- 25 Ağustos 2019
- 62.471
- 119.938
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #16.361
Hahahahaha uleenn sesli güldümm hahahahaha yemesin diye mi dedin onuNormalde yerdim jou gebeliğin ilk zamanları eşim yemişti benim canım istemedi yememistim ay eşim bana günlerce koktu o zamandan beri sucuk yiyemiyorum hiç canımda istemiyor eşime de yeme çok kokuyor Sabaha kadar kokuya uyanıyorum dedim şimdilik bizim sucuk defteri kapalı
Ayy geçmiş olsun yaseminim mideni rahatlat biraz istersenGelsin sağlıkla seyyahcığımama sanırım öyle bişi değil.üşüttüm sanırım
Heee valla kız cidden çok kötü kokuyor ve uyanıyorum kokuya şaka gibi normalde de zaten koku hassasiyetim vardır gebelikte 3 katına çıktıHahahahaha uleenn sesli güldümm hahahahaha yemesin diye mi dedin onu
Millet çise uyanır gece ben kokuyaHahahahaha uleenn sesli güldümm hahahahaha yemesin diye mi dedin onu
Bu bennnMillet çise uyanır gece ben kokuya
Sağolasın mevsimimmAyy geçmiş olsun yaseminim mideni rahatlat biraz istersen
Pişirip yediğim çok olduAramızda sucuk yiyen varmıacayip canım çekkti
Günaydın yasemincim nasılsınGünaydın kızlarrr izne çıktım evdeyim bi boşluk hissettim böylegüpgüzelll günleriniz olsun
İnan elif gece kokuyor yani uykumdan uyanıyorum hatta bir kere sabah kalktım lavaboya falan gittim ilk zamanlar bulantım falan da var neyse biraz rahatlamaya çalıştım odaya geldim hani dışardan giriyorsun ya oda bir sucuk kokuyor ben nasıl kustum ama lavaboyu zor buldumBu bennn
Eşide sucuğu çok sever yiyip geliyor resmen sabah uyandığımda felan oda bile sucuk kokuyor ya
Biliyor musun eşler bu tarz şeyler yerken bizden izin almalıymış bir yazıda okumuştum
Günaydın canım bugün nasılsın peki şimdi birden evde olunca boşluğa düşersin napcaktim ben ya falan diyeGünaydın kızlarrr izne çıktım evdeyim bi boşluk hissettim böylegüpgüzelll günleriniz olsun
Bugune kadar ilkkez böyle oldum ya kısıtlamamak gerekirr neolcak sankii köylüler hergün neler yiyodu bilmedenPişirip yediğim çok oldu
Ayy güldürdün benii manyahhhMillet çise uyanır gece ben kokuya
Koku epey almıssın belli kuzuş yaa neyseki daha ağzına atamaz oldu adamHeee valla kız cidden çok kötü kokuyor ve uyanıyorum kokuya şaka gibi normalde de zaten koku hassasiyetim vardır gebelikte 3 katına çıktı
Günaydın Yaseminn iyi yapmışsınn izne çıkarakk yürümek bile zor artıkGünaydın kızlarrr izne çıktım evdeyim bi boşluk hissettim böylegüpgüzelll günleriniz olsun
Bol bol uyuGünaydın kızlarrr izne çıktım evdeyim bi boşluk hissettim böylegüpgüzelll günleriniz olsun
Dün akşam ve gece bende böyle bir şey hissettim acaba nasıl şu yalancı sancı denen şey bendeki hafifti ama rahatsız da ediyorduKızlar bu sabah sol taraf belimden daha doğrusu yan tarafımdan kasigima doğru sancı gibi birşey oldu biraz devam etti şimdi geçti yalancı sancı dedikleri böyle birşey mi acaba tek taraflı oluyor mu böyle bebeğimde bir iki gündür aşağıya iniyor gibi hissediyorum oturunca karnım bacaklarıma degmeye başladı hareketlerini aşağıda daha baskın hissediyorum
Mesajın enerjisini taaaa Manisadan hissettim beeeGünaydınnn guzel annelerrr bal anneleerrrr tostiikk anneleerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?