2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlarrrr bebeğimin hareketlerini hissediyorum ben anormal bir şekilde.bir haftadır emin değildim ama dün gece çok garip bişi oldu.sol kasığıma yakın parmak gibi sertlik oldu çıkıntı ve hareketi hissettim epeyce,eşim de dokundu korktu resmen.bu 3. Çocuğum onlarda 14. Haftada hissetmiştim
Aaaaaaa 🥲🥲 benimde 2 ci hamileliğim ben nezaman hissetcem acaba ya 🙈

Ben yine grıp oldum ya .aylardır ben dğzelemiyorum sürekli hastayım arkadaşlar be yapsam toparlayamadım. Bogaz aprısı genız alıntısı balgm var bende çok kötüyüm. Gecen haftada salgına yakalanmıştık kumsa mıde bulantısı vardı bızde sureklı o gectı bu oldu. Kilo bile verdim

İyi akşamlar güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik herhangi bir değişiklik oldu mu vücudunuzda yada yüzünüzde ben güzelleştim bu hamilelik yaradı bana sadece arada koku hasasiyetim ve bulantım var peki ya siz
İyi akşamlarrr :) annelik güzellik kattı yani :) ne güzell :) kaç haftalıksın

Ben yine grıp oldum ya .aylardır ben dğzelemiyorum sürekli hastayım arkadaşlar be yapsam toparlayamadım. Bogaz aprısı genız alıntısı balgm var bende çok kötüyüm. Gecen haftada salgına yakalanmıştık kumsa mıde bulantısı vardı bızde sureklı o gectı bu oldu. Kilo bile verdim
geçmiş olsun canım bol bol su tüket

Ay ne güzel.. ben günde 1-2 kere sağlam çıkarıyorum. Yeni aldığımız koltuk kumaşı kokuyor diye kapalı balkona çıkamıyorum. Tüm yüzüm sivilce doldu 😁
Ay kusma çok kötü ya benim evde kokuyor ama bulaşık Makinesi kadar değil makine sanki ölü gibi kokuyor ya toplasam bugüne kadar 4 defa kusmuşumdur 3 sabah ilk saate diigeride ekmek mutfaktaydı çok kötü kokusu geldi öyle kustum aç karna ama ne yapalım artık çekicez geçene kadar nasip

Geçmiş olsun canım bi ıhlamur çayı iç dinlen iyi gelir

İyi akşamlar güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik herhangi bir değişiklik oldu mu vücudunuzda yada yüzünüzde ben güzelleştim bu hamilelik yaradı bana sadece arada koku hasasiyetim ve bulantım var peki ya siz
Ben de güzelleştim cildim parlıyor ama bence hamile kalınca sigarayı bıraktığım ve düzenli beslendiğim vitamin kullandığım için 😂

Evet bende de koku hassasiyeti var.
Bulantı gün içinde var.
Kasık bacak ağrım oluyor . Hatta şuan var sol ayağıma kramp girdi.
Dışardan eve gelince biraz yürüdüm ondan olabilir.

Geçmiş olsun.

Ben de güzelleştim cildim parlıyor ama bence hamile kalınca sigarayı bıraktığım ve düzenli beslendiğim vitamin kullandığım için 😂
Valla sigara alışkanlığım yok ama diger bebeklerime nazaran bunda beslenebiliyorum digerlerinde yediğimi çıkarabiliyordum şükür bunda hiç yediğimi çıkarmadım

Evet bende de koku hassasiyeti var.
Bulantı gün içinde var.
Kasık bacak ağrım oluyor . Hatta şuan var sol ayağıma kramp girdi.
Dışardan eve gelince biraz yürüdüm ondan olabilir.
Ben hamile kaldığımdan beri kasık ağrım var hatta alt karın agrısı bende yürüdüğümde belim ağrıyor hatta 2 gecedir yataktan kalktığımda kalçam ağrıyor bakalım ne olcak

Vitaminim düşük diye vitamin ilaçları kullanıyordum.
B12 ve d icin.
Magnezyum icin soda falan duydum

Ben folik asit multi vitamin ve mineral içeren bi takviye kullanıyorum. Önceden ayak parmağımı büksem kramp girerdi. Soda pek işe yaramıyor. Kramp fazlalaşırsa bence doktorunuzla görüşün 😀 malum bebişler tüm depolarımızı çekiyor

Back
X