2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar merhaba cinsiyet ten anlıyan varmı

Eklentiler

• IMG_4408.webp
    IMG_4408.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_4425.webp
    IMG_4425.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_4445.webp
    IMG_4445.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba kizlar aklıma bir soru takıldı ben şuan 10 haftalık hamileyim sağlık ocağından beni hiç cagirmadilar aşılar nezman başlıyor bide ben sadece folit asit kullanıyorum Dr bana hiç vitamin başlamadı başlaması gerekiyormuydu ikili test için gitcem Aralık'ta acaba ozman mi basliycak teşekkür ederim

Merhaba kizlar aklıma bir soru takıldı ben şuan 10 haftalık hamileyim sağlık ocağından beni hiç cagirmadilar aşılar nezman başlıyor bide ben sadece folit asit kullanıyorum Dr bana hiç vitamin başlamadı başlaması gerekiyormuydu ikili test için gitcem Aralık'ta acaba ozman mi basliycak teşekkür ederim
Bende aynı şekilde düşündüm bu gun

O heralde karakter meselesi. Benim de en kötü huyumdur sabırsızlık. Eşim de sinir oluyor biraz sakin ol sabırlı ol diye 😁 randevuları beklerken 1 gün 1 hafta gibi geçiyor. Ben de şimdi o haftalar nasıl gelecek nasıl beklicem deliriyorum 🙈
Aaa nasıl dayanalım içimizde büyüyen mucize hayatımızdaki en gizli sır nasıl merak etmeyelimm 🙈😂

2li teste gidene kadar sadece folik asit kullandim simdi baska bi takviye ve demis hapi verdi. Saglik ocagi beni de cagirmadi cagirsa ne olacak ki anlamadim?

Günaydın , sağlık ocağına durumunu bildirdin mi canım? Ben gittim hamileyim diye bildirdim bana aşı takvimi verdiler, orada hangi gün ne aşısı olacağımı yazdılar birde 3 kere izleme çağırdılar gebelik boyunca toplam, onların tarihlerini de yazdılar, ilk aşı ve izlem 2 ocakta .

Benıde bir aralıkta sağlık ocağındaki konturölüm. İlk iki kan tahlilini ben sağlık ocağında vermiştım. Kese göründükten snra da bilgi verdim ona göre tarih verdi bana. Ama aşı galan olacakmıyım onu bilmiyorum. Diğer doğumumumun Arasından 6 sene geçtiği içinde hatırlamıyorum aşı ne zman ediyordular diye

mesirmacunu mesirmacunu çok şükürrr çok sevindim 😍❤️ ben de şimdi çıktım doktordan çok şükür her şey yolundaymış hepimizzz güzel hayırlı haberler alalım inşallahhhh maryjane_94 maryjane_94 az kalmışş hemen yaz bizeee 😍
Çok şükür güzel hamişler bizim de şu an her şey yolunda şükür 😍 acemiyogi acemiyogi mesirmacunu mesirmacunu
Biz şu nipt testini yaptırmak istiyoruz, doktorum artık yaptırabilirsin dedi. Pazartesi günü gidip kan vereceğim.
Folik asit bırakabilirsin artık ama daha vitaminleri vermicem dedi midem bulanıyor çok diye.
yaa kızlar bi de 1.8 kg almışım dedi ki iyi ki miden kötü bir de iyi olsa ne yapacaksın daha yeni biraz dikkat et dedi 😂 hiç beklemiyordum açıkçası.
bu arada kimseye söyleme daha çok erken ama bence erkek dedi cinsiyetine 🥹 kız isteyen eşim ve eşimin tarafı şok 😂

Çok şükür güzel hamişler bizim de şu an her şey yolunda şükür 😍 acemiyogi acemiyogi mesirmacunu mesirmacunu
Biz şu nipt testini yaptırmak istiyoruz, doktorum artık yaptırabilirsin dedi. Pazartesi günü gidip kan vereceğim.
Folik asit bırakabilirsin artık ama daha vitaminleri vermicem dedi midem bulanıyor çok diye.
yaa kızlar bi de 1.8 kg almışım dedi ki iyi ki miden kötü bir de iyi olsa ne yapacaksın daha yeni biraz dikkat et dedi 😂 hiç beklemiyordum açıkçası.
bu arada kimseye söyleme daha çok erken ama bence erkek dedi cinsiyetine 🥹 kız isteyen eşim ve eşimin tarafı şok 😂
Gözünüz aydın, hep güzel haberlerimiz olsun 🙏 testte belli olur zaten cinsiyeti, çok heyecanlı 😍. Valla herkese de soruyorum ama fiyat öğrendiniz mi ve ne kadar sürüyormuş sonucun çıkması?

cok sevindim sizin adınıza :) ben de suana kadar 1 kg aldım ama sadece yatıyorum ve peynir-ekmek yiyorum diye cok normal :) sizin icin de hem memeler büyüdü, hem hareketsizlik ve bulantı var.. ödem tutmustur vucudunuz.. hiic canınızı sıkmayın:)
saglıkla gelsin bebeklerimiz..

Canım mary çok sevindim duyduklarıma :) harika haberler bunlar , sağ salim kucağımıza da nasip olsun inşallahhh :KK68: cinsiyet tahmininde bulunması bile çok güzel :) 12+1 olmama rağmen söylemedi benim doktorum :63:

Canım merhaba sağlık ocağına gebe olduğunu söyledin mi. Ben kalp atışını duyduğum gün hastahanede çıkınca gidip haber verdim bilgilerimi falan aldılar doğuma kadar olan kontrollerin tarihlerini verdiler aşı için falan tarihi söyledi bir kaç şeylere değindi bilgi verdi falan ama aramasalar da daha iyi sağlık ocağı çok kafa karıştırıyor çok didik didk etmek istiyorlar sevmiyorum ben

Canım çok mutlu oldum ne güzel haberler 🥳 Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin 🤲 aayy bende kilo aldım seninki gibi ama benim iştahım çok fena durduramıyorum kendimi yemeyince midem bulanıyor çok kilo alcam diye korkuyorum 🤤 şuan kaç hafta oldu cinsiyeti herhalde dr a göre değişiyor kimisi tahminini dahi söylüyor kimisi de net olana kadar hiç birşey söylemiyor sağlıkla gelsin bebeğin 🤲🤍

Günaydın , sağlık ocağına durumunu bildirdin mi canım? Ben gittim hamileyim diye bildirdim bana aşı takvimi verdiler, orada hangi gün ne aşısı olacağımı yazdılar birde 3 kere izleme çağırdılar gebelik boyunca toplam, onların tarihlerini de yazdılar, ilk aşı ve izlem 2 ocakta .
Aa gitmedim ama Dr bana sağlık ocağı gorer burdan kayıtı dedi

Canım merhaba sağlık ocağına gebe olduğunu söyledin mi. Ben kalp atışını duyduğum gün hastahanede çıkınca gidip haber verdim bilgilerimi falan aldılar doğuma kadar olan kontrollerin tarihlerini verdiler aşı için falan tarihi söyledi bir kaç şeylere değindi bilgi verdi falan ama aramasalar da daha iyi sağlık ocağı çok kafa karıştırıyor çok didik didk etmek istiyorlar sevmiyorum ben
Hayir gitmedim ozman gitmem lazım teşekkür ederim

Back
X