2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ennn sevdiğimmm çocukları çok seviyorum ya bir çocukla oynayıp gülmeme şansın yok bütün sıkıntıları unutturuyorlar terapi gibi hep iyi olsunlarr
Tabi kuzumm dogru o yokken ben çok sıkılıyordum herkesten uzağım günümü dolduruyor artık benimkide kızımda çok zor oldu hamileliğim 2.5 sene çok ugraştım aşılama oldum 2 kez tutmadı neler neler yaşayacağım vardı diyorum bazen sonra hersey tamamdı tahlil falan tüp bebek olcaktımki hamileyim

Ay var gibiiii sende de varsa çok büyük ihtimal gamzeli bebişkooo ya sen daha kaç haftalıksın dünyaya gelmemişsin poz vermeyi nereden biliyorsunnn

En yakın arkadaşımı doğurdum dedikleri bu kendisi de gelmeyi sana kavuşmayı çok istemiş annesi

Ay var gibiiii sende de varsa çok büyük ihtimal gamzeli bebişkooo ya sen daha kaç haftalıksın dünyaya gelmemişsin poz vermeyi nereden biliyorsunnn
Yaa sorma eşimle baktıkca fotoğrafa sanki büyümüste kücülmüs gibi birini görüyoruz acaba dedim cocuk bizim diye mi bize öyle geliyor ama baksana sen de aynı seyi dedin poz vermis gibi resmen anasına cekmis yavrum bende fotojenigimdir hfjfjfjfjjd

öpüşeliiiim çok geçmiş olsun kuzum valla hamilelikte daha da düşüyor sanki bağışıklık dikkat etmek lazım

Canımm normal neden diyelim
Sırt ustü yatarsak kan damarları bebeğe geçişini engelliyo öyle olduğu için ağrı yapıyor canım yatmamayı özen gösterirsin
Aa ben kızımın hareketlerini daha iyi hissediyorum diye sırt üstü yatıyordum bazen bunu bilmiyordum teşekkür ederim

Kızımın popişi büyük sanırım biraz başka bir açıklaması yok

Aa ben kızımın hareketlerini daha iyi hissediyorum diye sırt üstü yatıyordum bazen bunu bilmiyordum teşekkür ederim
bazen yap tabiii bende hissetmek için yapıyorumm ama hep uzanma yeterr nedemek canım besin akışıda azalıyormuş ağırlıktanda olur hersey var yani oyüzden önerilmiyo hiç

kasık ağrıları bende de oluyor beste , sanırım büyümeyle ilgili, doktorlar sorun yok diyorsa endişelenme hiç :) nasılsınız bebek nasıl ? çok şükür bugünlere geldik , kaçıncı haftada doğum planlanıyor

Doktorlar henüz doğum planlamıyor senin kızın pek niyeti yok diyorlar. Her gün ultrasonla bakıyorlar baya oynuyor sadece dönemiyor suyu olmadığı için. Benim ne yazık ki kesemdeki yırtık kapanmadı o yüzden az az suyum gelmeye devam ediyor hatta bazen pembe su gibi geliyor. Baktıklarında kanama görmüyorlar olabilir diyorlar.27+5 olduk ilk yazdığımda 22+4 falandım sanırım baya büyüdük teyzeleri kızım çok güçlü

Belki dönmeye falan calısıyodur canım ondan da olabilir, benimde bu ara kasıklarımda fazlaca hareketini hissediyorum dönmeye baslayabilir ona yoruyorum
Suyu yok ya dönemez gibi geliyor bana tabi bilemiyorum tam ama ağrı olunca biraz korkuyorum

Çok güçlü çokk :) maşallah güzel kızına , ilgiyle takip ediyorum seni, Rabbim korusun sağlıkla vaktinde kolaylıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…