yönleri bunlar, ben arada kalkmaya çalışıyorum tabi ama şöyle uzanıp rahatlamam akşam 9 da filan oluyor , o saate kadar malesef pek mümkün olmuyorKesinlikle artık otururken karnına ağrılar giriyor üstten aşağı afedersiniz ama sütyen bile baskı yapıyor mesir macunu hep oturarak çalışıyoruz ya biz.
hayırla sağlıkla gelsin inşallah canım :)Selam kızlar benim de geçen hafta doğum tarihimiz belli oldu. İkinci sezeryanım olacak benim annem şehir dışından geleceği için tarihi erken aldık kendini ona göre ayarlayıp gelicek. Doktorum 25 Mayıs'tan sonra istedgn tarihte alırım dedi hafta sonu giriyor araya 27-28 mayıs olsun dedi bende 28 Mayıs istiyordum zatenşafak 80 gün
ayy rümeysa ağlatırsın benimesirmacunu Yaseminn, bu "2024 Haziran Anneleri" başlığını ilk açtığında burda birkaç kişiydik. Şimdi 100 kişiden fazlayız. Mayısta doğum yapacak olman, tarihi falan yazınca, çok duygulandım. Ne çabuk geçti hamileliklerimiz de doğuruyoruz 2-3 aya... Hayırlısıyla sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim...
Aynıyızzz senle yerime oturana kadar 9 buçuk oluyorevet kuzum kesinlikle oturarak çalışmamızın eksi yönleri bunlar, ben arada kalkmaya çalışıyorum tabi ama şöyle uzanıp rahatlamam akşam 9 da filan oluyor , o saate kadar malesef pek mümkün olmuyor
Bende hayranlıkla bakıyorum nasıl geçti diyeayy rümeysa ağlatırsın benigerçekten o günlere bakınca ne hızlı geçti ama dimi ? Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucaklarımıza aldırsın evimize dönmeyi nasip etsin hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?