- 25 Haziran 2016
- 7.590
- 13.574
- 248
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #4.121
Erkeğe benziyo yüz hatlariKizlar var mi anlayan dr bisey demedi cok merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeğe benziyo yüz hatlariKizlar var mi anlayan dr bisey demedi cok merak ediyorum
Teşekkür ederimmesirmacunu herşeyin yolunda olmasına sevindim canım maşallah
ne kadar oldu senin ki cinsiyet için birşey söyledi mi
![]()
Sizin nasıl geçti hayırlı bir haberlerinizi bekliyoruz inşallah güzel haberlerle dönüş yaparsın Size cinsiyet tahmini yaptı mı ?mesirmacunu canım gittin mi kontroleee
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Benim de randevum 15.45'te, zaman geçmiyor sanki![]()
Bende aynı şekilde düşündüm bu gunMerhaba kizlar aklıma bir soru takıldı ben şuan 10 haftalık hamileyim sağlık ocağından beni hiç cagirmadilar aşılar nezman başlıyor bide ben sadece folit asit kullanıyorum Dr bana hiç vitamin başlamadı başlaması gerekiyormuydu ikili test için gitcem Aralık'ta acaba ozman mi basliycak teşekkür ederim
Bende aynı şekilde düşündüm bu gun
Aynen bende öyle düşünüyorumvalla bugün öyle bir aklıma geldi neden hiç aramiyorlar iletişime gecmiyorlar diye acaba unuttularmi diye düşünüyorum valla
![]()
Aaa nasıl dayanalım içimizde büyüyen mucize hayatımızdaki en gizli sır nasıl merak etmeyelimmO heralde karakter meselesi. Benim de en kötü huyumdur sabırsızlık. Eşim de sinir oluyor biraz sakin ol sabırlı ol diyerandevuları beklerken 1 gün 1 hafta gibi geçiyor. Ben de şimdi o haftalar nasıl gelecek nasıl beklicem deliriyorum
![]()
2li teste gidene kadar sadece folik asit kullandim simdi baska bi takviye ve demis hapi verdi. Saglik ocagi beni de cagirmadi cagirsa ne olacak ki anlamadim?Merhaba kizlar aklıma bir soru takıldı ben şuan 10 haftalık hamileyim sağlık ocağından beni hiç cagirmadilar aşılar nezman başlıyor bide ben sadece folit asit kullanıyorum Dr bana hiç vitamin başlamadı başlaması gerekiyormuydu ikili test için gitcem Aralık'ta acaba ozman mi basliycak teşekkür ederim
Günaydın , sağlık ocağına durumunu bildirdin mi canım? Ben gittim hamileyim diye bildirdim bana aşı takvimi verdiler, orada hangi gün ne aşısı olacağımı yazdılar birde 3 kere izleme çağırdılar gebelik boyunca toplam, onların tarihlerini de yazdılar, ilk aşı ve izlem 2 ocakta .Merhaba kizlar aklıma bir soru takıldı ben şuan 10 haftalık hamileyim sağlık ocağından beni hiç cagirmadilar aşılar nezman başlıyor bide ben sadece folit asit kullanıyorum Dr bana hiç vitamin başlamadı başlaması gerekiyormuydu ikili test için gitcem Aralık'ta acaba ozman mi basliycak teşekkür ederim
Çok şükür güzel hamişler bizim de şu an her şey yolunda şükürmesirmacunu çok şükürrr çok sevindim
ben de şimdi çıktım doktordan çok şükür her şey yolundaymış hepimizzz güzel hayırlı haberler alalım inşallahhhh
maryjane_94 az kalmışş hemen yaz bizeee
![]()
Gözünüz aydın, hep güzel haberlerimiz olsunÇok şükür güzel hamişler bizim de şu an her şey yolunda şükür![]()
acemiyogi
mesirmacunu
Biz şu nipt testini yaptırmak istiyoruz, doktorum artık yaptırabilirsin dedi. Pazartesi günü gidip kan vereceğim.
Folik asit bırakabilirsin artık ama daha vitaminleri vermicem dedi midem bulanıyor çok diye.
yaa kızlar bi de 1.8 kg almışım dedi ki iyi ki miden kötü bir de iyi olsa ne yapacaksın daha yeni biraz dikkat et dedihiç beklemiyordum açıkçası.
bu arada kimseye söyleme daha çok erken ama bence erkek dedi cinsiyetinekız isteyen eşim ve eşimin tarafı şok
![]()
Çok şükür güzel hamişler bizim de şu an her şey yolunda şükür![]()
acemiyogi
mesirmacunu
Biz şu nipt testini yaptırmak istiyoruz, doktorum artık yaptırabilirsin dedi. Pazartesi günü gidip kan vereceğim.
Folik asit bırakabilirsin artık ama daha vitaminleri vermicem dedi midem bulanıyor çok diye.
yaa kızlar bi de 1.8 kg almışım dedi ki iyi ki miden kötü bir de iyi olsa ne yapacaksın daha yeni biraz dikkat et dedihiç beklemiyordum açıkçası.
bu arada kimseye söyleme daha çok erken ama bence erkek dedi cinsiyetinekız isteyen eşim ve eşimin tarafı şok
![]()
Canım mary çok sevindim duyduklarıma :) harika haberler bunlar , sağ salim kucağımıza da nasip olsun inşallahhhÇok şükür güzel hamişler bizim de şu an her şey yolunda şükür![]()
acemiyogi
mesirmacunu
![]()
Canım merhaba sağlık ocağına gebe olduğunu söyledin mi. Ben kalp atışını duyduğum gün hastahanede çıkınca gidip haber verdim bilgilerimi falan aldılar doğuma kadar olan kontrollerin tarihlerini verdiler aşı için falan tarihi söyledi bir kaç şeylere değindi bilgi verdi falan ama aramasalar da daha iyi sağlık ocağı çok kafa karıştırıyor çok didik didk etmek istiyorlar sevmiyorum benMerhaba kizlar aklıma bir soru takıldı ben şuan 10 haftalık hamileyim sağlık ocağından beni hiç cagirmadilar aşılar nezman başlıyor bide ben sadece folit asit kullanıyorum Dr bana hiç vitamin başlamadı başlaması gerekiyormuydu ikili test için gitcem Aralık'ta acaba ozman mi basliycak teşekkür ederim
Canım çok mutlu oldum ne güzel haberlerÇok şükür güzel hamişler bizim de şu an her şey yolunda şükür![]()
acemiyogi
mesirmacunu
![]()
Aa gitmedim ama Dr bana sağlık ocağı gorer burdan kayıtı dediGünaydın , sağlık ocağına durumunu bildirdin mi canım? Ben gittim hamileyim diye bildirdim bana aşı takvimi verdiler, orada hangi gün ne aşısı olacağımı yazdılar birde 3 kere izleme çağırdılar gebelik boyunca toplam, onların tarihlerini de yazdılar, ilk aşı ve izlem 2 ocakta .
Hayir gitmedim ozman gitmem lazım teşekkür ederimCanım merhaba sağlık ocağına gebe olduğunu söyledin mi. Ben kalp atışını duyduğum gün hastahanede çıkınca gidip haber verdim bilgilerimi falan aldılar doğuma kadar olan kontrollerin tarihlerini verdiler aşı için falan tarihi söyledi bir kaç şeylere değindi bilgi verdi falan ama aramasalar da daha iyi sağlık ocağı çok kafa karıştırıyor çok didik didk etmek istiyorlar sevmiyorum ben