- 12 Ekim 2023
- 321
- 503
- 18
- 27
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #17.301
Bende öyleyim 1 haftadır karın ağrısı ishal mide bulantısı ve bebek kanala girmiş 2 haftam kaldı zaten sezeryana o günü beklerse tabi bakalımKızlar merhaba 36+5 teyim dün sabah bir mide bulantısı başladı sürekli istifra ediyorum doktoruma yazdım ama henüz cevap alamadım bir arkdaşımın da başına aynı şey gelmiş bulantılardan iki hafta sonra doğum yapmış var mı böyle bir şey yaşayan aramızda
Evett kuzumm oda güzel kızımda kullanmıştımBende dalinin sıvısını almıştım. Ne çok ağır kokuyor nede az normal bir güzel kokusu var.
Günaydın Jouuu teşekkür ederiz, senin de anneler günün kutlu olsunGünnnooooooooooo
Anneler günümüz kutlu olsun canlarım
Haftaya benim sezaryen günüm. Bugün 36+6. Aynıymışız. 2 hafta önce çok olmayan kusma bende de başladı. Normal sanırım ya bebişin yeri kalmadı iyice mideye baskıyı arttırdı sıpaKızlar merhaba 36+5 teyim dün sabah bir mide bulantısı başladı sürekli istifra ediyorum doktoruma yazdım ama henüz cevap alamadım bir arkdaşımın da başına aynı şey gelmiş bulantılardan iki hafta sonra doğum yapmış var mı böyle bir şey yaşayan aramızda
Çok normal canım bebek büyüdü baskı oluyor. E birde vücut sindirim olarak zorlanıyor , bağırsaklar doğum için kendini temizlemeye çalışıyor. Yani içerde büyük bir hazırlık var. Misafiri yolcu etmek adınaKızlar merhaba 36+5 teyim dün sabah bir mide bulantısı başladı sürekli istifra ediyorum doktoruma yazdım ama henüz cevap alamadım bir arkdaşımın da başına aynı şey gelmiş bulantılardan iki hafta sonra doğum yapmış var mı böyle bir şey yaşayan aramızda
Günaydın canım 1 cm açıklık genelde oluyor artık bu haftalarda. Sağlıkla vaktinde gelsin yavrularımız inşallahKızlar günaydın, şuan 35 haftalık hamileyim. Geçen hafta hafif adet sancısı kasılma gibi ağrım olduğunu size de yazmıştım, dün bunu doktora söylediğimde alttan iki parmağıyla muayene etti bir parmak açıklığın var dedi. Demekki o hissettiklerim boşa değilmiş
Bir hafta daha dinlen progesteron kullan pazartesi tekrar gel dedi. Dua edin bebişim en az iki hafta daha beklesin
Canım Yasemin mutluluğun katlanarak artsın inşallah bebişinle uzuuuun yıllar beraber kutlayın anneler gününüYıllardır anneler gününde buruk olan bir Yasemin vardıbu yıl hem çok mutlu hem çok telaşlı bir anne adayı olarak hepinizin anneler gününü kutluyor o sıcacık kalplerinizden, endişelerinizden kucaklıyorum sizleri. Hepimiz çok güzel anneler olacağız inşallah sizleri seviyorum
Kaç haftaliksin canım belki yediğin bisey dokunmusturKızlar merhaba 36+5 teyim dün sabah bir mide bulantısı başladı sürekli istifra ediyorum doktoruma yazdım ama henüz cevap alamadım bir arkdaşımın da başına aynı şey gelmiş bulantılardan iki hafta sonra doğum yapmış var mı böyle bir şey yaşayan aramızda
Benimde öyle oluyor bazen sertleşiyor adet sancısı gibi oluyor yalancı sancı diyorlar Perşembe günü gittim doktora herşey normaldi ağrılar içinde magnezyuma devam edecez hala da öyle oluyor kasılma dediğiniz şey nasılKızlar günaydın, şuan 35 haftalık hamileyim. Geçen hafta hafif adet sancısı kasılma gibi ağrım olduğunu size de yazmıştım, dün bunu doktora söylediğimde alttan iki parmağıyla muayene etti bir parmak açıklığın var dedi. Demekki o hissettiklerim boşa değilmiş
Bir hafta daha dinlen progesteron kullan pazartesi tekrar gel dedi. Dua edin bebişim en az iki hafta daha beklesin
Sağol bebişimmGünaydın Jouuu teşekkür ederiz, senin de anneler günün kutlu olsun
Amin canım inşallah. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Çok güzel sevgi dolu merhametli bir anne olacağına inanıyorum. Iyiki bu gruptaki iyiki seni açtığın bu konuyla tanıma fırsatı bulduk. Biz de seni seviyoruzYıllardır anneler gününde buruk olan bir Yasemin vardıbu yıl hem çok mutlu hem çok telaşlı bir anne adayı olarak hepinizin anneler gününü kutluyor o sıcacık kalplerinizden, endişelerinizden kucaklıyorum sizleri. Hepimiz çok güzel anneler olacağız inşallah sizleri seviyorum
Amin güzel wasntCanım Yasemin mutluluğun katlanarak artsın inşallah bebişinle uzuuuun yıllar beraber kutlayın anneler gününü
Oy canım HavvaAmin canım inşallah. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Çok güzel sevgi dolu merhametli bir anne olacağına inanıyorum. Iyiki bu gruptaki iyiki seni açtığın bu konuyla tanıma fırsatı bulduk. Biz de seni seviyoruz
Aa bende öyle yapayım o zaman joucummEvett kuzumm oda güzel kızımda kullanmıştım
Ama şampuanı alerji yaptı mustelayı duş jelini kullandım hep hatta bilmiyodum sampuanıda varmış
Saçlarıda oyuzden geç uzadı şiniye akdar saçlıydı hep banyo yapıyodum kızımı rahatlıyodu uyuyodu şimdi sudan kopamıyoruz bıraksan 10saat durur banyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?