- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.361
Bnde 50 g lani icmistm bnde çok dikkat edcem onuda alırım teşekkür ederim75 grlik yapmistik benimde cok sinirda cikmisti 140 li bir sey. bence acikinca o kadar beklemeyin sonra vucut dengeyi kuramiyor. mesela file de karabugday patlagi var sifir seker. lor peyniri ile aksam onu yemeniz daha saglikli olmaz mi yani ben arastirmalarimda falan hep oyle gordum. sekerimi yukseltmeyen seyleri de deneye deneeye buldum hayatima soktum su an iyi gidiyor cok sukur. bebis biraz ileriden gittigi icin ben cok korktum suyum fazlaydi ki hala fazla. bakalim zamanla duzelir insallah
Canım wasntt
Canım wasnttkalktığımdan beri temizlik kahvaltı tertip düzen derken gelemedim nasılsınızzz
Yaaa kolay gelsinnKızlar bana bir güncelleme geldi. Azıcık iş yapsam nefes nefes kalıyorum. Aldığım nefes yetmiyor gibi oluyorhello 3. Trimestr
Yaaaa ne güzel telaşlara başlamışsınYaaa kolay gelsinnsormaaa ben bugün hastane çantası için hazırlığa başladım. Kıyafetlerin etiketini keserken yoruldum vallahi akşama ütü vs var. Senin gibi nefesim yarım kapasite resmennn
Evet benim oluyor, yer yer acıyorKızlar karnınız dalga dalga dalgalanıyor mu ? Bu olurken de bazen acıyor mu
O zaman normalEvet benim oluyor, yer yer acıyor
Aynenn ama bayram daha uygun olur da ben sabredemedimYaaaa ne güzel telaşlara başlamışsınben bayramda yapacağım diye yapmadım ama canım da çok istiyor o işleri bebek baş aşağı döndüğünde bu nefessizlik artıyormuş. E bide büyüyorlar çok şükür
Dalgalanıyor ama acı hissetmedim hiç kuzumKızlar karnınız dalga dalga dalgalanıyor mu ? Bu olurken de bazen acıyor mu
Hapın ismi ne acaba doktorum banada verdide ben hiç kullanmadım. Gaviscon içiyorum sadece.Günaydın Jouuuu
Mideme artık hiç bişi fayda etmediği için doktor hap verdi, kahvaltıdan kalktım midem yanmıyor. İnanamıyorumm
Benim acıyor yaseminn. Bugünde karnımın tam ortasına bir ağrı girdi durdu orda hazımsızlık gibiydi sankiKızlar karnınız dalga dalga dalgalanıyor mu ? Bu olurken de bazen acıyor mu
Kasıklarınızada ağrı sancı giriyor mu aradaO zaman normalsizler de de aynı durum olunca bir rahatlama geliyor
Pulcet canım, rennie falan hikayeymiş. Ama belli bi zamandan önce veremezdim bebek küçüktü dediHapın ismi ne acaba doktorum banada verdide ben hiç kullanmadım. Gaviscon içiyorum sadece.
Banada protech 40 mg hap vermişti hiç kullanmadım. Gaviskonu genelde gece yatarken içiyorum sabaha kadar rahat uyuyorum bende ama doktorum hapı içersen daha rahat edersin dedi.Pulcet canım, rennie falan hikayeymiş. Ama belli bi zamandan önce veremezdim bebek küçüktü dedi. Gerçekten bugün sabah uyandığımda içtim hala yanma yok
Ay ay çok güzel heyecanlar wasnttAynenn ama bayram daha uygun olur da ben sabredemedimçanta hazırlıcamm sadece.
Çokk şükür
Benimde olmuyordu bugün acıttı canımı seyyahcım yaaDalgalanıyor ama acı hissetmedim hiç kuzum
Benim regl günlerimde oluyor elifKasıklarınızada ağrı sancı giriyor mu arada
Evet benimde oluyor din gece afedersiniz tam rahime sıkışmıştı sanki ayağı üst üste o kadar şiddetli tekmeler attı ki ağrıyor du biraz ayağımı yukarıya dogrulttum iyi geldiKızlar karnınız dalga dalga dalgalanıyor mu ? Bu olurken de bazen acıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?