- 19 Aralık 2021
- 2.198
- 2.732
- 83
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.321
Dua et geçsin jouuuKuzum yaa
Ederim canim benimm benimkide iyi ama sınırda sonuçta sadece dikkat et dedi dahiliye bana hanii sınıra yakin dediDua et geçsin jouuu
Bende de öyle çıkmıştı ama cihaz aldım sürekli ölçüyorum, sabah açlık yüksek çıkıyor şimdi. Ölçümden önce hiçbir belirti yoktu ama şimdi ben de sabahları kalkınca hemen bir şey yemezsem elim ayağım boşalıyor, bayılacak gibi oluyorum, başım dönüyor, uzanıyorum biraz geçiyor. Yemekten sonra toparlanıyorum canım. Biraz sıkıntılı bir süreç oldu benim için de maalesefBende tokluk çıktı aç karnına verdiğim normal. Ama şuan beni çok yoruyor birşey yiyorum elim kolum dökülüyor kendimi çok güçsüz hissediyorum yemek yemek işkence oldu diyetle düzelecek mi bilmiyorum oda ayrı bir olay zaten diyettekilerle de doymuyorum beni yıprattı biraz vücudumu güçsüz bırakıyorsende herhangi bir belirti var mıydı yükleme yapınca mi çıktı? Gebelikten sonra geçer onu biliyorum ama şuan beni zorluyor karnım falan şişiyor ne yesem
İnan sınırda falan olsa ya da beni rahatsız eden bir durum olmasa hiç kafama takmicamEderim canim benimm benimkide iyi ama sınırda sonuçta sadece dikkat et dedi dahiliye bana hanii sınıra yakin dedi
Isimiz zor vallahi hamilelik son aylara yaklaşınca vücut şaşırıyor artık tabi çok normal kuzumİnan sınırda falan olsa ya da beni rahatsız eden bir durum olmasa hiç kafama takmicamolsun dikkat et yine de sen
Benimki de tam tersi işte senin ki açlık benim ki tokluk. Benim içinde öyle inann Rabbim kolaylık versinBende de öyle çıkmıştı ama cihaz aldım sürekli ölçüyorum, sabah açlık yüksek çıkıyor şimdi. Ölçümden önce hiçbir belirti yoktu ama şimdi ben de sabahları kalkınca hemen bir şey yemezsem elim ayağım boşalıyor, bayılacak gibi oluyorum, başım dönüyor, uzanıyorum biraz geçiyor. Yemekten sonra toparlanıyorum canım. Biraz sıkıntılı bir süreç oldu benim için de maalesef
Evet bende aynı şeyi düşünüyorum bebek büyüdükçe zorlaşıyor Rabbim kolaylık versin bıdıklarımiza hayırla sağlıkla kavusalim inşallahIsimiz zor vallahi hamilelik son aylara yaklaşınca vücut şaşırıyor artık tabi çok normal kuzum
Amin inşaallahh buyüzden ana olmaj buna gerektirir her zorlukla mucadeleEvet bende aynı şeyi düşünüyorum bebek büyüdükçe zorlaşıyor Rabbim kolaylık versin bıdıklarımiza hayırla sağlıkla kavusalim inşallah
Yok canım normaldede zor varis geçmiyor malesefGebelikte tedavi edilmiyor galiba
Yiyip hemen yattıysan, uyuduysan normaldir. Ben de yiyip yatınca mide yanması ve hazımsızlıkla uyanıyorum...Kızlae iyi geceler,
Bu aralar yediklerimi sindiremiyorum.
Bugünde biraz midemi karıştırdım resmen sonra az sağıma yatayım dedim uyumuşum midem ağzımda kalktım ve ne yediysem herşeyi çıkardım kusmam normal mi acaba ya aklıma takıldı.
Dondurma yemiştim hep onun çikolatası midemi yakıyordu ve sonunda çıktı yani ona bağlıyorum ama sizede sorayım dedim benim gibi olanlarınız var mı
Canım uzanıyorsan hemen de oluyor oturup 3 saat uzanmaKızlae iyi geceler,
Bu aralar yediklerimi sindiremiyorum.
Bugünde biraz midemi karıştırdım resmen sonra az sağıma yatayım dedim uyumuşum midem ağzımda kalktım ve ne yediysem herşeyi çıkardım kusmam normal mi acaba ya aklıma takıldı.
Dondurma yemiştim hep onun çikolatası midemi yakıyordu ve sonunda çıktı yani ona bağlıyorum ama sizede sorayım dedim benim gibi olanlarınız var mı
Evet bende normalde dikkat ediyordum yatmamaya akşamda uykum geldi yatayım dedim olanlar olduYiyip hemen yattıysan, uyuduysan normaldir. Ben de yiyip yatınca mide yanması ve hazımsızlıkla uyanıyorum...
Kefirde alıp deniyeyim bari bir kere hamilelikten önce içmiştim hiç beğenmemiştim amaCanım uzanıyorsan hemen de oluyor oturup 3 saat uzanma
Mesela yemek yedikten hemen sonra kefir iç altınkılıç laktozsuz dan içiyorum ben mideni rahatlatırr gece uyuyunca sağa değil soldan uyu
İlk yükleme yapıldığında 84 çıkmıştı, tokluk 146 çıkmıştı. Onun üzerine cihaz aldım, onunla ölçünce açlık yüksek çıktı hep. Tekrar dahiliyeye gittim, orada da açlık 98, tokluk 123 çıktı. Evde üç tane cihaz var hepsi farklı ölçüyor artık hangisine inanacağımı şaşırdım. İnsülini dört ile başlamıştık sonra 12’ye kadar çıktım. Ancak diğer cihazları alınca onlar daha düşük ölçmeye başladı bu defa tekrar düşürdük böyle ilginç bir süreç yaşıyorumBenimki de tam tersi işte senin ki açlık benim ki tokluk. Benim içinde öyle inann Rabbim kolaylık versinaçlığın kaç çıkmıştı
Çok teşekkür ederim kndi adıma bu gurupta değilim ama o kadar korkutuki şeker bni buraya sürekli bakyyorm şekerle ilgili birşey diyen olursa diye bnde iki gündür çok dikkat ediyorum gece çok aacikyorm ama asla kalkıp yemiyorum sabahı bekliyorm ekmeği şekerli herşeyi kestim inşallah yapsbilrm 149 çıkmıştı sizin ne kadar çıkmıştıMerhaba. Benim de sekerim sinirda cikmisti, ve 1 aydir gercekten normalde beyaz sekerli seyleri tuketmememe ragmen hep tatli ekmek yiyordum. sonra sinirda cikinca dikkat ettim. Ozellikle kahvaltida recel yemedim. Difrizden cavdar cikarip kizartip yedim. Iki yumurta yedim iki yumurta yeyince uzun saat tok tutuyor oglende baska seylere yonelmiyorum. Canim pogaca istese karabugday unlu, yulaf unlu yaptim. Aksamlari mutlaka protein ve salata yiyorum ki acikmayayim sonra baska seylere saldirmayayim diye. Gunduz de iki kere ara ogun yapiyorum yogurtlu yulafli bir seyler yiyorum. Dikkat ettikce bu beslenme sekliyle hic yukselmedi. Canim hadi cok tatli istedi diyelim elma konsantresi suyuyla sutle tatli yaptim yedim. Onlarda da siniri asmadi. Boyle boyle yukseltmeyen urunleri hep test edip olcerek buldum simdi daha rahatladim. Ve yiyebiliyorum Diger turlu cesitli seyler yemeyince de insan cok acikiyor daha da zararli seyler yiyor bence . Paylasmak istedim Umarim herkesin rahat gecer
Kizz ben ve kızım çok severizz yemekte hrp içeriz benimde midem rahatsızdır reflü var bende az birşeyKefirde alıp deniyeyim bari bir kere hamilelikten önce içmiştim hiç beğenmemiştim ama
Aynıysa normal dirCevaplar için teşekkür ederim kızlarr çoğumuzda aynı demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?