- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #17.261
Hahahahaha iyi üşenmedin kiz öyle yapa yapaKızlar misafirim gelecek bir şeyler hazırlayayım dedim ay ne zorlandım. Bir ikram hazırladım yattım bir toz aldım yattımyata yata yetişcem inşallah
Ben yarın ütülemeye başlarım hadi beraber yapalımAyy evet hazırlanmıyor resmen yaa iyice panda olduk
Evettt olurrrBen yarın ütülemeye başlarım hadi beraber yapalım
Ben 84 ile hamile kaldım şuan 94 kiloyum canım.Kaç kilodasınız kızlar? 19 kilo aldım ben tam 1 ay var doğuma.her iki hamileliğimde de 23 kilo almıştım sanırım bu da öyle olacak
15 şimdiden. Daha bir ay varKaç kilodasınız kızlar? 19 kilo aldım ben tam 1 ay var doğuma.her iki hamileliğimde de 23 kilo almıştım sanırım bu da öyle olacak
İyi az almışsın canım.ben çok zayıftım dşye sanırım hızlı kilo aldım.neyse ki 3 ayda eski kiloma dönüyorum.tabi yaş faktörü var veremeye de bilirşmBen 84 ile hamile kaldım şuan 94 kiloyum canım.
Bebeği suyu rahmi sayarsak kaç kilo aldım bilmiyorum ama 10 kilo aldım şuana kadar.
Son ayda 5 kilo alınıyor genelde şişlerle birlikte15 şimdiden. Daha bir ay var
Cybex düşündüğüm markalardan biri bir de prego var. Ana kucağı dahil mi geliyor yoksa ayrıca mı alıyoruz onuCanım merhaba çok sevindim Beste kuşuma
Ben cybex twist 2 tercih ettim hem kabin boy hem 360 derece dönebiliyor. Ana kucağı araba koltuğu olarak kullanılıyor ben oldukça beğendim
Prego biz de düşünüyoruz ama ağır diye duydumCybex düşündüğüm markalardan biri bir de prego var. Ana kucağı dahil mi geliyor yoksa ayrıca mı alıyoruz onu
3 ayda eski kilona giriyorsan takma boşuna boşver bebekler sağlıklı olsun yeterİyi az almışsın canım.ben çok zayıftım dşye sanırım hızlı kilo aldım.neyse ki 3 ayda eski kiloma dönüyorum.tabi yaş faktörü var veremeye de bilirşm
Kaynanama kahvaltıya geldim saat 1 deHaberleşelim
Evet ya ben anlık saçma bi kararla prego travel quattro aldım. Malzemesi falan kaliteli baya ama ağır sanırım. Cybex gb pockit en küçük katlanan bastondan da alacağım.Prego biz de düşünüyoruz ama ağır diye duydum
Ayrıca alınıyor ve birde aparat almak gerekiyor bebek arabasında kullanımı içinCybex düşündüğüm markalardan biri bir de prego var. Ana kucağı dahil mi geliyor yoksa ayrıca mı alıyoruz onu
TamamdırrrrKaynanama kahvaltıya geldim saat 1 de
Akşam eve geçince yıkayacağım bebeğim kıyafetlerini yarında haberleşiriz
Hastane çıkışını nerden aldınızHaha bu bu duruma sevindim
Ama normalde 32 de hazır olması gerekmiş acil başlamamız gerek
Benimki hazır beşiktaş mağazasından formasinı aldıkHastane çıkışını nerden aldınız
Bugün e bebek ve civile gittim zıbın ve takım aldım. Ama ilk giyeceği hastane çıkışını nerden alsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?