2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bende yaklaşık uc hafta önce doyöuyorudum sürekli bişeyler yiyordum. Ama bi salgına yakalanıp hastalanonca baya köyü oldum iştah glan kalmadı almış olduğum bir kişoyuda o arada verdim. Bir haftadır bendede öksürük var sağlık o agına gittim dayanamayıp. Kanında enfeksıyon çıkmadığı sürece işaç vermeme dıyolar. Ama öksürmekten karnım bile ağırıyordu. Bol bol su ve mantalına c vitamını yüksek besınler yiyerek hafiflettim ama hala geniz akıntısı devam ediyor. Nedendir bilmem ben gebelıkten çok grıbal enfeksıyondan başım belada 3 ayda 5 kere grıp oldum resmen

Ben de oyle hamileligin basindan beri o kadar hareketsizim ki koltuktan kafami kaldiramiyorum. Yeni yeni biraz daha iyiyim. Ben de 54-55tim sanirim kendime koydugum sinir 70😂😂
Bence gayet ideall 😬 çok şükür o dönem geride kaldı ya çok zordu gerçekten daha enerjik olucağımız günlere inşallahh 😂❤️

Bende yaklaşık uc hafta önce doyöuyorudum sürekli bişeyler yiyordum. Ama bi salgına yakalanıp hastalanonca baya köyü oldum iştah glan kalmadı almış olduğum bir kişoyuda o arada verdim. Bir haftadır bendede öksürük var sağlık o agına gittim dayanamayıp. Kanında enfeksıyon çıkmadığı sürece işaç vermeme dıyolar. Ama öksürmekten karnım bile ağırıyordu. Bol bol su ve mantalına c vitamını yüksek besınler yiyerek hafiflettim ama hala geniz akıntısı devam ediyor. Nedendir bilmem ben gebelıkten çok grıbal enfeksıyondan başım belada 3 ayda 5 kere grıp oldum resmen
Ben de oyle oldum 2 kere agir grip gecirdim ilac da icemedim simdi 1000lik c vitamini aldim hergun onu icecegim

Canım eczanelerde serum fizyolojik var ondan al bana da doktor soyledi burun akıntısı için genizde de işe yarar bence siringayla burnu temizlerken belki rahatlarsın biraz o akıntı yapıyor öksürüğü

Benim bugün kontrolüm vardı her sey yolunda ense kalınlığı falan her sey iyiyse ikili test yaptırmak istemiyorum dedim doktorum sorun yok sen bilirsin dedi yaptırmadım saygı duydu yani ☺️ bu da resmimiz cinsiyeti göremedik 94 kilo oldugumdan göbek yagim cok o yuzden tam goremedik bence 10gun sonra yine kontrol muayenesine gidecegim inşallah görürüz merak ediyorum:KK66:
IMG20231202122008.webp

Kızlar merhaba,
11+4 günlük hamileyim ben de. Folik asit için iki hap kullanıyordum dönüşümlü, fobiol ile elenatal 1. Yarın ikisi de bitiyor. Bu hafta perşembe doktor kontrolüm var ama elenatal 2 alsam mı diye düşünüyorum. Sonuçta onda da folik asit ve omega var, doktorum bu haftaki kontrolde ona başlayalım diyeceğini düşünüyorum. Sadece folik asit içerdiği için fobiol alırsam omega kullanmamış olurum diye düşünüyorum, sizce ne yapayım

Benim bugün kontrolüm vardı her sey yolunda ense kalınlığı falan her sey iyiyse ikili test yaptırmak istemiyorum dedim doktorum sorun yok sen bilirsin dedi yaptırmadım saygı duydu yani ☺️ bu da resmimiz cinsiyeti göremedik 94 kilo oldugumdan göbek yagim cok o yuzden tam goremedik bence 10gun sonra yine kontrol muayenesine gidecegim inşallah görürüz merak ediyorum:KK66: Eki Görüntüle 3344897
Aynı hastaneye gidiyoruz. :)

Bnmde var cuma gunu belki cinsiyetini gorebiliriz doktor iyiyse gercekten 13+3 de olacam. Eger gorulmezse haftaya gel diyecek o zmnda 14+3 oluyor görsün artık bi zahmet
Cünkü 12. Haftada öğrenen çok tanıdıgım var ve özelde gorulebiliyor dedigim gibi doktor gercekten iyiyse. Heyecanla bekliyorum tabiki ilk önce sağlığı cok daha önemli kız erkek farketmez ama insan çok merak ediyor. Ve şuan 12+5 e girdik 🥰

Back
X