2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bende bilmiyorum ayni parmakta devam edecek ben perşembe kontrolüm var söylerim doktoruma

Geçen bi videoda yeni doğanı öpmüşler diye menenjit geçmiş allahtan eşim de aynı fikirde öpme falan yok diyor, benim annem yazık uzaktan severim derken kv istediği gibi at koşturamaz, doğru dürüst hiçbir şey yapmadılar ztn, her şeyi kendim hazırladım, doğumdan sonrasını da büyük konuşmak istemem muhtaç olmayayım ama hallederim

Ben 3 defa ağır geçirdim o zaman benim bebek tam bağışıklık kazanacak desene

Amin amin Allah muhtaç etmesin, bence hazırlık kısmı da doğduktan sonrası kadar zor ve yorucu. Alıştıktan sonra zaten hiç kimseye ihtiyacımız olmayacak inşallah

Benim eşim de uçuk bulaşır diye çok korkuyor hatta daha doğmadan birkaç kişinin kalbini bile kırdı çocuğa yaklaşma konusunda ben de korkuyorum açıkçası ama asla bişi diyemem sanırım ne yapacağım bilmiyorum

Aaayy acemiim doğumu yakın olanlar yapamıyor diyorlar doğru mu cidden bilmiyorum ama kaç haftaliksin şuan
36+5 geçen hafta kontrolde kanala girmemişti ama ev işi yaparken çok eğilip kalkıyorum, ev 4. Katta asansör yok pilates topuna da başladım bakalım cuma günü ne diyecek ay heyecanlandım sen yapabildin miii

Kizlar size de ikizler burcu olacagini duyunca yandin hapi yuttun gibi tepkiler geliyor mu yoksa benim cevremdeki arkadas gorunumlu fesatlar mi böyle. Hamile bi bayana uyu artik uyuyamazsin gezemezsin gibi yorumlar insani sinir ediyor
Bunu her burç için söylüyorlar. Eşim de ikizler kendisinden razıyım. Ben buna hiç katılmıyorum burca göre olsaydı dünyada yaşatan bütün ikizler aynı karakterde huyda olurdu ama değil. Boşver canım dinleme hiç sinir bozuyorlar

Ben yerde oturduğum zamanlarda deniyorum yani oluyor daha
Ben yapamıyorum hadi bakalım doğru çıkacak mı
Ayyy marymmm çok hazırımmmm kokulu kokulu öpmek için sabırsızlanıyorum
Günaydınnn Bende atıyorım ayağımı halaaaaa bu sabah ağrım var benım ya. Kum sancım heçmiyor bir türlü sabahları daha çok olıyor
Çok geçmiş olsun canım
Hahaha yasemincim söylediğim buydu işte atamiyorsan az kalmıştır
Mevsiim evettt ayyy heyecanlandım
Ay şimdi denedim yok yapamıyorum bacağım tutulacaktı az daha normalde yapabiliyor muydun acaba aaa çok şaşırdım şuann
Acemiiiimmm sanırım finale yaklaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…