- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.201
oyyy kokusu geldi burnumaaa :)))Banyo yaptırdıktan sonrakiii hali
Ben önden ücretsiz izne ayrılıyorum. Doğum iznine nisanın 22 sinde ayrılacağım ve o zaman maaş alacağımMerhaba
İzne ayrılıyorum dediniz ya doğum ücreti alacak mısınız. Çünkü onu alabilmek için 32. Haftadan önce rapor felan almamak gerekiyor bir sorayım dedim.
Kuzucuğumm nasılsınMerhaba
İzne ayrılıyorum dediniz ya doğum ücreti alacak mısınız. Çünkü onu alabilmek için 32. Haftadan önce rapor felan almamak gerekiyor bir sorayım dedim.
Yaaa o koku ben size anlatamıyorumm acayip değişik bi koku hep koklayın 1haftasonra gidiyo iyice hatta göbek kordonu düşene kadar zaten yıkıyosun onu gidiyooyyy kokusu geldi burnumaaa :)))
Doktor tutabilirsin dedi ama bilmiyorum. Bir hafta sonra duruma kontrole gidip öyle de karar verebilirim. Evet borcumuz olmasın diye bu çabamızCanım yanlış anlamayın ama neden tutuyorsunuzki bebeğe günah ve sevap işlenmiyor ki bebeğe günah ediyorsunuz tabiki siz daha iyi bilirsiniz kendinizi öyle tutayimda borcum olmasın diye düşünmeyin inanki iyi değil benim arkadaşımda tutmuştu böyle ve bebeği zarar gördü kilosu yavaşladı yapmayın öyle
Fazlası erken doğuma sebebiyet verebilir en fazla 3 tane yiyebiliriz 6 tane deniliyor ama ben 3 tane yiyorum kan şekerini dengelemesi açısındanCanım hurma yeme şuan erken doğuma sebebiyet veriyor.
Son haftalarımızda doğum için yenmesi iyi diye biliyorum.
Tamam canım ozaman doktorun diyorsa icinde rahat saDoktor tutabilirsin dedi ama bilmiyorum
Acıkıyorıuz tabi ama dayanılmayacak ölçüde değilTamam canım ozaman doktorun diyorsa icinde rahat sa
Heee iyi barii benim başım donüyo ellerim titriyo acıkınca illa ağzıma atıcam birşey zaten bide kızımda var epeyde zorlanırımAcıkıyorıuz tabi ama dayanılmayacak ölçüde değil
Bu bende oluyor eğer bebeğin ayakları aşağıdaysa ayak bacak hareketi dedi doktorumKızlar tam vajina kısmında pıt pıt pıt kalp atışı gibi ritmik şeyler hissettim 3-4 dk sürdü , yaşayan var mı bunu?
Kizzzz ayağı vuruyo hahahahah bak heleee yaramazz kızçee çıkmağa çalişayyyKızlar tam vajina kısmında pıt pıt pıt kalp atışı gibi ritmik şeyler hissettim 3-4 dk sürdü , yaşayan var mı bunu?
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımAranızda en erken ben doğuracağım gibi duruyor susuz bebekleri 34 te alıyorlarmış 6 hafta kalmış şaka gibi…
Oyy hıçkırık mı tuttuyor acaba? Ben de de oluyor bazennKızlar tam vajina kısmında pıt pıt pıt kalp atışı gibi ritmik şeyler hissettim 3-4 dk sürdü , yaşayan var mı bunu?
Biz seninle aynıyız sanırım canımmm ben bugün 25+0 oldummmAnamm en duşük haftalıkk benmiyim yaben daha 24+6 haftalık
Vajinada içten ama kötü vuruyor sanki çıkacakmış gibi korkmuyor değilim normal mi bilmiyorumKızlar tam vajina kısmında pıt pıt pıt kalp atışı gibi ritmik şeyler hissettim 3-4 dk sürdü , yaşayan var mı bunu?
Ooooo ozamann takipteyizzzBiz seninle aynıyız sanırım canımmm ben bugün 25+0 oldummm
Kiz normal normall cıkamazzz hele ordanVajinada içten ama kötü vuruyor sanki çıkacakmış gibi korkmuyor değilim normal mi bilmiyorum
Ooooo ozamann takipteyizzzseninki cinsiyet ne peki
Ordan cikcak kız başka nerden çıkacakKiz normal normall cıkamazzz hele ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?