2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Aaa iyiymiş ya ben 1500-2000 arası falan sanıyordum. Eğer doktorum yaştan dolayı illa ki fetal DNA demezse ben de ikili taramayla devam edicem. İnşallah hiçbişeye gerek kalmadan sağlıkla ilerler gebeliklerimiz 🙏❤️
aminnn kuzum inşallahhh :KK37:

Kola fanta içmiyorum zaten.
Onları hamilelik yokken icerdim.
Şimdi icmiyorum.
Taze portakal suyu
Muzlu süt
cayı normal şekilde içerim.
Kahvede abartmamak üzere 1 fincan icerim. Sigara hiç kullanmadım zaten. (Icmeyen biriyim ) sodanın da zarari olmaz zaten magnezyum diyeni duydum
Merhaba internette ilk 3 aydan sonra portakal suyu çok icilmemeli diye okumuştum bir araştırın isterseniz net olmamakla birlikte okuduğumu hatırlıyorum.

İyi akşamlar güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik herhangi bir değişiklik oldu mu vücudunuzda yada yüzünüzde ben güzelleştim bu hamilelik yaradı bana sadece arada koku hasasiyetim ve bulantım var peki ya siz
Benim sindirim gaz şişkinlik sıkıntım var. 11+2 deyim. Birde alnım pıtır pıtır kabarcıklar oldu sivilce gibi ama değil yüzüm çirkinleştii 😔😔

Peki kızlar ikili test yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba bilgilendirir misiniz bizi? Bu tür şeyler için devletten randevu bulmak çok zor anladığım kadarıyla. Özelde ikili test yaptıran oldu mu?
Eğer istanbuldaysanız ara ara zeynep kamilde ve ümraniye devlet hastanesinde randevu oluyor girip baktıkça görüyorum bilginiz olsun.

Arkadaşlar yanlış anlamazsanız ben bı fetal deneayo burada duydum ve bana biraz saçma gitti. Ben bir evlat acıısı yaşamış birirsi olarak bunu yazıyorum. Bilmem kaç kişi okur. Gebeliğimde burun kemiğinden ense kalınlıgından dawn sendromundna şüpelenildi. Özele gittiğim için beni araştırma hastanesine yolalrdı orada daha güzel incelenirsin dedi. Kontrollerımız araştırmada devam ettim. İnanın doktora her gittiğimde farklı bir şey söyledi bana dörtten fazla bir bebekte sımıntı varsa büyük ihtimal genetik bir hastalığı vardır dedi. Karnında ölüp seni zehirleme olasılığı çok çok yüksek dedi. Aldırmayı düşünüyormusun diye soruldu bana da . Bende bir anneye sorulabilecek en ama en acı soru. İstmedim ne olursa razıyım dedim. Gebeliğim sürecinde sık sık hastaneye gittim gelisöme gerişiği ciğerlede gelişememe kalbinde delik beynınde sıvı birikmesi gibi gbi sıkıntılarımız vardı. Emara bile girdim hamileyken. 5 hafta geriden gelen bir gebelik gerilemem vardı. Ve kalp atışlarında azalma olduğu için anıden sezeryana alındım. Bebeğim iki ay küvezde yattı. Damak yarığı olduğu için bebeğım bıurnundan hortumla beslendı adını hatırlayamıyorum onun. İki ayda kılo kaynı be bir sürü konplıkasyon yaşendı ama en sonunda küvezden çıktıl. Bebeğime 40 gün sonra konuşan teşhis trizomi 18 edward sendromuyudu… yaşama olasılğı yuzde on olan bir hastalık. Gerli anne karnında kalbi duruyordu. Benım bebeğimde 6 ay dayana bildi çok acı bir şekılde bebeğimi kaybettim . Benım gbi acı yaşayan arkadaşlar varmış. Demem okı bazı şeyleri bilsenizde bilmesenizde bir şey deişmiyor: evlatlarınıza kıyabılecek hiç bir anne yoktur sadece önlem alınabılır ama bazı hastalıklarda inanın oda yok. Benim kuzumun bir tedavisi yoktu keşke olsaydı ama kendınızı o tarz tertlerle koşulalmayaın . Benım daha sonra kızım oldu. Allaha bin şükür çok iyi bir sağlık sıkıntısı yok. Şuan da inşallah olmaz ve bebişimi dunyaya getiririm. Buradan tüm evlat acısı yaşayan anneelere ve anne adaylarını çok ama çok iyi anlıyorummm.

Back
X