2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bnde 50 g lani icmistm bnde çok dikkat edcem onuda alırım teşekkür ederim

Canım wasntt kalktığımdan beri temizlik kahvaltı tertip düzen derken gelemedim nasılsınızzz

Kızlar bana bir güncelleme geldi. Azıcık iş yapsam nefes nefes kalıyorum. Aldığım nefes yetmiyor gibi oluyor hello 3. Trimestr
Yaaa kolay gelsinn sormaaa ben bugün hastane çantası için hazırlığa başladım. Kıyafetlerin etiketini keserken yoruldum vallahi akşama ütü vs var. Senin gibi nefesim yarım kapasite resmennn

Yaaa kolay gelsinn sormaaa ben bugün hastane çantası için hazırlığa başladım. Kıyafetlerin etiketini keserken yoruldum vallahi akşama ütü vs var. Senin gibi nefesim yarım kapasite resmennn
Yaaaa ne güzel telaşlara başlamışsın ben bayramda yapacağım diye yapmadım ama canım da çok istiyor o işleri bebek baş aşağı döndüğünde bu nefessizlik artıyormuş. E bide büyüyorlar çok şükür

Aynenn ama bayram daha uygun olur da ben sabredemedim çanta hazırlıcamm sadece.
Çokk şükür

Pulcet canım, rennie falan hikayeymiş. Ama belli bi zamandan önce veremezdim bebek küçüktü dedi . Gerçekten bugün sabah uyandığımda içtim hala yanma yok
Banada protech 40 mg hap vermişti hiç kullanmadım. Gaviskonu genelde gece yatarken içiyorum sabaha kadar rahat uyuyorum bende ama doktorum hapı içersen daha rahat edersin dedi.

Merhaba , kızlar hem göğüs kalkanı hem de pedi gümüş kapak vs bunlardan hangisini ya da hepsini aldınız mı ?
Emzirme sütyeni alırken kendi bedeninizin ne kadar büyüğünü aldınız ya da tam mi aldınız ayni şekilde külot da :) artık kendime de bir şeyler almam gerekiyor tavsiyelerinize ihtiyacım var ben büyük ihtimalle Mayıs annesi oluyorum doktorum erken almamız lazım seni dedi , plesenta damarı bebek çıkışını kapattığı için sezeryan olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…